Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

praca - Norwegia

Czytali temat:
(367 niezalogowanych)
3 Posty
andrzej cybulski
(smocze3k)
Wiking
Witam was.
Mam takie pytanie do osoby która pojechała do Norwegii pracować bez znajomości języka angielskiego i norweskiego.
Ciężko było dostać pracę?
A jak już dostałeś/aś to czy ciężko było z współpracownikami sie dogadywać albo czy cieżko ci było wykonywać zleconą pracę?
No i jeszcze jedno pytanie
Bo mam w Norwegii osoby które mogą mi pomóc pójść i tlumaczyć przy rozmowie o prace iwgl ale czy norwedzy dopuszczają takie coś czy robią z tego problem?
Proszę o szybką odpowiedź bo nie wiem kompletnie co mam robić i czy jest sens jechać i na miejscu sie powoli uczyć języka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
andrzej cybulski
(smocze3k)
Wiking
aha i zapomnialem dodać ze chodzi o roboty budowlane takie jak malowanie itd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
smocze3k napisał:
Witam was.
Mam takie pytanie do osoby która pojechała do Norwegii pracować bez znajomości języka angielskiego i norweskiego.
A jak już dostałeś/aś to czy ciężko było z współpracownikami sie dogadywać albo czy cieżko ci było wykonywać zleconą pracę?
Bo mam w Norwegii osoby które mogą mi pomóc pójść i tlumaczyć przy rozmowie o prace iwgl ale czy norwedzy dopuszczają takie coś czy robią z tego problem?
Proszę o szybką odpowiedź bo nie wiem kompletnie co mam robić i czy jest sens jechać i na miejscu sie powoli uczyć języka.

1.Ciezko
2.Ciezko
3. Tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
przynajmniej ci nikt nie napisze że skoro znasz angielski to jedż na wyspy
masz swoje atuty ......nie będziesz domagał się podwyżki jak się nie dogadasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Polacy cię chętnie przyjmą do pracy
będą mieli pewność, że na nich nie doniesiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
smocze3k napisał:
Witam was.

rozjebales mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok