Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1222 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
co za niewychowane śmiecie pojawiają się na świecie ......udław się tym cygarem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
co za niewychowane śmiecie pojawiają się na świecie ......udław się tym cygarem

Dziekuje pastuchu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
gat napisał:
Witam
Szukam pracy w Norwegii najlepiej w sektorze rolniczym, lub jaka kolwiek inna prace. Jesli jest ktos w stanie mi pomoc prosze o kontakt na priw, oczywiscie za pomoc zaplace ile bedzie trzeba.
Pozdrawiam

Norwegia to nie jest kraj rolniczy, nie musisz płacić za znalezienie pracy , możesz znaleźć za darmo, trzeba mieć przede wszystkim doświadczenie w poszukiwanej pracy ,znać język minimum angielski, preferowany norweski... poza tym takich jak ty jest tysiące , życzę powodzenia

Obecnie na norweskim rynku brak zapotrzebowania na przysłowiowych murzynów , potrzeba specjalistów , ludzi z fachem w reku dla nich jest praca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
arek sad
(gat)
Wiking
chochlik czego lub kogo ty bronisz popaprancu? z tego co juz zdazylem przeczytac to ten jasta to forumowe scierwo, wystarczy zobaczyc minusy ile ich natłukł, za darmo ich nie rozdaja . ty widze taki sam jestes, normalny czlowiek nie dal by sobie takiego smiesznego awatara kazdy madry wie, ze jestes tepym gnojkiem ktory potrafi skakac klikajac w klawiature jestes cieniasem i nikim wiecej, zaloze sie tez ze byles molestowany w dziecinstwie i stad ten smieszny jad

ps. nie pisze sie puźniej tylko później analfabeto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
arek sad
(gat)
Wiking
Lamikoboy napisał:
gat napisał:
Witam
Szukam pracy w Norwegii najlepiej w sektorze rolniczym, lub jaka kolwiek inna prace. Jesli jest ktos w stanie mi pomoc prosze o kontakt na priw, oczywiscie za pomoc zaplace ile bedzie trzeba.
Pozdrawiam

Norwegia to nie jest kraj rolniczy, nie musisz płacić za znalezienie pracy , możesz znaleźć za darmo, trzeba mieć przede wszystkim doświadczenie w poszukiwanej pracy ,znać język minimum angielski, preferowany norweski... poza tym takich jak ty jest tysiące , życzę powodzenia

Obecnie na norweskim rynku brak zapotrzebowania na przysłowiowych murzynów , potrzeba specjalistów , ludzi z fachem w reku dla nich jest praca

Nie do konca sie z Toba zgodze, przeciez sa w Norwegii szklarnie, farmy i tam przeciez tez potrzebuja ludzi do pracy, przetwornie rybne itp itd. Nie wiem moze sie myle to niech mnie ktos z bledu wyprowadzi. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
gat napisał:
Lamikoboy napisał:
gat napisał:
Witam
Pozdrawiam

Nie do konca sie z Toba zgodze, przeciez sa w Norwegii szklarnie, farmy i tam przeciez tez potrzebuja ludzi do pracy, przetwornie rybne itp itd. Nie wiem moze sie myle to niech mnie ktos z bledu wyprowadzi. Pozdrawiam

Są szklarnie z ogórkami i pomidorami ,są truskawki, tylko zazwyczaj tam już mają swoich ludzi , a takich ludzi co wezmą cokolwiek jest mnóstwo , czytaj 100 chętnych na jedno miejsce
a tych szklarni to wcale tu tak dużo nie jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
w miejscowosci orre jest kilka szklarni, niestety nie mam namiarow ale wpisz moze w google odpowiednie slowa mysle ze powinno ci cos wyskoczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
grzegryn napisał:
w miejscowosci orre jest kilka szklarni, niestety nie mam namiarow ale wpisz moze w google odpowiednie slowa mysle ze powinno ci cos wyskoczyc
grzesiu
odpalaj bemewe kombi
podjedź do orre
sprawdź
i daj namiary dla gada
nie bądź wilkiem, bo cię poniosą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
jasiu czy ty oby w przeszlosci nie wpadles pod bmw na ulicy łajzo?
i nie wtracaj ze kiedy nie masz nic madrego do powiedzenia forumowa kupo gowna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
eeee .....zakochani .może umówcie się na e-randkę na priv bo nie możecie się bez siebie obejść
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok