1 NOK
Czesc wszystkim, potrzebuje pa vei z 2004-2007 w formie pdf jezeli ktos ma moge prosic o przeslanie na maila romzey1@gmail.com. dzieki
Witam. Chciałbym zrobić uprawnienia na Dumpery (wywrotki kopalniane, wozidła) w Norwegii. Interesuje mnie gdzie można zrobić takie uprawnienia. Czy są specjalne szkoły lub kursy zajmujące tą ...
FilipWie
06-11-2018 18:42
Cześć! Czy mogłby mi ktoś pomóc w przetłumaczeniu zdania \"harry został sam. człowiek zawsze jest sam\". Nie ufam tłumaczowi googla... Z góry dziękuję!
danie1
17-10-2018 22:41
Czy w steinkjer jest polskie przedszkole?
Hej wszystkim szukam norwezki mieszkajacej w Polsce do nauki kolega sie u niej uczyl i bardzo sobie chwalil ze postepy bardzo szybko widac moze ktos kojarzy. Kolega nie ma z nia kontaktu nie znam z ...
Witam. Szukam kursu norweskiego w Tønsberg ale nic nie mogę znaleźć, może ktoś mi coś podpowie z góry dziękuję.
Szukam kogos kto moglby udzielic korepetycji z chemii na poziomie norweskiego liceum
Justyna0108
08-09-2018 22:36
Witam mam 17 lat przeprowadzilam sie do norwegi i w poniedzialek zaczynam mottaskole. W polsce skonczylam pierwsza klase liecum i po mottakskole musze zaczac od nowa liceum czy bede dalej ...
Ponieważ jest tutaj wielu rodziców proszę o wyjaśnienie mi pewniej sprawy. Czy to prawda, że dzieci dojeżdżają do szkoły ( autobus, bybana ) na koszt komuny ? Takich rewelacji dowiedziałam się od ...
Witam. Zdawał ktoś z forumowiczów egzamin na tømrera jako prywatna osoba czyli bez chodzenia do szkoły? Mam kilka technicznych pytań np z jakich materiałów korzystaliscie podczas nauki, gdzie ...
Chce zapisac sie na kurs norweskiego, jakies podstawy mam ale w sumie zaczalbym od samego poczatku. Interesuje mnie raczej dynamicznie idacy do przodu kurs w Lillestrøm. Ktora szkole mozecie polecic? ...
Witam, czy studia jak w temacie to studia zaoczne?? Pozdrawiam Kasia
Witam. Mąż pracuje w Norwegii, a ja z synkiem jesteśmy w Polsce. Bardzo chcemy być wszyscy razem i planujemy przenieść się całą rodziną do Norwegii i tu się pojawia moje pytanie. Jak tam jest z ...
Witam, czy w Moss jest szkoła językowa? Chciałbym rozpocząć naukę angielskiego i szukam czegoś na miejscu. Kurs online odpada. Dziękuje z góry za pomoc.
Dzień dobry Mam pewien problem Pracuje w Norwegii a moja dziewczyna kończy 3 klasę technikum w Polsce Chciala by skończyć szkole tutaj w Norwegii Może ktoś był w podobnej sytuacji i wie jak to ...
Witam. Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda przeniesienie się z polskiej szkoły do norweskiej. Mój norweski obecnie polega tylko na potrafieniu przywitania się, mam 18 lat i kończę drugą klasę ...
Co myślicie o språk kaffe w Sandvice warto chodzić?
witam serdecznie mam pytanie do państwa moze wiece odpowiedz na lurtujace mnie pytanie odnosnie wyksztalcenia jakie sie ma jezeli ukonczylo sie vg1 i vg2 (yrkesskole) a potem przystapilo sie do vg3 ...
Witam Poszukuje osoby, która studiuje w Norwegii medycynę. Mam kilka pytań odnośnie tego jak to sie odbywa, czy rzeczywiście jest ciężko oraz czy jest możliwość studiowania w języku polskim, ...
Jezeli ktos pracuje w firmie norweskiej lub polskiej chce uczestniczyc w bezplatnym kursie norweskiego to prosze o kontakt. Kurs jest calkowicie bezplatny, wystarczy byc zatrudnionym na terenie ...
Pomocy! Szukam takiej oto informacji: postać małpy w literaturze skandynawskiej! Mam do napisania prace mgr, myślałem że to będzie łatwy temat ale chyba się przeliczyłem. Może kotś-coś?
Eliza K
06-04-2018 11:22
Witam. Chciałabym zacząć studia w Oslo. Czy jest osoba która pomogłaby mi abym mogła dostać się na uniwersytet? Proszę o kontakt na priv dziękuje z góry za wszelka pomoc
Czy w Bergen odbywaja sie kursy zawodowe dla kobiet kosmetyczne lub fryzjerskie w jezyku polskim lub angielskim?
Witam corka ma 15 lat w ktorej szkole mozna sie ubiegac o przyjecie ???
Czy ktoś ma do odsprzedania książkę Her på berget?
Witam, zamierzam rozpocząć naukę na wspomnianym w temacie uniwersytecie. Chciałabym się zapytać czy ktoś tam studiował lub zna taką osobę? Jak się studiuje, łatwo/trudno, czy w języku angielskim ...
Witam Poszukuje Pania z solidnym doswiadczeniem, ktora nauczy mnie robic na drutach. Indywidualne nauczanie. Platnosc 150 kr na godzine. Ok 2 godzin na spotkanie. Mieszkam w centrum Oslo, wiec ...
Dzień dobry !!! Potrzebuje osobę do nauki języka lub kurs języka norweskiego w Sand,Jessheim czy może ktoś coś wie
Cześć! Przeglądając ogłoszenia o pracę jako opiekun w domu starców / w domu pomocy społecznej (praca dla komuny) zawsze w rubryce \'\'kwalifikacje\'\' jest następujące ...
Witam jestem Hubert jeszcze mieszkam w Gorzowie Wlkp. Mam 18 i z powodu spraw rodzinnych musze się wyprowadzić z domu do końca grudnia. Nie chce zostawać w Polsce ponieważ jak już mam się wyprowadzać ...
Jak tak... to czy ktoś się orientuje jak to wygląda?
Witam wszystkich, jestem tu zupełnie nowa i mam dosyć istotne pytanie, na które odpowiedzi nigdzie jeszcze nie znalazłam, postanowiłam więc zapytać na forum. Otóż mam obawy co do tego czy moje studia ...
POSZUKUJEMY DOBREGO SLOWNIKA NORWESKO-POLSKIEGO Z GRAMATYKA NORWESKA ....WSKAZOWKI DOTYCZACE WYDAWNICTWA I AUTORA MILE WIDZIANE
Kupię książkę do nauki norweskiego Sett i gang 1 ktoś ma i mu się kurzy na półce? Chętnie przygarnę
Witam, mieszkam od pare lat w Norwegii i skonczylam tutaj gimnazjum oraz szkole srednia wiec moj jezyk norweski jest na dobrym poziomie. Jezeli ktos bylby zainteresowany to mogla bym pomoc w nauce ...
Kacper102
29-09-2017 16:07
Tak jak w temacie, kupię książkę do nauki norweskiego poziom B2 (Her pa Berget). Ktoś taką posiada?
Jak w tytule odkupie nowe wydanie Stein på stein z 2014 - ksiazke + cwiczenia PILNEEEEE
Katarzyna Miczka
21-09-2017 19:12
Cześć wszystkim, mam pytanie odnośnie takiego kursu jak w temacie. Słyszałam od pewnej Pani o takim kursie, ale niestety nie potrafiła doprecyzować informacji odnośnie dokładnej lokalizacji i firmy, ...
Szukam szkoły bądź osoby indywidualnej w askim ski langhus lub bliskich okolicach która nauczy mnie gadać po norweski
Witam,szukam kogoś,kto pouczy mnie norweskiego...Jestem z Honefoss.Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam
Witam serdecznie Czy ktoś wie w Bjørkelangen lub w pobliżu jest gdzieś ktoś co prowadzi naukę jęz.norweskiego ??
szukam nauczyciela jezyka norweskiego . Interesuja mnie lekcje indywidualne z Oslo okolice Lindeberg i Alnabru z gory dziekuje za pomoc
Moze ktos ma doświadczenia w tym temacie, Pedagogika z PL , a pedagogisk leder tu. Wiem jak to wyglada w teorii, ale interesuje mnie jak to w praktyce wygląda Ile czasu zajmuje, co ze studiepoeng, ...
Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy istnieje jakaś strona, bądź agencja która oferuje wymianę na rok szkolny (liceum) do Norwegii? Bardzo mi zależy I jeżeli ktoś korzystał z takiej usługi to czy ...
Zachęcam do kontaktu osoby, które chcą uczyć się norweskiego indywidualnie. Moje wykształcenie zostało zatwierdzone przez Udir (Utdanningsdirektoratet) jako nauczyciel (mastergrad) w Norwegii. ...
Witam, Czy ktoś tutaj pobrał pieniądze na studia w Polsce/ w Norwegii? Jakie wymogi trzeba spełniać, od kiedy można się zarejestrować na stronie, aby te pieniądze uzyskać? Proszę o odpowiedź
Czy ktoś z was zdawał egnethetstest na elektryka w nelfo. DSB wysłano mnie na taki test a on nie jest tani wiec przydała by się pomoc.
poszukuje szkoły dla dorosłych dla nauki języka norweskiego lub kursu języka norweskiego (bokmål) w Ålesund. Dziękuje za pomoc.
Witam. Czy są tu nauczycielki pracujące w norweskich podstawówkach? Mam kilka pytań. Piszę pracę na studiach i potrzebuję odpowiedzi na parę nurtujących mnie kwestii...
Witam, Powaznie zastanawiam się nad podjeciem studiów w Norwegii Szukam kogoś kto posiada tytuł høgskolekandidat lub orientuje sie gdzie moiżna znaleźć listę placówek oswiatowych które taki tytuł ...
Witam. Czy ktoś z obecnych zna odpowiedź na moje pytanie, lub wie gdzie mam jej szukać? Czy w razie podjęcia stażu podyplomowego dla lekarzy w Norwegii, rząd lub jakaś organizacja/przyszły ...
Kupię książki do nauki norweskiego
Witam, Jestem studentką 3 roku filologii norweskiej w Polsce, dodatkowo przez wiele lat mieszkałam w Norwegii oraz uczęszczałam do szkoły. Jestem również w trakcie robienia kursów nauczycielskich. ...
Witam! Czy posiada ktos w PDF i chetnie sie podzieli ksiazka i cwiczeniem Her på berget z 2016 roku?Ewentualnie moglabym odkupic jezeli podrecznik i cwiczenie jest w dobrym stanie i bedzie w ...
Witam, Czy ktoś z forumowiczów korzysta, korzystał w niedalekiej przeszłości z kursu norweskiego online? Jak wrażenia? Podzieli się ktoś opinia? Poziom A2 Pozdrawiam,
Witam. Ile czasu Wam zajelo dojscie do poziomu B2 jezyka norweskiego ? pozdrawiam
Karol Juskowiak
20-05-2017 12:25
Cześć, za rok kończę gimnazjum w polsce Czy po skończeniu gimnazjum mógłbym od razu iść do szkoły wyższej w Norwegii, w sensie do klasy językowej ale po niej od razu do szkoły wyższej, czy muszę ...
Witam! Szukam miejsca w Skien albo Porsgrun gdzie moglabym szlifowac norweski. Skonczylam kurs na poziomie A2 i dalej w szkole nie chce kontynuowac nauki. Moze ktos wie gdzie znajde prywatne zajecia ...