Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
11 Postów
Marzka S.
(Marzka1983)
Wiking
czesc dziewczyny wlasnie wypisuje wniosek o becikowe. Jestem w Norwegii od lipca 2010 roku, czyli niespelna 12 miesiecy. Czy nalezy mi sie becikowe?
W formularzu jest pytanie czy jestem w Norwegii dluzej niz 12 miesiecy...
Dziekuje bardzo za odpowiedz! Pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
Helloo , my czekalismy od pazdziernika do czerwca , złozylam wniosek kilka dni po urodzeniu dzioecka i czekałam do konca czerwca na wypłacenie , mimo ze decyzja przyszła do nas w czerwcu , było w niej napisane ze , pieniadze wpłyną na konto w terminie 6 miesiecy ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Marzka S.
(Marzka1983)
Wiking
dziekuje za odpowiedz, jednak chodzi mi o cos innego - czy jezeli mieszkam w Norwegii niespelna 12 miesiecy, to czy nalezy mi sie becikowe?
Zamierzamy sie tutaj osiedlic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
Tak należy cin sie becikowe , ja m,ieszkałam 3 miesiace , zamieszkałam tu w lipcu i złozyłam o papiery a w pazdzierniku urodzilam . Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Marzka S.
(Marzka1983)
Wiking
dziekuje bardzo,dzisiaj ide wyslac papiery! pozdrawiam serdecznie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Justyna Domagalska
(Justyna25)
Wiking
Mam pytanie do was dziewczyny.
A czy któras z Was miala taki problem ze zlozyla wniosek o becikowe i dolaczyla kopie karty ciazy a nie dołaczyla pozwolenia na pobyt i dostala list z NAVu o przeslaniu tego dokumentu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
NAV ciągle chce dostarczenia jakiś dokumentów lub gubi dostarczone. Wszystko typowe, po prostu im dostarcz i już.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Marzka S.
(Marzka1983)
Wiking
Witam, juz otrzymalam becikowe apropo powyższego postu to ja zalaczylam wszystkie dokumenty: pozwolenie na pobyt, akt ur, karte ciazy... pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Justyna Domagalska
(Justyna25)
Wiking
Bylam dzisiaj w NAVie i dałam im to pozwolenie, ale jestem w szoku jak te panie w Navie sa nie świadome wielu rzeczy , nie potrafia odpowiedzic na proste pytania.
A musze wam powiedzic ze ja jestem w 28 tygodniu ciazy i tydzien temu złożyłam podanie o becikowe i dziiaj dostalam ten list o braku dokumentu, takk wiec szybko zajeli sie moja sprawa. A jedna znajoma co jest w 29 ty to dostala becikowe w ciagu 2 tydodni , tak wiec pozytywnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kasia p
(ka_cha)
Wiking
Ja do wniosku dołączyłam tylko kartę ciąży, pozwolenia nie chcieli. Wniosek składałam w 26 tygodniu ciąży a pieniądze dostałam po niecałych dwóch tygodniach czyli wczoraj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok