1 NOK
Witajcie, Czy już ktoś z użytkowników uczęszczał może na kurs językowy w tej szkole? Jak wrażenia, i skuteczność nauki języka? Warto się, wybrać, czy też nie? Podzielcie się opiniami na forum ...
Witam, czy ktoś życzliwy może udostępnić w wersji elektronicznej książkę Troll 1 ? e-mail: zapart1983@gmail.com Dzięki z góry
Witam, szukam pilnie osoby która mogłaby pomoc mi w nauce jezyka norweskiego. Mieszkam w Forde ale przebywam tam tylko od piatku do niedzieli i szukam kogoś z kim mogłbym uczyc sie jezyka w piatek i ...
Witam . Jestem tu już trochę czasu i szukam kogoś kto by mi mógł pomóc w nauce języka , pilnie potrzebuje pomocy . Z góry dziękuje i pozdrawiam
WITAM, szukam informacji na temat szkół lub kursów nauki języka norweskiego w okolicach Sarpsborg i Fredrikstad? prosze o pomoc.
W soboty od 17-20 są zajęcia j. norweskiego w Farsund wykładany przez panią z Polskim pochodzeniem. profesjonalnie. polecam
Witam potrzebuje prywatnych lekcji norweskiego .lillestrøm
Witam poszukuje osoby do pomocy nauki języka norweskiego z okolic lillestøm .
Witam Potrzebuje najnowsze wydanie ksiazki Ny i norge najlepiej z cwiczeniami. Moze byc w formie pdf. Jesli ktos ma prosze o wiadomosc na priv. Pozdrawiam Kasia
Witam poszukuje osoby do pomocy nauki języka norweskiego , okolice lilestrøm.
Odsprzedam ksiazki do nauki norweskiego stein på stein (rogaland)
Witam, chcialabym nauczyc sie jezyka norweskiego. Poszukuje nauczyciela w miescie Tynset.
Witam. Przymierzam się do nauki w Norwegii. Głównie chodzi o studia morskie, w kierunku pracy na morzu. Mam 19 lat, i chciałbym się dowiedzieć, jak wygląda lista takich Akademii, jak na tle tych ...
Mieszkasz w Trondheim lub okolicy i chcesz uczyc sie jezyka angielskiego? Jesli tak, to napisz do mnie na priv. Jestem nauczycielem j. ang., mam doswiadczenie w nauczaniu doroslych, jak i dzieci.
Szukam nauczyciela jezyka norweskiego z Asker lub okolic
Witam! Czy posiada ktoś książkę "Pa vei" niebieską ? interesuje mnie wersja elektroniczna . Z góry dziekuje
Witam, czy ktoś uczył się norweskiego przez ten portal - www.campusonline.no/polski Znacie, polecacie czy odradzacie ?
Witam! Poszukuję kursu języka norweskiego dla początkujących, który odbywa się w godzinach 8-17. Najlepiej w Egersund/ Sandnes/ Stavanger, lub okolicy Gdyby ktoś chciał się podzielić wiedzą na ten ...
EWA J
05-10-2013 19:31
hej szukam korepetytora na indywidualne lekcje norweskiego w Bergen od połowy października lub od listopada 2013 r. kontakt: alina15@live.no
Czy ktoś udziela korepetycji z języka Angielskiego w Oslo?? Pilne!!!
Witam wszystkich Proszę o pomoc. Chciałabym zacząć naukę j. norweskiego, aczkolwiek nie oriętuję się jakie opcje są dostępne oraz jakie koszty za takie kursy. Interesuje mnie w czczególności ...
Pilnie kupię podręcznik plus ćwiczenia Troll i Ord Annie Bjornebek. Okolice Bergen
jesli ktoś ma odsprzedać chętnię odkupię Norsk Nå ! Arbeidsbok 1 (ISBN: 9788211012685) Forfatter: Gölin Kaurin Nilsen, Jorunn Fjeld Norsk Nå ! Lydbok (CD) (ISBN: 9788211008824) Forfatter: ...
Skandynawskie uniwersytety wysoko w rankingach. W pierwszej setce w zestawieniu, przygotowanym w ramach Quacquarelli Symonds World University, znalazło się 6 ośrodków uniwersyteckich ze Skandynawii. ...
Mam pytanie dotyczace studiow w polsce, po norweskim liceum. Wiem, ze norwedzy jezdza studiowac do Polski, ale po ang. a ja bym chciala po polsku, orientuje sie ktos czy jest taka mozliwosc? Zalicza ...
Witam ma ktos ochote pouczyc sie wspolnie jesyka norweskiego? Z okolic Oslo, Jessheim, Eidsvoll, Gardermoen. Pisac pozdrawiam
Aneta C
24-09-2013 16:23
witam, jak w temacie, szukam kogoś kompetentnego i miłego dosyć intensywnie uczę się samemu od 4 miesięcy; słówka z anki, czytam norweskie gazety [przynajmniej się staram xd]. katuje komiksy dla ...
ftw fuck this world
22-09-2013 09:08
Witam, mam 27 lat i jestem z zawodu nauczycielka. Ukonczylam studia licencjackie w ubieglym roku EDUKACJA PRZEDSZKOLNA. Zastanawiam sie nad emigracja do Norwegii. Studia robilam na uczelni prywatnej ...
Szukam osoby, ktora pomoze mi sie szybko nauczyc jezyka norweskiego. Nie tylko mowic, ale i czytac, pisac . Troche ucze sie sama, ale ktos powinien poprawiac moje bledy. Przynajmniej ja tak uwazam. ...
katarzyna kromka
20-09-2013 20:35
witam odkupie książki Pa Vei zielone
Witam , wlasnie rozpoczelam kurs norweskiego i pilnie odkupie za rozsadna cene cwiczenia oraz podrecznik NY i NORGE dla poczatkujacych .
Hej wie ktos cos o kursach norweskiego gdzie mozna uczyc sie od podstaw? moze sa jakies zajecia ktore prowadza polacy??
Witam, odkupię ksiażkę norsk start dla dzieci
aleksandra n.
10-09-2013 07:40
Witam, Czy ktoś z Was podchodził/zamierza podchodzić do Bergenstesten'u? Będę wdzięczna za podzielenie się doświadczeniem, jeśli chodzi o osoby, które mają egzamin już za sobą. Może ktoś ...
ostatnio zaskoczyło mnie dwóch Szwedów zadając pytanie dlaczego wszyscy Polacy pracujący po 6-7 lat w Norwegii nie znają języka? rzekłem, że to taka tradycja, wartości i kultura narodowa obcych ...
Poszukuje osoby która pomoże mi w nauce j. ang w okolicach Oslo
Czesc wszystkim, Jesli chodzi o nauke norweskiego wiem jak trudno jest znalezc materialy do nauki norweskiego (za darmo!) w sieci. Mieszkam w Norwegii i postanowilam stworzyc bloga na ktorym ...
Beata Kaniok
02-09-2013 16:28
witam Mam pytanie do rodzin mieszkających w tej miejscowosci. Dokładniej chodzi mi o szkołe podstawową ( wiek dziecka 9 lat). Wiem ze sa 4 szkoły podstawowe. Na jakiej zasadzie zostały ...
Witam Czy ktoś wie ile kosztuje nowy zestaw do nauki "Pa Vei" ? Czy może ktoś ma odsprzedać Pa Vei w bardzo dobrym/ew. dobrym stanie w okolicy Bergen ( ok 50 km )? Czy ktoś ...
Maciej Dede
29-08-2013 16:01
Chcialabym odkupic od kogos z Stavanger i okolic ksiazke i cwiczenia najlepiej z CD Norsk Na A1/A2 oraz Praktisk Norsk 2
Witam, jak w tyt..... Odkupie Kurs Norweskiego - ESKK gg 1997467 Agnieszka
Hej Wszystkim , Ktos moze orientuje sie czy w Trondheim od wrzesnia sa prowadzone jakies kursy ?? A moze ktos z Was slyszal od znajomych o korepetycjach ? Bede Wam wdzieczna za jakiekolwiek ...
Witajcie! Gdyby ktoś z Was miał któreś z następujących książek/kserówek: 1. Det går bra podręcznik i ćwiczenia 2. Norsk grammatikk. Norsk som andre språk 3. Bo i Norge arbeidsbok 4. Testy do ...
niewiarygodne.pl/kat,1031979,title,W-pia...07470,wiadomosc.html aką perspektywę, która właściwie tożsama jest z końcem świata, rozpościera przed nami Grigorij Rasputin - zakłada, że wielki ...
Witam. Potrzebuje opinii o kursie norweskiego BBkurs prowadzonego w Bergen, najchętniej od osób które w nim uczestniczyły. Z niecierpliwością czekam na odpowiedzi
Najlepiej i najszybciej mozna nauczyc sie jezyka zafundujac sobie prywatnego nauczyciela ktory wylozy gramatyke od podstaw.
Witam mam takie pytanie, moja corka będzie szla do szkoły od sierpnia - norweskiej naturalnie Slyszałam ze jest coś takiego jak polska szkola raz w tyg gdzie dziecko uczy się pisać i czytać po polsku ...
Cześć w sierpniu tego roku przeprowadzam się do Norwegii ,a dokładniej do Oslo. W tym roku kończę również technikum o profilu hotelarskim. Więc moje pytanie brzmi czy jest może w Oslo jakiś oddział ...
Witam, czy ktos cos wie o kursach norweskiego w Arendal?? szukam w necie ale nic nie ma. pomocy...
Niektorzy zastanawiaja sie, czy zajecia przez skype są efektywne i czy mozna w ten sposob nauczyc sie jezyka obcego, np. jezyka norweskiego. Zajęcia przez skype wlasciwie moga nie roznic sie od ...
Witam Mam pytanie czy wiecie moze gdzie mozna kupic pdrecznik dla asystentek stomatologicznych do nauki zawodu w jezyku norweskim??? Czy asystentki stomatologiczne z polskim dyplomem musza ...
Czy mógł by mi ktoś polecić jakieś książki z których można się uczyć języka samemu w domu?
Witam. Szukam nauczyciela j.norweskiego w Skien,Porsgrun,Larvik i okolice. Może kogoś znacie albo możecie polecić?
Witam Czy slyszal ktos o ksiazce Nowicjusz w Norwegii ?? Gdzie ja mozna dostac ?? a moze jest juz komus nie potrzebna ? Dajcie znac Pozdrawiam serdecznie
Witam! Jestem tegoroczną maturzystką i składałam dokumenty do Poznania na filologie norweską, ale się nie dostałam. Mam rodzinę w Norwegii, dlatego myślałam o kursie języka norweskiego. Jak ...
Witam. Wlasnie przeprowadzilem sie do Bodø i chciałbym kontynuować naukę języka norweskiego. Znacie może jakiegoś korepetytora lub szkołę. Dzięki wielkie pozdrawiam.
Witam, Moje dzieci zaczynają nauke w norweskiej szkole podstawowej, czy dzieci tu kupują podreczniki i zeszyty na własny koszt? Dziekuje
MONIKA S
25-07-2013 09:32
Wiitam was otóż sprawa wyglada tak, jest baaardzo duze prawdopodobienstwo ze mój ojciec będzie w najbliższym czasie wyjeżdżaj do Norwegii zajmując sie muzyką. Powiedział , ze spokojnie będzie mogł ...