1 NOK
Witam. Czy ktos sie moze orientuje, do jakiego punktu sie udac aby podali informacje na temat rozpoczecia studiow, jakie dokumenty trzeba posiadac plus na poczatek kurs przygotowawczy. Z gory ...
Cześć, interesuje mnie kurs norweskiego w tej szkole. Firma nazywa się Berg&Tomson Language Centre AS. Zna ich ktoś? Uczył się tam? W ogóle czy tam jest tam jak w Polsce, że szkołę prywatną ...
Witam, szukam kogos kto udzieli lekcji norweskiego, jestem z Olso. Dajcie znac jak cos POzdro. Malwina
Witam, Poszukuję wakacyjnego kursu norweskiego od podstaw w wakacje (lipiec/sierpień) z zakwaterowaniem, najlepiej Oslo i okolice Mógłby toś coś polecić?
Czy ktoś z was ma może na sprzedaż książkę i ćwiczenia Stein pa stein, tylko nowe wydania, w sumie chodzi mi o jak najbardziej aktualne.
Witam, jak w temacie, szukam kursu Norweskiego w Lillestrom. Może wie ktoś gdzie uderzyć?
Witam! Jest jeszcze ktoś kto ma do sprzedania nowe wydanie Stein på stein. Interesuje mnie tylko tekstbok.
Witam, Szukam nauczyciela norweskiego na prywatne lekcje dla pary w Lillestrom albo okolicach. Ktoś coś wie?
Wlasnie znalazlam na finn.: www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode...rchclickthrough=true
Witam Szukam pracy w Norwegi, pomyślałem aby zdobyć dodatkowe umiejętności i zrobić kurs na wózek widłowy lub ładowarki, chyba najlepiej od tego zacząć. Wiecie gdzie można coś takiego ...
Witam! Chciałabym dowiedzieć się czy ktokolwiek z forumowiczów korzystał z kursów języka norweskiego we Wrocławiu? Jeśli tak to jakie szkoły, kursy polecacie? Jaka metoda według was jest ...
Witam poszukuję nauczyciela norweskiego w przystępnej cenie . Najchętniej okolice Jessheim.
Mam 17lat i w czerwcu przeprowadzam sie do norwegi. I teraz pytanie: Wyczytalem ze najpierw idzie sie do szkoly voksenopplæring i nie wiem co mam zrobic aby zostac przyjetym, bo zapisy sa do marca ...
witam jak w temacie, dziekuje i pozdrawiam
Witam wszystkich zainteresowanych Ostatnio trudze sie z tematem bergentestu, potrzebuje go aby zlozyc podanie o przyjecie na uczelnie, zdawalam go pierwszym razem w pazdzierniku w ålesund, niestety ...
Witam Moze macie jakies informacje na temat kursow norweskeigo w oslo gdzie moglabym chodzic tylko w soboty i niedziele?Gzie zajecia nie odbywaja sie w duzych grupach.
Witam Czy ktoś mógłby polecić mi dobry słownik/książkę dla fizjoterapeutów? Z góry dziękuję!
Witam wszystkich serdecznie. Chciałbym aby ktoś mądrzejszy ode mnie mi odpowiedział na pytanie: Mam brata który właśnie kończy 3cią gimnazjum i chcielibyśmy go z mamą wysłać do norwegii (ona tam ...
Witam Może ktoś mi polecić jakiś kurs języka norweskiego w okolicach Fredrikstadu z lektorem polskim???
Witam moze ktos spotkal sie z podobna sytuacja w mojej firmie ukazalo sie ogloszenie o prace aplikowalam I uslyszalam odpowiedz mamy tam same polki mamy problemy wiecej polek nie potrzebujemy bo jest ...
cyc cyc
03-02-2015 19:37
Witam moze ktos spotkal sie z podobna sytuacja w mojej firmie ukazalo sie ogloszenie o prace aplikowalam I uslyszalam odpowiedz mamy tam same polki mamy problemy wiecej polek nie potrzebujemy bo jest ...
Witam. Czy są może organizowane kursy językowe bądź szkoleniowe dla polaków w NAVie ? Co jakiś czas jestem w Norwegii i ostatni raz byłem w NAVie w okolicach października i nic nie było. Może ktoś ...
Może ktoś z was wie jak ma być napisany raport do pracy plastycznej w szkole? Moja córa ma problem bo nie ma pojęcia co uwzględnić w takim raporcie. Mieli w szkole zrobić np, talerze z gliny a ...
Witam Szukam kogoś, kto przygotuję mnie do Norskprøve 3. Mieszkam w Oslo. Obecnie mój poziom A2 . Zainteresowane osoby proszę o przesłanie wiadomości prywatnej .
Witam. Słyszałem, że odbywa się kurs języka norweskiego w kościele na Toyen. Czy ktoś z Was ma jakąś wiedzę na ten temat? Pozd. Marek.
DANUTA SKOPINSKA
19-01-2015 21:32
Kupię książkę Ny i Norge, nowa wersja z niebieska okładka.
Paulina Łaga
16-01-2015 19:44
Natrafiłem na pewien artykuł w necie niezalezna.pl/60607-edukacja-seksualna-d...tow-gender-w-nataciu Jako, że jeszcze nie mam dzieci to nie jestem zorientowany w tym temacie, ale może ktoś z ...
Joanna C
14-01-2015 17:06
swiat.newsweek.pl/skandal-w-szwedzkiej-t..._campaign=otwarcieSG
szukam nauczyciela/korepetytora do nauki jezyka norweskiego na poziomie A2/B1 z okolic Årnes lub Auli
Hej mam pytanie odnośnie gimnazjum w Oslo. Od nowego roku szkolnego chcę dać moją 15-letnią córkę (w tym roku skończy 15 lat) do Norweskiego gimnazjum. Czy będą jakieś trudności związane z ...
czesc forumowiecze; Kupie arbeidsbok stein på stein z poprawnymi odpowiedziami. Zainteresowanych sprzedaza, prosze info na priv.
Witam, mam probę czy ktoś mógłby wysłać mi słownik do bo i norge i norsk na. ucze sie sam norweskiego wiec bardzo by mi sie sprzydaly Pozdrawiam
Siedze sobie w domu, trzeba by wykorzystac ten darowany mi czas na podszkolenie norweskiego. Nie mam kasy, zeby isc na kurs, pozostaje mi poduczyc sie samej. Macie jakies domowe swoje metody na ...
Ewa Adam
29-12-2014 17:14
Sprzedam cwiczenia do Stein po Stein, 200kr.
joanna slawinska
28-12-2014 21:31
Witajcie! Słyszeliście o alternatywnych sposobach nauki języka obcego? Ja ostatnio usłyszałem o systemie afirmacji mp3 do nauki. Podobno maksymalizuje efekty nauki i pozwala w szybkim czasie nauczyć ...
Witam , Poszukuję ksiązki "Hva sier du" wraz z nagraniami mp3 moze ktoś może odsprzedać uzywaną książkę lub posiada wersję pdf ? Pozdrawiam
Witam. Poszukuję osoby chętnej do nauki języka norweskiego z prywatnym nauczycielem. Poziom to będzie jakieś A2. Znalazłam już nauczyciela, który od sierpnia jest na emeryturze, bierze 300 kr za ...
Czy może ktoś się orientuje czy w Oslo jest jakaś Polska szkoła tańca np. hip hopu lub cos takiego??
Niech lud odgadnie kto z naszych forumowych maniakow,popelnil ten blad i dal sie sfilmowac ? Zgadywac! urlop w pl jest....alkohol-jest...passat rowniez jest... :-D ...
Dorota Hansen
27-11-2014 09:01
KLONLXVIII napisał: Och,Karol! Przeca ty,powinienes wiedziec najlepiej?! No ale ja siedza w laboratorium, nie jestem kadra dydaktyczna
Witam, 4 grudnia bede zdawal skritflig fagprøve BMK3102, bilfaget, lette kjøretøy. Jestem ciekaw jak taki egzamin wyglada, jakie byly pytania w poprzednich latach i w ogole. Probowalem poszukac w ...
Witam. Uczęszczał ktoś z Was do Voksenopplæringssenteret na Sandvice? Nigdzie nie moge znaleść nic konkretnego na temat tej szkoly. Zastanawiam się która szkoła jest lepsza chodzi Mi o kurs dzienny ...
Witam Ma ktoś moze jakieś materialy do nauki norweskiego??? Od niedawna jestem tutaj i nawet nie wiem od czego zacząć... Byłbym wdzieczny za materiały online..
Witam wszystkich. Poszukuje zeszytu cwiczen do nauki gramatyki j.norweskiego. Posiadacie moze Trolla 1 i 2 ? Usunęli wszystkie z chomikuj. Proszę przesłać na maila rafalniemalpa@wp.pl Dzięki ...
cyc cyc
19-11-2014 02:21
Witajcie. Chce się co nieco doinformować, bo niestety nie mam możliwosci inaczej niż przez forum. W 2015 będę zdawał maturę i zastanawiam sie jakie mam szanse się po niej dostać na studia w Norwegii ...
Jak w temacie. Poszukuję kogokolwiek kto ma nadany numer nauczycielski w norwegi. Chcę kupić książkę i płyty z serii >På vei< tylko dla nauczyciela. dokładnie tą pozycję: «På vei ...
Witam, chciałabym w przyszłym roku zacząć studia w Stavanger. Chciałabym dowiedzieć się do tego czasu trochę o życiu studenckim w Norwegii. Przede wszystkim: 1. Jakie dokumenty są mi potrzebne. 2. ...
Jak w tytule: chodził ktoś, ma to sens w ogóle. Pytam bo w szkole jezykowej do ktorej chodze jest mozliwosc wykupienia takich praktyk np w kierunku pracy w przedszkolu, sklepie bądz kantynie. ...
Witam serdecznie. Planuję wybrać się na studia licencjackie w Norwegii. Uczę się tamtejszego języka dopiero kilka miesięcy ale czytałem, że są również kierunki prowadzone w języku angielskim, którym ...
Witam! Nie wiem jak sobieporadzic z podjeciem nauki. Chcialabym ksztalcic sie w charakrerze trenera osobisteko i dietetyki. Ktos sie orientuje,gdzie moge szukac ?
Witam Szukam nauczyciela norweskiego ktory rozswietli mi kilka dreczacych mnie problemow z gramatyki norweskiej i przygotuje serie cwiczen abym to ogarnal oraz bedzie wystarczajaco cierpliwy.... ...
Liljan Andersen
13-11-2014 17:19
Posiadam Ny i Norge niebieska okładka książka ,ćwiczenia i słowniczek .Nieużywane tel.45186019
Sylwia Sylwia
08-11-2014 16:43
Witam. Poszukuję kursu 5 dni w tygodniu w Sarpsborgu lub Fredrikstad?? Wie ktoś gdzie mogę taki znaleźć?? Płatny oczywiście.
Szukam dobrej nauczycielki języka norweskiego w Tonsbergu,najepiej polki.
Udziele korepetycji z j.angielskiego,a takze z podstaw norweskiego. Zainteresowanych zapraszam na priv. Pozdrawiam.
mam prośbe do uczestników kursów w reaktorskolen w Oslo ,możecie opisać Wasze spostrzeżenia ,warto tam iść na kurs ?
Witam, Poruszam ten sam wątek jeszcze raz, mianowicie pilnie poszukuje ksiązki do gramatyki norweskiej Troll 1 ( poziom podstawowy). Nakład jest wyczerpany i nigdzie nie mogę tej książki znależć. ...
R. C.
10-10-2014 06:21
allegro.pl/troll-norweski-1-teoria-prakt...owy-i4681634432.html
Witam poszukuje kursu eskk do angielskiego dla poczatkujacych i sredniozaawansowanych w pdfie w zamian za kurs eskk norweskiego w pdfie-pozdrawiam i z gory dziekuje.
jak w tytule pisze poznam ludzi mieszkających w Holmestrand w celu zapytania -jak jest ze szkołą dla dzieci bo chcemy sie przeprowadzic tam ale nie wiem jak tam jest