4altee napisał:
Każdemu wolno wybrać miejsce ,gdzie chce mieszkać i pracować,ale trzeba umieć się zachować-.>>Wacek nie wymądrzaj się>>jesteś zwykła sprzedajna pizda>>a o moje fundusze się nie martw
Dobrze,że masz wójka gogla-bez liku możesz czerpać z niego wiedzę,wręcz ściągasz nagminnie.Sądzę,że w tej główce to mało mądrości życiowej-drzemie.Więc ze sportowym pozdrowieniem.Weż spierdalaj
Widzisz chlopcze, wujka googla posiadasz i ty. to jaki zrobisz z niego uzytek jest bardzo istotne.
Zeby szukac, trzeba wiedziec co i gdzie. Do tego nalezy przynajmniej w jakims zakresie posiadac fragmentaryczne informacje. Nikt nie zna calego netu, roznica polega na tym jaki sie robi z niego uzytek.
Ja staram sie poddawac w watpliwosc tezy tu zamieszczane, ty przy braku jakichkolwiek argumentow mozesz jedynie ublizyc.
Przeanalizujmy to co popelniles.
Mądrala Placek i Wacek, pokaż mi inny kraj:w którym tak się robi:facet Białorusini się z nas śmieją////Wczoraj jakąś komedię oglądałem hamerykańską////durny polaczek(przewija się)-bodajże Ch Walken grał jedną z głównych ról.
Mądrala Placek i Wacek, pokaż mi inny kraj:w którym tak się robi( jak co sie robi? )
Białorusini się z nas śmieją ( a z jakiego to powodu, i dlaczego z nas? moze tylko z ciebie )
/Wczoraj jakąś komedię oglądałem hamerykańską ( gratuluje )
durny polaczek(przewija się)-bodajże Ch Walken grał jedną z głównych ról. ( ? )
Kazde z tych zdan poczatkuje jakas" mysl" ktora klebi sie pod twoja czaszka, jednak w tym zestawieniu nie daja ozne zadnej tresci. Glowa nie nadaza za paluchami, ktore beznamietnie wklepuja wyrwane z kontekstu ( o ile takowy istnial ) zdania.
Natomiast, to co ty sadzisz o mojej inteligencji nie ma najmniejszego znaczenia, bo tyla samo mozesz sadzic o teorii kwantowej, niemniej przy braku zrozumienia rezultat zawsze bedzie ten sam.
Szczescia zycze w kopiowaniu rysuneczkow.( do tego sluzy ci net)