1 NOK
Witajcie wszyscy poszukuje pracy na budowie. Mam na imię Pawel 33 lata .Szukam pracy z zakwaterowaniem.Szpachluję,maluję,drobne naprawy elektryczno-hydrauliczne,układam tarakotę,panele ...
Witam. Moj znajomy związany jest z akcja przemytnicza, o której było głośno w na początku lutego. Wiem tyle, że jest on w więzieniu w Oslo (być moze jakieś okolice) czy ktos jest w stanie podać mi ...
witam serdecznie na wakacje kiedy corka skonczy szkole w polsce wyjezdzam do norwegii do meza i zaczynamy tam nowe zycie z tego tez powodu chcialabym poznac kilka opini na temat tej mrocznej ...
Witam mam do sprzedania felgi stalowe 14 500 kor (cena do uzgodnienia) i deskę snobwbords "157" z wiązaniami cena 3500 koron (cena do uzgodnienia) proszę pisać na priv. Pozdrawiam
Witam.Szukam pracy na dachach.Chciałbym nawiązać z kim kontakt kto pracuje na dachach w norwegii.Mam kilka zapytań co i jak.Jaki system tam panuje itd.Albo ma ktoś może jakieś namiary na firmy ...
Szukam pracy w okolicach stavanger ,jest tu ktos moze z tamtąd,najlepiej w jakiejs fabryce ,ale wezme wszystko,bardzo prosze o jakis znak ,moze jakies dziewczyny cos wiedzą ,z góry dziękuje.
Dupek Stary
05-04-2013 08:26
Witam czy ktoś słyszał albo czytał książkę PIĘĆDZIESIĄT TWARZY GREYA? Jak zaczęło się robić o niej tak głośno to i ja kupiłam odrazu 3 Tomy. Zaczęłam czytać i tak mnie wciągnęło że książa która ma ...
Gdzie sie zalogowac by wpisujac imie i nazwisko sprawdzic ile ktos zarobil za ostatni rok?
Witam wszystkich. kupilam niedawno samochod audi A6 z komisu, samochod ma wszystkie dokumenty. dokladny opis co zostalo naprawione, zmienione itp w serwisie audi. Niestety kiedy zrobilam na wlasna ...
Sprzedam opla vectre 1996r. 12030kr. Nr rej. BN97454. tel. 96674326 www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=40549806
Aga Cz.
04-04-2013 21:34
hej. posiadam szewdzki numer ID.jak to funkcjonuje w Norwegii, czy musze jeszcze raz sie rejestrowac?przyjeżdzam z synem.czy dla nieg tez musze miec ID? z góry dziękuje
Nauczyciel akademicki oraz 46 studentów radomskiej uczelni zostało oskarżonych o korupcję. Grozi im kara do 10 lat więzienia - poinformowała rzeczniczka Prokuratury Okręgowej w Radomiu Małgorzata ...
Witam! Czy ktoś wie... Przylatuje do mnie mama na dwa miesiące.. Czy ma ubezpieczenie zdrowotne z automatu czy musze ją ubezpieczyć czy powinna mieć ubezpieczenie z Polski? Z góry dziękuję za ...
Gabriel PROTEST Gabriel PROTEST
04-04-2013 13:27
Proszę o pilny kontakt osoby poszukujące współlokatorki w Oslo.
chcialbym sie upewnic czy odsetki od kredytu mieszkaniowego oni sami odliczaja w rozliczeniu bo maja info z mojego banku ?, czy musze cos dodatkowo robic ?
Czy ktoś kupował meble lub inne przedmioty dr.Lykke na netthandelen.no? Jakość pierwsza czy ostatnia ? No i najważniejsze, od kiedy to za odbiór osobisty trzeba 500NOK zabecelować?
Witam wszystkich !!!!!! Mam pytanie odnosnie zasiłku opiekuńczego na dziecko w wieku 1-2 lata .Przebywałem do 30 stycznia w norwegi i pobierałem zasiek rodzinny i zasiłek opiekuńczy na dziecko . W ...
Witam. Mam pytanie. W mieszkaniu, ktore wynajmuje chcialabym wynajac pokoj. Nie jestem jednak pewna czy w kontrakcie o wynajem tego wlasnie pokoju powinny pojawic sie moje dane czy dane wlasciciela ...
z braku pracy postanowilem wrzucić tu ogłoszenie o odśnieżaniu, może znacie kogoś, kto potrzebuje pomocy, żeby odśnieżyć dom i podwórko Tromso tlf: 966-77-528
witam, robię i poprawiam dready w Tromso tlf: 966-77-528
Witam mam pytanie do budowlańców mieszkających w Oslo ,jak wygląda sytuacja i czy spotkaliscie sie z tynkami dekoracyjnymi .Czy są tam specjalistyczne firmy ?Mieszkałem kilka lat w Holandi i ...
Witam, mam takie pytanko, jakie są realne szanse na zatrudnienie spawacza z polskimi certyfikatami , z dwuletnim doświadczeniem jako spawacz w UK i komunikatywnym angielskim? pytam ponieważ ...
pol pot
03-04-2013 17:48
Witam!Mam 6 letniego syna uczeszczajacego do przedszkola w Drammen,w wolnych chwilach moge popilnowac jakiegos dzieciaczka,posiadam juz doswiadczenie,takze zainteresowane mamy prosze o ...
KATARZYNA KOWALSKA
03-04-2013 11:24
Szukam klientów na okna ,drzwi ,witryny z Pvc i aluminium. Okna są nowe i produkowane w Polsce. Stosowane są w nich najlepsze systemy Gealan i Aliplast. Dowóz w dowolne miejsce w Norwegii. ...
szukam pracy jako rzeznik, mam 39lat i duże doświadczenie w tej branży .Mieszkam w Polsce i aktualnie pracuje ale za marne grosze a mam trójkę dzieci a żona nie pracuje. Mój angielski jest słaby.
Po udanym przejeciu wladzy w kazdym sektorze panstwa przez partie milosci, przyszedl czas na dalsza ekspansje .Najtezsze mozgi w lonie jedynie slusznej partii przygotowuja strategie ekspansji i ...
Jechał i nie dojechał...nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.10970200
czyli "it is ok to be a gay" but not necessarily a gypsy... Co o myślicie o filmie? "For barnas skyld" - Barnevernet. tv.nrk.no/program/koid75004510/en-tater-paa-vandring
Robilismy te red GK u Jackówplacków. Odezwij się do mnie,mam dla Ciebie fajny tematZgubiłeś ten fakin fon,dzwoniłeś do mnie bodajże two weeks temu na firmowy .Pamiętasz lysyn to redio LUZ...Może ...
Witam, mam 21 lat, kawaler, po szkole handlowej, wprowadzilem sie wlasnie do Oslo, mam wlasne auto, oczywiscie prawo jazdy. Po 2 tygodniach stwierdzilem ze jest to idealny kraj dla mnie, poniewaz nie ...
Wszystkim rodakom którzy nie mogą być z rodzinami w Polsce, tak jak ja, życzę aby nigdy więcej takie Święta się nie powtórzyły . Pozdrawiam
Szukam osoby która chciałaby jechać za dołożenie się do paliwa..... planuję wyruszyć w weekend ale w gruncie rzeczy mogę sie dostosować...... 46266875
Witajcie!!! Niedawno kupiliśmy dom w Norge i przez chwilę był spokój, ale...od jakiegoś czasu /a zasadzie co jakiś czas/ okoliczne gnoje nam ''dokuczają''...dokuczanie to ...
Witam, Mieszkam w domku parterowym i mam fajnie zagospodarowany pokój w piwnicy. Wszystko ładnie pięknie poza tym,że nawiedzają mnie naprawdę spore pająki. Ogólnie nie boję się pająków ale te ...
Sprzedam bilet lotniczy liniami Norwegian na lot z Berlin Schonefeld do Oslo Gardemoen. Wylot z Berlina o 20:00 przelot do Oslo o 21:45. Wykupiony już jest bagaż rejestrowy. Jest możliwość wykupienia ...
Witam jade autem na lotnisko gdyby ktos byl chetny to moge zabrac.
jak w tytule
W ferworze dyskusji o norweskim BV warto przeczytać i to: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...etke.html#BoxWiadTxt
Witam, czy ktoś się orientuje jakie wartości ma zasiłek norweski? Tzn. Jaka może być jego wysokość, czy jest pobierany podatek, jeśli tak to czy go zwracają...? Mile widziane pozytywne odp..
w zwiazku ze znacznym spozyciem padliny i chorych zwierzat w kraju proponuje zmiane godla Polszy z orla bialego na kondora albo sepa co wam bardziej odpowiada?
Polak, który został pobity we Włoszech przez innego Polaka, dostanie zadośćuczynienie i odszkodowanie, bo polskie sądy, które o tym decydowały, mogły oprzeć się na wyroku włoskiego sądu karnego - ...
Adwokat, lekarz czy makler nie mogą bronić swojego dobrego imienia naruszonego w sieci – donosi "Rzeczpospolita". Ochrona nie przysługuje - to sedno najnowszego wyroku Sądu Najwyższego w ...
Witajcie Drodzy Rodacy! Noszę się już od dłuższego czasu z wyjazdem do Norwegii, w celu pracy w charakterze fryzjera. Jednakże w polskich biurach posrednictwa pracy..cóż na ich pomoc ciężko liczyć, ...
czy mozna gdzies sprawdzic,czy ktos jest legalnie zatrudniony? czy tez prowadzi dzialalnosc gospodarcza w norwegii? do jakiego urzedu po te info nalezy sie zglosic? oczywiscie majac zgode na ...
Za parę dni mam jechać do pracy do Norwegii w charakterze montera rusztowań w jednej z tamtejszych stoczni. z racji tego ze większość z Was juz mieszka tam i jest zatrudniona ,mam do Was parę pytań ...
Witam potrzebuje pomocy w sprawie ferypengi nie pracuje u mojego byłego pracodawcy od listopada i teraz przebywam w Polsce były pracodawca obiecał mi wypłacić ferypenge w styczniu ale do tej pory nic ...
bramke na torp zamykaja 7.30- 26 marca szukam tanszej znacznie alternatywy niz bus
Jako,ze zbliżają się swieta i nie mam czasu dreptac po kolei po wszystkich sklepach może wiecie gdzie dostane w miare szeroki asortyment tapet kuchennych...chłopaki wy zajmujecie sie takimi rzeczami ...
Witam państwa ! Mam 17 lat za rok chcę zdawać prawo jazdy i mam jedno pytanie, na pewnym forum jakaś Pani napisała coś takiego "Wprawy mozna nabrac jezdzac "pod opieka" osoby, ktora ...
Nasi ulubiency zaczeli mecz z Ukraina,podobnie jak Golota z Tysonem,wyszli na boisku i dostali od razu strzala.No coz ,pewnie mysleli ,ze Ukraincy beda z nimi rozmawiali.
Anders B
24-03-2013 22:03
Witam Szukam pracy w Norwegii najlepiej w sektorze rolniczym, lub jaka kolwiek inna prace. Jesli jest ktos w stanie mi pomoc prosze o kontakt na priw, oczywiscie za pomoc zaplace ile bedzie trzeba. ...
hej mam pytanie czy moze ktos jutro jedzie z lotniska gdansk do olsztyna ok. 22?? i ma wolne miejsce z checia sie zabiore
Justyna Petrykowska
24-03-2013 18:18
Witam , czy ktos mi pomoze i powie czy moge wziasc do samolotu sprzet elektroniczny np. PSP ?
Witam. Gdzie wybrać sie na ryby w Okolicach Sande i Drammen?
Witam,może jest na forum ktoś kto pracuje w Norge jako monter szyb samochodowych lub w hurtowni szyb samochodowych,bo właśnie w tym kierunku szukam pracy,i prosiłbym o kilka wskazówek.A mianowicie ...
Witam Szukam kogos kto pomogł by mi w transporcie samochodu z oslo do gdyni samochod nie jest na chodzie .
Czy wie ktoś może gdzie znajduję się szrot w okolicy Trondheim? Proszę, pomóżcie
Europejska Karta Ubezpieczenia Zdrowotnego - Europeisk helsetrygdkort google translate: "Czy jesteś członkiem Krajowego systemu ubezpieczeń społecznych w Norwegii, przebywa czasowo w innym ...