Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kto chce się zabrać ze mną na lotnisko 23 marca? - Norwegia

Czytali temat:
Przemek Jastrzebski (248 niezalogowanych)
16 Postów

(natalia190985)
Wiking
Witam!
Jeżeli szukasz transportu na lotnisko Sandefjord z Kristiansand/Grimstadt/Arendal właśnie go znalazłeś wyjazd okolo 4.00 nad ranem. Koszt zależy od ilości osób zainteresowanych- zostały jeszcze 2 tygodnie więc mam nadzieje, że znajdzie się więcej niż jedna osoba

Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(reszka111)
Wiking
A ile jest wolnych miejsc? I start z Kr.Sand. Czyli pani mieszka w Kr.Sand czy trzeba gdzieś podjechać do konkretnego miasta?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(natalia190985)
Wiking
Witam,
Na chwilę obecną zgłosił się tylko Pan, oprócz nas zmieszczą się jeszcze 2 osoby. Start byłby z Fevika (między grimstad a arendal) musiałby ktoś Pana podrzucić. Jeżeli znalazłby Pan kogoś jeszcze chętnego w Kristiansand byłby na pewno łatwiej się przedostać...

Czekam na dobre wieści, pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
natalia190985 napisał:
Witam!
Jeżeli szukasz transportu na lotnisko Sandefjord z Kristiansand/Grimstadt/Arendal właśnie go znalazłeś wyjazd okolo 4.00 nad ranem. Koszt zależy od ilości osób zainteresowanych- zostały jeszcze 2 tygodnie więc mam nadzieje, że znajdzie się więcej niż jedna osoba. Pytania kieruj na maila - n.kowalczyk1985@gmail.com

Pozdrawiam!

to tak jakbys oferowała wycieczke np: z Wwy do Oswiecimia, ale autobus byłby podstawiony w....Grójcu

z Krs do Fevik jest 53km .......

Popraw sie Natalio, bo zajmiesz miejsce w tłumokbusie tuz za kierowcą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
marianekk napisał:
natalia190985 napisał:
Witam!
Jeżeli szukasz transportu na lotnisko Sandefjord z Kristiansand/Grimstadt/Arendal właśnie go znalazłeś wyjazd okolo 4.00 nad ranem. Koszt zależy od ilości osób zainteresowanych- zostały jeszcze 2 tygodnie więc mam nadzieje, że znajdzie się więcej niż jedna osoba. Pytania kieruj na maila - n.kowalczyk1985@gmail.com

Pozdrawiam!

to tak jakbys oferowała wycieczke np: z Wwy do Oswiecimia, ale autobus byłby podstawiony w....Grójcu

z Krs do Fevik jest 53km .......

Popraw sie Natalio, bo zajmiesz miejsce w tłumokbusie tuz za kierowcą

Az sobie to sprawdzilem na gulesider. Przeciez to 150km. Ile to moze kosztowac, 1000kr? Po co zebrac o wspolpasazerow?, zeby zaoszczedzic 500nok?

Ps. Z tym busem to leze ziomek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(natalia190985)
Wiking
Panie Wacku i Panie Marianku jeżeli nie jesteście Panowie zainteresowani proszę nie zabierać głosu. Jak widać po negatywnych opiniach Waszych postów nie jest to tylko moje zdanie
Mam swoje powody dla których jestem zmuszona zaoszczędzić każda koronę i może ktoś jest w podobnej sytuacji. Proponuje co mogę- nie ja jestem kierowcą, a to on decyduje skąd chce jechać- to tyle na ten temat.

Pozdrawiam, jak zawsze serdecznie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
natalia190985 napisał:
Panie Wacku i Panie Marianku jeżeli nie jesteście Panowie zainteresowani proszę nie zabierać głosu. Jak widać po negatywnych opiniach Waszych postów nie jest to tylko moje zdanie
Mam swoje powody dla których jestem zmuszona zaoszczędzić każda koronę i może ktoś jest w podobnej sytuacji. Proponuje co mogę- nie ja jestem kierowcą, a to on decyduje skąd chce jechać- to tyle na ten temat.

Pozdrawiam, jak zawsze serdecznie

Pani Natalio, czy naprawde sadzi pani, ze liczna oklaskow jest wyznacznikiem merytorycznosci postow? Wystarczy, ze pani stanie komus na odcisk i w kilka dni mozna miec "do tylu"
Sam mialem kilkanascie in +, az niejaki Shakled czy jakos tam, poczul sie urazonu i wrzuca codziennie minusy
To nie ma zadnego znaczenia! Na tym forum sa ludzie inteligentni, z kasliwym poczuciem humoru, ktorzy zasypani sa minusami, oraz kretyni powielajacy te same banaly "nagrodzeni" plusami.
Widac, ze opiera sie pani w zyciu na rozmaitych rankingach i statystykach, zamiast uzyc wlasnego rozumu.

Odnosnie tematu: Kazdy ma prawo byc zdziwiony, ze ktos, by zaoszczedzic pare groszy, posuwa sie do takich poszukiwan na forum. Pani motywacja nie byla nam znana, a i nasza opinia na pani temat jest bez znaczenia - takie jest prawo forum!
Powodzenia w poszukiwaniach i oszczedzaniu
pzdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok