1 NOK
Witam W tym roku skończę 16 lat, chodzę do 3 gimnazjum. Prawdopodobnie wyjadę z rodzicami do Norwegii jakoś podczas wakacji (czy pojadę na 100% dowiem się dopiero w maju). Będą to okolice Drammen. ...
Witam, Zastanawiałam się nad kursem na busa w Norwegii. Już od kilkunastu lat mam prawo jazdy kat.B. Wiem, że żeby zacząć kurs tutaj w Norwegii muszę wymienić prawo jazdy na norweskie. Mam też ...
Hej! Czy jest tu ktos kto przeliczał sobie punkty świadectw ukończenia liceum i dojrzałości wg norweskich norm? liczylam wg wzoru podanego na samordnaopptak ale zastanawiam sie nad językiem polskim ...
Witam, Czy ma ktos do odsprzedania ksiazki Cecilie Lønn "Det går bra" lub "Opp og fram"? Chetnie odkupie. Pozdrawiam, Patrycja.
Witam, Orientuje się ktoś, gdzie w Gjovik warto zapisać się na kurs językowy?
Witam, Krótko o mnie: 25 lat, w Norwegii prawie 4 lata, języka uczę się od pierwszego dnia tutaj, po 3 latach zdałem Bergenstest i nadal się rozwijam. Obecnie studiuję filologię angielską, ale w ...
Udzielam korepetycji z matematyki dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjum i liceum. Jako studentka tego przedmiotu, gwarantuję fachowe podejście i miłą atmosferę Okolice Oslo, Akershus. Daria, ...
Witam. Czy mozecie polecic jakies dobre ksiazki na poziomie nastepujacym po \"Her på Berget\" i \"Norsk Grammatikk\" ?
\"Z tym będę czekał na naczepie do UK przed wjazdem na prom z Calais . Na naczepie będzie przyśpieszona nauka asymilacji. eurosport.onet.pl/mma/ksw/ciag-dalszy-af...e-prokuratura/7wfe3k
Witam ,czy zna ktos kogos to w Larviku udziela korepetycji j.norweskiego?
Agata Dymna
08-02-2016 10:22
Witajcie, jest to mój pierwszy post na forum, więc pozdrawiam rodaków w Norwegii. Jakie materiały wideo możecie mi polecić jako początkującemu w nauce języka? Przy okazji, jeśli jest ktoś na ...
Jak w temacie - chcę w drodze handlu wymiennego polepszyć znajomość rosyjskiego (tak na oko komunikuję się na poziomie B1), w zamian za nauczanie norweskiego (mój poziom to C1, więc bez problemu mogę ...
Szukam Polki ktora zna bardzo dobrze język Norweski. Bardzo potrzebowała bym korepetycji. Oczywiście co do opłat za korepetycje sie dogadamy prosze o kontakt w wiadomości prywatnej
Witam szanowne Panie mam bardzo wielka próżne. Mianowicie szukam kobiety ktora zna j. Norweski i była by chętna dawać mi prywatne lekcje. Oczywiście odpłatnie. Szukam kogoś z Ås Ski Westby. ...
Witam, czy wie ktoś gdzie organizują kurs norweskiego ? Interesują mnie miasta : Sarpsborg, Fredrikstad, Moss. Najlepiej żeby to był kurs zakończony egzaminem z certyfikatem, a nauka w ciągu dnia
Witam! Serdecznie zapraszam na warsztaty ceramiczne w Trondehim. Zajęcia organizowane dla dzieci oraz dorosłych. Więcej informacji: www.kashqdesign.com ...
Iza .........
30-01-2016 15:48
Witam wszystkich SZukam osoby ktora zna język Norweski ( Polak/a) i chciała bym prywatnie pobierać u tej osoby lekcje Norweskiego. Oczywiście bede płaciła za lekcje. Szukam kogoś z okolic Ås, Ski, ...
Szukam Pani/ Polki ktora zna Język Norweski i chciała by mnie oczywiście odpłatnie uczyć prywatnie tego języka. Jest to dla mnie bardzo warzne. Jeśli jest taka możliwość to szukam kogoś z okolic Ås, ...
Sprzedam ksiazke ,,På vei\'\', nowa 380kr. tel. 48641905. Prosze dzwonic do godz.20:00
Witam, poszukuję książki do nauki języka norweskiego På vei. Jeśli ma ktoś ową książkę to proszę o kontakt.
jak wprowadzic dziecko do szkoly norweskiej..pierwsze kroki..?
Witam. Poszukuje informacji na temat kursu norweskiego organizowanego w Knarviku.
Anna Horbik
24-01-2016 14:19
www.facebook.com/Norweski-na-dzisiaj-966903720017913/
Witam. Czy ma ktos moze przetlumaczone slownictwo do ksiazki \"Her På Berget\" ? Wiadomo ze niektore zwroty ciezko jest przetlumaczyc wiec chetnie wymienie sie swoimi tlumaczeniami. Nigdzie ...
Szukam kursu online. Zależy mi by był intensywny (codziennie godzina lub dwie )
Czy ktoś wie, jak to jest z niby \"darmowym kursem języka norweskiego\" jeżeli polka wyjdzie za mąż za norwega? Jest taka możliwość czy darmowe kursy są tylko dla azylantów?
Czesc, czy mozna znalezc ogloszenia wyjazdu do Norwegii na kurs zawodowy + szkola. Wiecie cos na ten temat? Gdzie czegos takiego szukać? Dzieki
Witam czy wie ktoś coś o kursach norweskiego w Stord
Witajcie . ma ktoś książki ćwiczenia itp Pa vei do oddania na sprzedasz w okolicach Oslo
Witam wszystkich! Poszukuje Pani/Polki ktora zna J.Norweski i była by tak cudowna i zechciała uczyć mnie tego języka. Bardzo potrzebuje kogoś z okolic Ås, Ski, Vesby. Oczywiście bede płaciła za ...
Witam, czy mogłabym prosić o pomoc z przetłumaczeniem na język norweski zaproszenia na ślub ? Pozdrawiam i z góry dziękuje: 1.Dotąd dwoje, lecz jeszcze nie jedno. Odtąd jedno, chociaż nadal ...
Witam czy posiada kto może książkę i ćwiczenia På Vei niebieska do sprzedania w przystepnej cenie?
Janusz Domin
13-01-2016 16:52
Witam, Kilka miesięcy temu biłam się z myślami co zrobić z dzieckiem, które straciło rok nauki przebywając w "innførings klasse" czyli klasie wprowadzającej z nastawieniem na naukę ...
Witam, nie tak dawno widziałam wpis jakieś dziewczyny na forum odnośnie nauki j.angielskiego...niestety teraz nie mogę znaleźć... Pilnie szukam kogoś kto by mi udzielił kilku lekcji. Dzięki za pomoc ...
Witam forumowiczów, MN śledzę już dość długo, lecz jestem raczej biernym internautą i nie udzielałem się na forum zbyt często. Ostatnie 2 lata w Norwegii poświęciłem na naukę j. norweskiego oraz ...
Cześć, planuję rozpocząć studia w Norwegii na kierunku Kybernetikk og robotikk w NTNU. Żeby się utrzymać w Norwegii trzeba pracować, a zwłaszcza przy takich wysokich cenach. Czy jest możliwość ...
szukam kogos kto uczy norweskiego w okolicy Lorenskog. skonczylismy 2 stopien
Hei! Szukam jakiegoś studenta UiO, by opisał swoje wrażenia Hilsen!
Witam Czy jest ktos tu kto w ostatnim czasie podjal sie kontynuacji nauki ponad licealnej?? jestem po liceum profilowanym polski angielski i chce zaczac studiowac tu w norwegii. Jakie dokumenty ...
Poszukuję strony z której mogłabym pobrać napisy norweskie do serialu "przyjaciele". Myślę, że to świetny sposób na naukę norweskiego. Szukałam już wielokrotnie ale bez pozytywnego efektu. ...
witam, jak w temacie. Poszukuje listy 1000 najpopularniejszych słów norweskich. Szukam w google ale bez rezultatów. Po angielsku jest masa takich gotowych list jednak mnie interesuje norweski. ...
Witam, sprzedam ksiazki do nauki jezyka norweskiego, min.: - Edgard Norweski - Kurs podstawowy - audiokurs 2xCD + ksiazka poziom A1-A2 - Edgard Norweski - Krok dalej - audikurs ...
czy ktoś może polecić osobę,która udziela LEKCJI PRYWATNYCH JĘZYKA NORWESKIEGO w Drammen lub okolicach???? PROSZĘ O POMOC !!! POZDRAWIAM!!
Patrycja Wesołowska
26-11-2015 17:30
Witam. Mam pytanko. Moze ktos w temacie jak wyrobic Fagbrev machanika samochodowego? ???
defenderr
23-11-2015 20:15
Mam pytanie na jakiej zasadzie funkcjonują 'poskie szkoły' w Norwegii.Są to najczęsciej szkoły sobotnio-niedzielne .Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tej dziedzinie.Kto takie szkoły ...
Ewa Nilsen
23-11-2015 01:42
Słyszałem, że jest dużo błędów w tłumaczeniach i kurs nie nadaje się do nauki. Chciałem zapytać o waszą opinie.
Witam mieszkam juz jakiś czas w Drammen, chcę rozpocząć naukę norweskiego moze ktoś doradzi coś w tej sprawie?
Uczycie sie na kursach HELSEFAG zajrzyjcie na mojego bloga. helse-fag.blogspot.no/ pisalam go podczas nauki i przygotowywania sie do egzaminu. Pozdrawiam
Witam wszystkich , Moje pytanie jest odnosnie kursu jezyka norweskiego , orientuje sie ktos o pw lekcjach w okolicach Lillehammer ? oczywidscie wieczorne zajecia mnie interesuja ...
Witam Chcialabym sie zapytac o sykepleieskole, bardzo chce zostac pielegniarka, uczeszczalam na kurs hjelpepleier i chce kontynuowac nauke. Obecnie studjuje pielegniarstwo w Niemczech ...czy ...
Witam, czy jest ktoś kto posiada kurs norweskiego ESKK i byłby tak miły się nim podzielić? Jeśli tak to będę wdzięczna. To jest mój e-mail justys18081991@wp.pl
Hej, mam taki mały problem. Moja mama jakiś miesiąc temu wyprowadziła się do Norwegii, dokładnie do Bergen, a teraz chce żebym i ja tam przyjechała. I w związku z tym mam parę pytań: 1. Na jakim ...
www.facebook.com/Norweski-na-dzisiaj-966903720017913/ Link do stronki
Hei! Szukam osób, które aplikują na studia do Oslo (w tym roku). Już w grudniu wysyłam aplikację, ale sama nie wiem czy to dobry pomysł... Jeśli jest ktoś, kto też się waha lub wahał, piszcie! ...
Czy ktoś z Was chodził an warsztaty do Nocnej Sowy i może się podzielić opinią?
Oliwia Maćkowiak
16-10-2015 23:25
witam ,jestem na kursie våtromkursk 30 pazdziernika mam egzamin na våtromsertyfikat A -Modul...potrzebuje pomocy w zakresie pytan..odpowiedzi po polsku w celu ulatwienia ,,zrozumienia lepiej tematu i ...
andrzej dorula
08-10-2015 17:20
Cześć Na Facebooku znalazłam fajne materiały do nauki języka norweskiego. Zestaw zawiera 180 kart podzielonych tematycznie na poziomie A1-A2 oraz B1. Fajna rzecz...przynajmniej moim znajomym sie ...