1 NOK
Czy ma ktoś do sprzedania książkę Pa vei tekstbok 2012 - podręcznik i ćwiczenia ? zaczęłam już kurs, niestety zestaw jest dość drogi, jeśli miał by ktoś do sprzedania bardzo proszę o informacje ...
Po ukończeniu zaocznych studiów inżynierskich w Polsce na kierunku "Automatyka i Robotyka" mam zamiar przenieść się do Norwegii. Czy jest możliwość kontynuowania tam nauki na tym lub ...
Witam. Czy może ktoś mi rozłożyć na czynniki to zdanie i troszkę objaśnić ? Det var også ukjent for ham de han var sammen med da han var yngre. Z góry dziękuję.
Witam.Mam pytanie.Moze ktos bedzie mogl mi pomoc.Pracuje w Bergen od 2 lat.Chcialbym zeby zona z corka przylecialy do mnie na stale .Chodzi mi o to ze corka chodzi w Polsce do 5 klasy szkoly ...
Witam. Moze ktos polecic dobre ksiazki z cwiczeniami do egzaminow na poziomie B2/C1 ? Czy moze ktos wyrazic swoja opinie na temat egzaminu Norskprøve 4 . Jest to nowy egzamin przeprowadzany przez Vox ...
X Y
30-09-2015 10:05
Witam Może ktoś się orientuje w kursach języka norweskiego. Szukam kursu norweskiego, od podstaw, najlepiej w małych grupach, dla polaków , okolice Asker, ewentualnie Oslo.Będę wdzięczna jeźeli ...
Pytanie do tych, którzy nauczyli się norweskiego ? Jak najlepiej nauczyć się języka norweskiego ? Kursy organizowane przez szkoły językowe w Norwegii odpadają. Zajęcia na ogół prowadzone są późnymi ...
Hej wszystkim Postanowiłam, że napiszę tutaj swoją historię w celu znalezienia osoby, która może będzie w stanie mi pomóc. W październiku rozpoczynam studia w Polsce, jednakże już dzisiaj ...
Witam ! czy wie ktos moze o jakims nowym rozpoczynajacym sie kursie norweskiego ?? potrzebuje go zeby pojsc na studia w norwegii. Pozfrawiam
Hej Wiecie może czy ciężko sie dostać do liceum i jak wygląda nauka w nim? Są jakieś egzaminy by sie dostać czy średnia ocen sie liczy... Może ktoś z was kończył tu liceum albo jest w trakcie i ...
Czesc, mam taki troche dziwny problem, ale no.. nie rozumiem i nigdy nie rozumialam kiedy uzywamy bestemt, ubestemt og dobbelt bestemt form? Np. mam problem i nie wiem czy powiedziec ...
Greg Greg
16-09-2015 18:27
Witam prosze o pomoc czy jest jakas szkoła w okolicach jesshiem/kløfta , ew coś w centrum Oslo ( znam tylko alfaskolen) ? Kiedyś były kursy w jesshiem ale aktualnie nie mogę znalsc żadnego info na ...
Tomasz Batóg
16-09-2015 08:41
JAK ZAPISAC DZIECKO DO NORWESKIEGO PRZEDZSZKOLA
JAK ZAPISAC DZIECKO DO NORWESKIEGO PRZEDSZKOLA JAK MORZNA SIE ZAREJESTROWAC W NORWESKIM URZEDZIE
Hej Czy ktoś z obecnych dostał i wybiera się może na Jobbsøkerkurs z NAVu, który zaczyna się już 21 września w Reaktorskolen?
Czy jest na forum osoba która zmaga się z tym zespołem ?Lub może znacie kogoś .?
makara
13-09-2015 10:54
Witam, czy ktos moze polecic jakis dobrej jakosci slownik norwesko - polski. Jest tego duzo ale czesto tlumaczenia nie sa trafne. A moze ktos ma dobry translator multimedialny ? Poprosze o jakies ...
Czy ktoś mógłby polecić jakiś dobry kurs bądź korepetytora ( naprawdę dobrego ) z języka norweskiego ? W Oslo bądź bliskie okolice.
Obiecałam polecać mojego nauczyciela hiszpańskiego, tu jest kontakt: hiszpanski.online@gmail.com pozdrowienia
Szukam kogos kto udzieli korepetycji z norweskiego od podstaw. Oslo. prosze pisac na priv.
Witam, Czy jest tu ktos kto starał się o uznanie polskiego magistra z pielęgniarstwa przez NOKUT? Czy ktoś dostał odmowę? Ja zostałam poinformowana ,że aby miec uznanego polskiego magistra z ...
Witam, tak jak w temacie- chetnie odkupie nowe wydanie stein pa stein, sprawa dosc pilna prosze o wiadomosc na priv, pozdrawiam sabrina
Witam. Czy może ktoś odsprzedać książkę i ćwiczenie "På vei" lub podpowiedzieć gdzie mogę to kupić? Pozdrawiam.
Hej, Czy ktoś może wie, jakie firmy (instytucje) robią kursy dla dorosłych np. informatyczne np. kurs programowania w Javie? Może być Oslo lub kurs internetowy lub jakiekolwiek informacje w ...
znalazłem posta w języku karaluchańskim i nie daję rady tego rozgryźć o co tu może chodzić? cysiek33 napisał: taki chichot histori najbogatszy chyba greg mial duzo statkow a teraz zamiast ...
Witam mam pytanie czy na początek wyjazdu do Norwegii j.angielski komunikatywny wystarczy? Mam zamiar wyjechać za granicę myślałam o Norwegi ale niestety nie znam norweskiego. Wiadomo że poduczyłabym ...
szukam dobrego nauczyciela lub nauczycielki angielskiego z okolic asker-oslo na prywatne lekcje jak ktoś ma jakies namiary proszę o kontakt z góry dzięki
Witam. Powie ktos jaki koszt lekcji angielskiego prywatniej !!!!
Witam Jak w temacie poszukuję niedrogo materiałów do nauki j. norweskiego. Chodzi mi dokładnie o podręcznik Pa vei (wydanie niebieskie) . Jeśli jest ktoś zainteresowany sprzedażą, bądź ...
Witam. Mam pytanie odnośnie nauki języka norweskiego w domu. Czy mając książkę, ćwiczeniówkę i słownik do norweskiego można nauczyć się tego języka samemu? Kurs norweskiego kosztuje i chciałabym ...
Witam, Słyszałam, że gdzieś w Oslo jest możliwość spotkania się i darmowego rozmawiania po norwesku. Czy wie ktoś gdzie i kiedy takie spotkania się odywają?
Jeśli ktoś z Was studiuje w Oslo, bardzo proszę o wiadomość. Mam kilka pytań Będę ogromnie wdzięczny, dzięki!
Witam Może ktoś mi polecić jakiś kurs języka norweskiego w okolicach JESSHEIM , LILLESTROM, OSLO z lektorem polskim !!!!
Znam kilka słowników polsko-norweskich, m.in.: * ordbok.pl/ * www.dictionaries24.com/pl/ Czy ktoś z Was kojarzy coś jeszcze wartego uwagi? A może stronę z której w łatwy sposób można uczyć się ...
A B
22-06-2015 08:56
Proszę napiszcie kiedy w Norwegii zaczyna się rok szkolny 2015/2016 ???
witam, ma ktoś jakieś adresy telefony do szkól języka norweskiego w Molde ?
Lukas R
19-06-2015 13:40
Witam !!! Czy ktos moze mi polecić nauczyciela od jezyka norweskiego który uczy indywidualnie w Oslo !
Witam, czyt jest ktos obecny na forum co pisal na dniach egzamin NORSKPROVE 3 i moglby zdradzic jakie byly pytania na ustnych i pisemnym ?
Dzień dobry, czy możecie polecić książki do nauki języka norweskiego technicznego, głównie chodzi mi słownictwo związane z tematyką morską, strzałem w dziesiątkę byłyby platformy wiertnicze ale ...
Hej wszystkim! A więc mój problem polega na tym, że myślę o studiowaniu w Norwegii, ale nie umiem znaleźć odpowiedzi na moje pytania na google. Za rok kończę liceum, po maturze chciałabym wyjechać i ...
Witam Zdawał ktoś egzamin z norweskiego z ESKK ? Wg mnie prosto go zdać ale wolałbym poznać Wasze opinie na ten temat.
Fakt.pl Wydarzenia Świat W norweskiej telewizji uczą dzieci seksu 14.05.2015 13:43 aktualizacja: 14.05.2015 13:43 SKANDALICZNY PROGRAM Tak w Norwegii uczą dzieci seksu. Tak uczą dzieci ...
Hej! Mam taką prośbę. Czy ma ktoś może książkę Elwiry Pająk "Język norweski dla Polaków", a konkretniej nagrania mp3 do niej? Posiadam tą książkę, ale niestety nie mam do niej płyty. Gdyby ...
Zaczynam samodzielną naukę norweskiego !!! Może jakieś porady, jakieś linki na dobre tłumaczenia z wymową, bo z tym największy problem
Dariusz R
15-05-2015 23:18
Witam Chciałabym się nauczyć języka norweskiego, a także podstawowych przepisów z zakresu księgowości i prawa pracy w Norwegii. Przyznaje, że nie mam kompletnie żadnych podstaw. Czy jest ktoś kto ...
Witajcie . Czy ktoś się z was może orientuje czy w Hamar bądź okolicach w lutym lub marcu będzie odbywac się kurs norweskiego dla początkujących? Zaczałam kurs w Polsce ale tak się sprawy potoczyły ...
Witam szukam sprawdzonej szkoły do nauki języka Norweskiego może kogoś polecić
Witam serdecznie. Czy ktoś z Was brał udział w kursie masażu organizacji balanz.no/? Właśnie się zastanawiam nad podjęciem nauki masażu i chciałbym się dowiedzieć jakiś szczegółów. Czy jest jakaś ...
Witam. Z tego co wiem to w niedługim czasie rozpocznie w Norwegii swoją działalność polska firma szkoleniowa posiadająca certyfikaty do szkoleń z zakresu obsługi urządzeń transporty bliskiego (wózki ...
Mój syn w tym roku kończy gimnazjum w Polsce i chce zacząć edukację w Oslo. Jak to wygląda w Norwegii,gdzie się udać. Jakaą szkołę ma wybra Proszę o pomoc.
Hej! Szukam osoby, która w 2013 roku ukończyła 3 klasę media i komunikowania się w videregående skole. Czy znacie kogoś takiego? Mam tylko jedno pytanie do tej osoby
Witam wszystkich Choć chodzę do 9 klasy to i tak mi nie dużo zostało czasu bo w 10 muszę wybrać kierunek. No więc jaki w Norwegii najbardziej kierunek się opłaca? Moja mama chcę żebym poszła na ...
Czy ktos z okolic Stavanger potrzebuje ksiazke stein på stein?
Witam, Mam takie pytanie jakie są warunki przyjęcia na studia farmaceutyczne w Norwegii? i czy uznają oni naszą polską mature? Wysłałem kilka dni tego maila do Uniwersytetu w Oslo, ale dostałem ...
Witam. Za 1,5 miesiąca wyjeżdżam do pracy. Chciałbym się dowiedzieć czy można w Norwegii przystąpić do zaocznej szkoły średniej dla dorosłych aby zrobić maturę i jednocześnie pracując? Może głupie ...