Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3683 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
deawe napisał:
Załóżmy osobny temat bo wypowiedzi na ten temat w tym miejscu są żenujące
norweskie gnojki
pod ten temat to to jak najbardziej pasuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Michal Gruszczynski
(Rugbyplayer)
Wiking
Makaryna napisał:
Rugbyplayer napisał:
''Polactwo''??? ''Aliensi''??? Widzę, że co po niektórzy niebawem będą bardziej norwescy niż Norwegowie...nie ma jak pokazać, że gardzi się rodakami, bo są tacy głuuuuupi i nie rozumieją zasad wszechświata...Jacyż Wy jesteście światowi...Nie ma się co dziwić niechęci Norków do nas Polaków jeśli do nich też wyrażacie takie zdanie o ogóle polskich emigrantów w Norge...oczywiście pewnie z zaznaczeniem, że to ''Ci inni Polacy'', bo przecież Wy jesteście inni niż my...
Aż mi się rzygać chce od takiego podejścia...tym właśnie różnicie się od Norków, do których tak bardzo chcecie się upodobnić...oni rzeczywiście są pozytywni, a Wy tylko piszecie jacy to nie jesteście super...naprawdę przykre...

jestes koltun !!! Nie przyszlo ci do glowy, ze ktos chce byc soba, a nie "Polakiem" ?!
A tak wogole, to jakimi cechami powinien wyrozniac sie taki Polak wg. ciebie ?! Czy jest jakas recepta/przepis na bycie "Polakiem" ?!

Nie wiem czemu piszesz o byciu "Polakiem"...bo ja pisze o byciu Polakiem...
Jak najbardziej jestem za tym żeby być sobą, ale jakby nie patrzeć jeśli urodziłeś się w Polsce...żyłeś w Polsce w polskiej rodzinie to raczej Norwegiem czy też Niemcem nie jesteś...o to mi właśnie chodzi...a śmieszą mnie ludzie, którzy wyjadą za granicę i po dwóch miesiącach na obczyźnie zaczynają gadać ze śmiesznym akcentem i pokazują jacy to oni nie są światowi...nagle wyrzekają się tego kim są i skąd pochodzą, a swoich rodaków wyśmiewają i nazywają polaczkami, aliensami...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Michal Gruszczynski
(Rugbyplayer)
Wiking
jasta102 napisał:
deawe napisał:
norweskie gnojki

Więc skoro Cię tak boli tytuł tematu napisz mi proszę skoro jesteś taki światowy i elokwentny jak nazwać młodych ludzi, którzy za przysłowiowy "damski ch*j" robią Ci bydło koło domu...hmmm...Norwescy młodzi nacjonaliści??? Satysfakcjonujące???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Rugbyplayer napisał:
jasta102 napisał:
deawe napisał:
norweskie gnojki

Więc skoro Cię tak boli tytuł tematu napisz mi proszę skoro jesteś taki światowy i elokwentny jak nazwać młodych ludzi, którzy za przysłowiowy "damski ch*j" robią Ci bydło koło domu...hmmm...Norwescy młodzi nacjonaliści??? Satysfakcjonujące???

Czy nie zauwazyles ze na tym forum niektorzy nie maja mozgu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Rugbyplayer napisał:
jasta102 napisał:
deawe napisał:
norweskie gnojki

nie rozumiesz kolei rzeczy
ktoś tu już zdążył tak wyrobić opinię Polakom
pewnie żydy
że już Norwedzy nie życzą sobie ich w swoim sąsiedztwie
Polaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jasta102 napisał:
Rugbyplayer napisał:
jasta102 napisał:
deawe napisał:
norweskie gnojki

nie rozumiesz kolei rzeczy
ktoś tu już zdążył tak wyrobić opinię Polakom
pewnie żydy
że już Norwedzy nie życzą sobie ich w swoim sąsiedztwie
Polaków

A kogo masz za sasiadow...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
powtórzę się
obywatelem świata

..to sie ubawilem
czyli taki brudny kundel bez rodowodu

te kundel,....a w jakim jezyku tak szczeksz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a co
nie rozumiesz Polski Panie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok