Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(762 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
czarli77 napisał:
widzę ze i tu nie brakuje buraków i nieszczęśliwych ludzi :/

To moze i nas oswieczisz chlopcze z gitara - skad ta blyskotliwa analiza? na podstawie jakich przeslanek wnosisz? Moze przeprowadz logiczne dowodzenie, a sam chetnie przeczytam twoje wynaturzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
czarli77 napisał:
miales nadzieje znalezc tu azyl
od siebie i kolegow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
jasta102 napisał:
czarli77 napisał:
od siebie i kolegow

jasta ty tepy idioto z antena rai uno na łbie.. znow zygasz jadem, czlowiek napisal nowy watek, chcial normalnie pogadac a ty co robisz.. zamknij tego smierdzacego ryja albo wykaz sie w koncu rozumem i napisz cos sensownego.. maly zgorzknialy polaczku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
grzegryn napisał:
maly zgorzknialy polaczku
no no
meszczyna z bemewe
kombi
i zaczyna trybic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
jasta102 napisał:
grzegryn napisał:
maly zgorzknialy polaczku
no no
meszczyna z bemewe
kombi
i zaczyna trybic

wprzeciwienstwie do ciebie kosmito z antena rai uno na łbie uzywam slowa ,,polaczek" we wlasciwym momencie i do wlasciwej osoby czyli do ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
grzegryn napisał:
jasta102 napisał:
czarli77 napisał:
od siebie i kolegow

jasta ty tepy idioto z antena rai uno na łbie.. znow zygasz jadem, czlowiek napisal nowy watek, chcial normalnie pogadac a ty co robisz.. zamknij tego smierdzacego ryja albo wykaz sie w koncu rozumem i napisz cos sensownego.. maly zgorzknialy polaczku

Napisz do niego na PV to sobie pogadacie o motoryzacji i pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
czarek m
(czarli77)
Wiking
Wacek1 napisał:
czarli77 napisał:

To moze i nas oswieczisz chlopcze z gitara - skad ta blyskotliwa analiza? na podstawie jakich przeslanek wnosisz? Moze przeprowadz logiczne dowodzenie, a sam chetnie przeczytam twoje wynaturzenia

a skąd wacku pewność ze to o tobie. czyżby jakieś kompleksy???

zresztą szkoda mi czasu na puste dialogi, zadałem pytania na forum i oczekuje konkretnych odpowiedzi, nie interesuje mnie co o mnie myślisz .dla was mogę być każdym ...leniem ,gamoniem-
mam to gdzieś. dziwi mnie tylko ze nie szkoda wam czasu i chęci żeby obrażać innych i udowadniać jacy to wy mądrzy nie jesteście. nie pisz już tu więcej ,szkoda twojego czasu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
czarli77 napisał:

zresztą szkoda mi czasu na puste dialogi, zadałem pytania na forum i oczekuje konkretnych odpowiedzi, nie interesuje mnie co o mnie myślisz .dla was mogę być każdym ...leniem ,gamoniem-
mam to gdzieś. dziwi mnie tylko ze nie szkoda wam czasu i chęci żeby obrażać innych i udowadniać jacy to wy mądrzy nie jesteście. nie pisz już tu więcej ,szkoda twojego czasu.
[/quote]

A stad pewnosc, ze bylem jedynym, ktory sie do ciebie przyczepil. Nie trzeba byc Einsteinem, zeby wywnioskowac, ze obdarzasz epitetami na zasadzie wzajemnosci( no chyba, ze adresowales do osob neutralnych, ale wtedy warto udac sie do lekarza)

Totez nie licz na dialog, nawet pusty, gdyz nie ma on zadnego uzasadnienie. Zaspokoje twoja ciekawosc w kwestii "obrazania" innych - otoz nie odbieral bym tego jako obraze, a jedynie motywacje do ruszenia dupu i znalezienia w wyszukiwarce na MN interesujacych cie pytan.
Ty jednak ( jak i rzesza tobie podobnych) wolicie jak ktos odwali za was cala robote.

Totez pros dalej, moze jakis naiwny sie zlituje!

A tymczasem pedz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
czarek m
(czarli77)
Wiking
Wacek1 napisał:
czarli77 napisał:

A stad pewnosc, ze bylem jedynym, ktory sie do ciebie przyczepil. Nie trzeba byc Einsteinem, zeby wywnioskowac, ze obdarzasz epitetami na zasadzie wzajemnosci( no chyba, ze adresowales do osob neutralnych, ale wtedy warto udac sie do lekarza)

Totez nie licz na dialog, nawet pusty, gdyz nie ma on zadnego uzasadnienie. Zaspokoje twoja ciekawosc w kwestii "obrazania" innych - otoz nie odbieral bym tego jako obraze, a jedynie motywacje do ruszenia dupu i znalezienia w wyszukiwarce na MN interesujacych cie pytan.
Ty jednak ( jak i rzesza tobie podobnych) wolicie jak ktos odwali za was cala robote.

Totez pros dalej, moze jakis naiwny sie zlituje!

A tymczasem pedz![/quote]

jeszcze raz tu coś napiszesz i będę cie uważał za swojego psychofana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok