natalia190985 napisał:
Panie Wacku i Panie Marianku jeżeli nie jesteście Panowie zainteresowani proszę nie zabierać głosu. Jak widać po negatywnych opiniach Waszych postów nie jest to tylko moje zdanie 
Mam swoje powody dla których jestem zmuszona zaoszczędzić każda koronę i może ktoś jest w podobnej sytuacji. Proponuje co mogę- nie ja jestem kierowcą, a to on decyduje skąd chce jechać- to tyle na ten temat.
Pozdrawiam, jak zawsze serdecznie
Pani Natalio, czy naprawde sadzi pani, ze liczna oklaskow jest wyznacznikiem merytorycznosci postow? Wystarczy, ze pani stanie komus na odcisk i w kilka dni mozna miec "do tylu"
Sam mialem kilkanascie in +, az niejaki Shakled czy jakos tam, poczul sie urazonu i wrzuca codziennie minusy
To nie ma zadnego znaczenia! Na tym forum sa ludzie inteligentni, z kasliwym poczuciem humoru, ktorzy zasypani sa minusami, oraz kretyni powielajacy te same banaly "nagrodzeni" plusami.
Widac, ze opiera sie pani w zyciu na rozmaitych rankingach i statystykach, zamiast uzyc wlasnego rozumu.
Odnosnie tematu: Kazdy ma prawo byc zdziwiony, ze ktos, by zaoszczedzic pare groszy, posuwa sie do takich poszukiwan na forum. Pani motywacja nie byla nam znana, a i nasza opinia na pani temat jest bez znaczenia - takie jest prawo forum!
Powodzenia w poszukiwaniach i oszczedzaniu
pzdr.