Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1723 niezalogowanych)
9 Postów
K RY K.
(KrySpiss)
Wiking
)))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
4altee napisał:
Każdemu wolno wybrać miejsce ,gdzie chce mieszkać i pracować,ale trzeba umieć się zachować-.>>Wacek nie wymądrzaj się>>jesteś zwykła sprzedajna pizda>>a o moje fundusze się nie martw Dobrze,że masz wójka gogla-bez liku możesz czerpać z niego wiedzę,wręcz ściągasz nagminnie.Sądzę,że w tej główce to mało mądrości życiowej-drzemie.Więc ze sportowym pozdrowieniem.Weż spierdalaj

Widzisz chlopcze, wujka googla posiadasz i ty. to jaki zrobisz z niego uzytek jest bardzo istotne.
Zeby szukac, trzeba wiedziec co i gdzie. Do tego nalezy przynajmniej w jakims zakresie posiadac fragmentaryczne informacje. Nikt nie zna calego netu, roznica polega na tym jaki sie robi z niego uzytek.
Ja staram sie poddawac w watpliwosc tezy tu zamieszczane, ty przy braku jakichkolwiek argumentow mozesz jedynie ublizyc.
Przeanalizujmy to co popelniles.

Mądrala Placek i Wacek, pokaż mi inny kraj:w którym tak się robi:facet Białorusini się z nas śmieją////Wczoraj jakąś komedię oglądałem hamerykańską////durny polaczek(przewija się)-bodajże Ch Walken grał jedną z głównych ról.

Mądrala Placek i Wacek, pokaż mi inny kraj:w którym tak się robi( jak co sie robi? )

Białorusini się z nas śmieją ( a z jakiego to powodu, i dlaczego z nas? moze tylko z ciebie )

/Wczoraj jakąś komedię oglądałem hamerykańską ( gratuluje )

durny polaczek(przewija się)-bodajże Ch Walken grał jedną z głównych ról. ( ? )

Kazde z tych zdan poczatkuje jakas" mysl" ktora klebi sie pod twoja czaszka, jednak w tym zestawieniu nie daja ozne zadnej tresci. Glowa nie nadaza za paluchami, ktore beznamietnie wklepuja wyrwane z kontekstu ( o ile takowy istnial ) zdania.

Natomiast, to co ty sadzisz o mojej inteligencji nie ma najmniejszego znaczenia, bo tyla samo mozesz sadzic o teorii kwantowej, niemniej przy braku zrozumienia rezultat zawsze bedzie ten sam.

Szczescia zycze w kopiowaniu rysuneczkow.( do tego sluzy ci net)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Odp.odobno nie ma już POLSKI 26 Minuty temu Oklaski: 12
Sprzedajmy wszystko,co się sprzedać da Panie Wacek,może w miejsca takie jak PKiN,Łazienki,Zamek na Wawelu,jezioro Śniardwy pobudujmy dla reszty świata kompleksy mieszkalne,hotele na wodzie,markety-niech się bawią,niech wiedzą,żę Polak-postaw się a zastaw.A jak już niczego nie będzie co by można sprzedać,to rodaków na targach będziemy wystawiać,a Polki do bogatych obcokrajowców(gdzie na ich dobra i bogactwa już pracujemy) na panie do towarzystwa...w pierwszym szeregu takich jak ty ,może armii wroga na coś się przydasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
4altee napisał:
Sprzedajmy wszystko,co się sprzedać da Panie Wacek,może w miejsca takie jak PKiN,Łazienki,Zamek na Wawelu,jezioro Śniardwy pobudujmy dla reszty świata kompleksy mieszkalne,hotele na wodzie,markety-niech się bawią,niech wiedzą,żę Polak-postaw się a zastaw.A jak już niczego nie będzie co by można sprzedać,to rodaków na targach będziemy wystawiać,a Polki do bogatych obcokrajowców(gdzie na ich dobra i bogactwa już pracujemy) na panie do towarzystwa...

Ksenofobia jest bardzo charakterystyczna dla wykluczonych, do ktorych nalezysz. Wrog czesto przybiera maske o innym kolorze skory, badz reprezentuje przeciwne poglady polityczne.
Wykluczeni zawsze poddawali sie kontroli trybunow ludowych. Stad sie wzial faszyzm, stalinizm.
Te tendencje sa swietnie opisane i skatalogowane. Gdybys mial krytyczny rozum to polecilbym Reicha, natomiast w twoim przypadku to raczej " Czuk i Hek" Nie pomoze, ale przynajmniej cos przeczytasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
wacek mądrala-chłopcy to gwożdzie prostują>>i buty czyszczą-lub strzelają do melicji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
4altee napisał:
wacek mądrala-chłopcy to gwożdzie prostują>>i buty czyszczą-lub strzelają do melicji

Nie ma tu bledu, istoynie sa to czynnosci do ktorych zdradzasz predyspozycje. Gdy juz zrozumiesz i przetrawisz to co do ciebie napisalem( ok roku 2068) to zapraszam do dyskusji.
Natomiast teraz mozesz co najwyzej pomlaskac...Polaku!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Dziękuję wielmożny panie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
4altee napisał:
Dziękuję wielmożny panie!!!

Wrocławianin?
Spiż jeszcze na starym isnieje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Kiedyś tam chadzałem...ale to było kiedyś...www.spiz.pl/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
4altee napisał:kiedyś nasi dziadowie odbudowywali po wojnie
I owszem ...
Odbudowa po wojnie tych obiektów przemysłowych PONIEMIECKICH ... ! .
---
MIAŁA sens , zwłaszcza , że Młoda Władza Radziecka wywoziła z tych terenów wszystko co mogła i dało się zdemontować , a na budowę Nowych nie było pieniędzy , dlatego łatano co bomby nie rozwaliły , by była praca i chleb ...
---
Jednak teraz to bzdura ...!!! trzymać te obiekty jako "zabytki" ...
Śmiech na sali ... gdyby to było w gestii byłych właścicieli , to jako przemysłowy chłam , zburzyli by już te obiekty z 30 lat temu ...
---
Przejeżdżałeś koło tego jako dziecko i nadal , jak dziecko masz do tego , NIELOGICZNY SENTYMENT ...
---
A przecież wszystkie tzw "zabytki" nie wybudowali POLACY jako właściciele ... a NIEMCY ...
---
To Jakie to są POLSKIE zabytki ...!?? .
Weź się ogarnij i pisz z sensem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok