Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam pracy w norwegii, za pomoc zaplace - Norwegia

Czytali temat:
(1219 niezalogowanych)
9 Postów
arek sad
(gat)
Wiking
Witam
Szukam pracy w Norwegii najlepiej w sektorze rolniczym, lub jaka kolwiek inna prace. Jesli jest ktos w stanie mi pomoc prosze o kontakt na priw, oczywiscie za pomoc zaplace ile bedzie trzeba.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nie śpiesz się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Londyncz...39887,wiadomosc.html

Dalej szukajcie pracy na forum- placcie za prace i placzcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz

A ja chcialem podziekowac wszystkim wyborcom PO za okazana pomoc w znalezieniu pracy,
i tez place ile trzeba od siedmiu lat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
arek sad
(gat)
Wiking
no nie do konca sie z wami zgodze.. a jasta widze to jedna z tych polskich swin co to drwic lubi z polakow w potrzebie, najwazniejsze ze jemu jest dobrze, ze zarabia korony, inni sie nie licza.. moga zdechnac pod plotem, co nie wiesz jak jest w polsce? po co wyjechales do norwegii? wracaj, praca w polsce na ciebie czeka i zarobki. z takimi lajzami poprostu nie che mi sie gadac. ciau
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gat napisał:
no nie do konca sie z wami zgodze.. a jasta widze to jedna z tych polskich swin co to drwic lubi z polakow w potrzebie, najwazniejsze ze jemu jest dobrze, ze zarabia korony, inni sie nie licza.. moga zdechnac pod plotem, co nie wiesz jak jest w polsce? po co wyjechales do norwegii? wracaj, praca w polsce na ciebie czeka i zarobki. z takimi lajzami poprostu nie che mi sie gadac. ciau
do czasu
mnie, który byłem wilkiem dla rodaków też to czeka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
gat napisał:

Tutaj też możesz zdechnąć pod płotem..
Nie wiesz jak jest teraz w Norge?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
gat napisał:

Wara rolniku od Jasty pierwsze skumlasz o prace a puzniej jedziesz od swin ty to prawdziwy kurwa rolnik jestes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a ty kto jesteś śmieciu ?? obrońca uciśnionych się znalazł ...najpierw podciągnij rajtki bobasie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
a ty kto jesteś śmieciu ?? obrońca uciśnionych się znalazł ...najpierw podciągnij rajtki bobasie

Jak jestes taki mundry buraku pastewny to znajdz mu robotke bedziecie orac razem a rajtuzy podciag pastuchu swojej babie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok