1 NOK
Mógłby mi ktoś udzielić informacji o szkołach średnich w Norwegii. Chodzi o to że w czerwcu mam zamiar razem z dziećmi w ramach łączenia rodzin przeprowadzić się do męża do Norwegii. Moja starsza ...
Psiotrek Lewy
11-05-2017 17:58
Cześć wszystkim, mam 22 lata i od roku pracuję w Norwegii, zastanawiam się nad pójściem do szkoły zawodowej właśnie tutaj. W Polsce ukończyłem czteroletnie technikum, maturę zdałem i zawodowe ...
Witam. Przygotowuje sie do egzaminu na poziomie B2 i chetnie wymienie sie wypracowaniami na poziomie B2 . Jesli ktos ma na B1 to tez chetnie poczytam. A moze w internecie znajduja sie jakies zrodla z ...
szukam dobrego kursu języka norweskiego,okolice Sandviki .
Szukam kursu języka norweskiego okolice Askim, Ski lub Moss
Poszukuję szkoły/ kursu aby nauczyć się j. norweskiego okolice Lillestrom
Witam Szukam kogoś kto prywatnie nauczy mnie języka norweskiego. Mieszkam w Tromso. Zależy mi na czasie.
Siemka wszystkim , może ktoś polecić jakieś dobre kursy norweskiego pozdr.
Potrzebuje pomocy w szukaniu szkoły z internatem, za rok kończę gimnazjum i chcę się wyprowadzić z domu
Witam! Mam 16 lat i chciałabym zamieszkać z tatą w Norwegii. Chciałabym także pójść tam do szkoły średniej aktualnie w Polsce w tym roku kończę gimnazjum i żaden kierunek, ani żadna szkoła mi nie ...
Witam, potrzebuje w języku norweskim slownictwo medyczne. Może ktoś zna stronę na której mogę znalezć
Witam mam pytanie odnośnie posłania dzieci do szkoly syn 11 lat córka 9 angielski słaby a norweski to wcale, moje pytanie czy poslac dzieci do szkoly Polsko-Norweskiej (mąż mieszka w Sandnes) ...
Witam czy może mi ktoś pomóc w znalezieniu nauczyciela indywidualnie angielskiego w Oslo proszę o jakieś namiary z góry dziękuję
Szukam nauczyciela/ki jezyka norweskiego z okolic Sandviki/Asker. Jezeli mozecie kogos polecic bede wdzieczna Pozdrawiam!
norwegia25
09-02-2017 10:36
Witam! Mam 16 lat i chciałabym zamieszkać z tatą w Norwegii. Chciałabym także pójść tam do szkoły średniej aktualnie w Polsce w tym roku kończę gimnazjum i żaden kierunek, ani żadna szkoła mi nie ...
Poszukuję jwt ! Co polecacie ? Czekam na Wasze opinie
Patryk Anie podam
05-02-2017 10:09
Witam. Mam córkę, która chciałaby chodzić do Liceum w Norwegii. Nie umie języka Norweskiego, ale potrafi bardzo dobrze język Niemiecki jak i Angielski. Czy są jakieś Licea z akademikiem, żeby mogła ...
Witam ☺ Czy ktoś uczęszcza na kurs norwesko polski albo ma jakiś do polecenia? Okolice Oslo/Moss Z góry dziękuje
km896450
29-01-2017 23:11
Hej, czy moze mi ktos pomoc wzgledem nauki w norwegii? czy jest jakas zawodowka czy jakies studium tutaj w norwegii, gdzie nie jest wymagana matura z polski?
Witam, mam teraz 15 lat i niedługo kończę gimnazjum. Do liceum chciałabym wyjechać do Norwegii. Jest to moje marzenie już od baardzo dawna, jednak mam kilka pytań i może mógłby mi ktoś pomóc. A więc, ...
Witam! Więc mam rocznikowo 16 lat i zastanawiam się nad wyjazdem po skończeniu gimnazjum do szkoły do Norwegii, bo mieszka tam mój ojciec. Jak łatwo się domyślić języka nie znam w ogóle. Moje ...
Witam, czy jest tu może jakaś osoba, która orientuje się w temacie wyjadu na studia do Norwegii? Mam bardzo dużo pytań odnośnie aplikacji, rocznego kursu języka oferowanego w uczelniach, pracy, ...
Witam czy któraś z mam może podzielić się opiniami na temat przedszkoli na Aspervika i w okolicy w Sandnes?
Czolem grupo... Poszukuje PILNIE wszelkich materialow do nauki norweskiego ze strony ksiegowosci macie cos???
martysia12348
06-01-2017 06:43
Kordian Gomółka
04-01-2017 21:26
Kupię słownik ortograficzny minimum 35.000 słów plus cd proszę o kontakt 90916173 Iwona
Skr Hlaeg
30-12-2016 18:09
Hei! Są tutaj jacyś polscy studenci HiOA? Pozdrawiam, Milena
Witam. Potrzebuje opinii z pierwszej ręki. Chce zacząć kurs od stycznia i nie wiem która szkole wybrać z tych dwóch. Jeżeli ktoś uczęszczał do którejś z nich to proszę o opinie i ewentualne porady. ...
Witam, jaką szkołę języka norweskiego najlepiej wybrać w Oslo? Za wszystkie przydatne opinie z góry dziękuję!
Witam, Mam jeszcze jedno pytanie, czy posiada ktoś ordliste do på vei norsk polsk (osobna książeczka)? Oczywiście w formie elektronicznej. Będę wdzięczna bardzo za pomoc. Pozdrawiam
Kupię Stein på stein, książkę i ćwiczenia, nowe wydanie - okolice Drammen, Oslo, Tønsberg.
Witam, Poszukuję lektora do konwersacji po norwesku z okolic Fredrikstad, Sarpsborg, Moss. Jesli ktoś może się podjąć lub zna osobę która się tym zajmuje i mogła by pomóc to prosze o kontakt.
Czy to prawda, ze przysluguje mi zwolnienie z oplaty za kurs j. norweskiego jezeli jestem w zwiazku malzenskim z Norwegiem? Jezeli tak to gdzie szukac, co zrobic zeby z tej oplaty mnie zwolnili?
Jak załapać ten język pomocy
Ktos zdaje w listopadzie/grudniu? Ktos zdawal wiosna? Macie jakies przyklad/pomysl na pytanie na ustnym? Nie wiem, czego sie spodziewac...I jak jest teraz z ocena z egzaminu, tzn doczytalam, ze ...
Czy ktoś się orientuje gdzie się odbywają zajęcia z Norweskiego dla Polaków prowadzone przez Pana Orleanskiego ????
Witam jestem tutaj nowy, więc liczę, że mnie nie zjecie, a pomożecie. Mam problem, otóż jestem w 3 klasie LO na kierunku o rozszerzonej matematyce,geografii oraz jęzuku angielskim. Bardzo marzy ...
Witam Potrzebuje namiary na szkoły językowe... chodzi mi o to, że chciałabym zapisać się na kurs norweskiego w okolicach sarpsborg i fredrikstad. pozdrawiam
Witam, czy był ktoś na kursie z NAV \"Kafe og kantine\",... jeśli tak to jakie wrażenia?
Hej Czy jest jakas nauczycielka Jezyka norweskiego w Haugesund ? Lub moze ktos zna? Prosilabym o kontakt lub wiadomosc. Z gory dziekuje
Szymon K....
31-10-2016 18:35
Hej, Poszukuję osoby, która udziela lekcji/ korepetycji j. norweskiego w Trondheim Zalezy mi na prywantych lekcjach. Pozdrawiam Agata
Witam, Udzielę korepetycji z matematyki dla każdego niezależnie od poziomu. Począwszy od klasy podstawowej skończywszy na studiach! Pomogę przy pracach domowych i przygotowaniach do egzaminów! ...
Pytanie do osób studiujących w Norwegii. Czy ktoś podzielilby się własnym doświadczeniem i odpowiedział by mi na kilka pytań związanych ze studiami? Jak wygląda kwestia przyjęcia na studia, tryby ...
Witam, szukam kogoś do pomocy w matematyce (pomoc w odrabianiu lekcji, przygotowanie do sprawdzianów) , pierwsza klasa liceum, najchętniej okolice Jessheim.
Kordian Gomółka
22-10-2016 13:20
Czy sa moze na mojej norwegii jacys studenci ekonomii? Jesli tak, to moze bylisbyscie zainteresowani wymienianiem sie jakimis informacjami? Notatkami?
Kursy w empik school online to: · oszczędność czasu, gdyż nie musimy dojeżdżać do szkoły, · komfort, możemy się wygodnie uczyć w domu, lub biurze, a nawet podczas służbowych, ...
Czy jest tutaj ktos mieszkający w pobliżu Gjøvika, Lillehamar który mógłby polecić jakiś kurs norweskiego w pobliżu? ( poza kursami internetowymi ) z góry bardzo dziekuje
Czy na forum jest ktoś to zakupił i uczył się z tych 2 stron co w temacie? Interesuje mnie opinia czy są warte swojej ceny która jest dość niska?
Tak jak w temacie,szukam kursów norweskiego w okolicach Tonsberga. Mogą być to kursy grupowe,albo indywidualne
Witam! Szukam osób zainteresowanych filozofią oraz/lub nauką (fizyką wspołczesna, matematyka), chętnych na spotkania dyskusyjne w Oslo. Pozdrawiam!
Może ktoś z was chodził na kurs do Caritas Oslo? Ciekawi mnie kto prowadzi takie kursy i czy można się czegoś nauczyć.
**aga**
02-10-2016 19:18
Polecacie jakiś konkretny kurs w Bergen? Na razie chodzi mi o taki bardziej przyspieszony.
Witam, tak jak w opisie, szukam szkoły,bądź też kursów języka Norweskiego w okolicach Vestfold. Najlepiej aby zajęcia odbywały się kilka razy w tygodniu.
Witam Czy ktos sie orientuje nt kursów księgowości z uzyciemp programu Mamut najlepiej po polsku?