Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

odszkodowanie - Norwegia

Czytali temat:
(792 niezalogowanych)
1 Post
Iwona Barszcz
(onyx)
Wiking
Cześć. Pracuje w Norwegii od 4 miesięcy. Tydzień temu przydażył mi się wypadek w pracy w wyniku którego zostałam oparzona. Udałam się do lekarza, który wypisał mi tygodniowe zwolnienie. Czy w związku z tym mam szansę na odszkodowanie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
Normalnie popatrz na glowna strone MN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
onyx napisał:
...Czy w związku z tym mam szansę na odszkodowanie ?

A na jakie odszkodowanie LICZYSZ...!?.
Kto miałby Tobie To odszkodowanie wypłacić i dlaczego ON A NIE JA...

Dobra

Daję Sobie Siana i idę lulu...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Bogumiła Lis
(mila988)
Wiking
A jak bardzo jesteś poparzona, albo jaką część ciała masz poparzoną. Jeśli tylko tydzień byłaś na zwolnieniu to nie wiem czy mogłabyś się starać o odszkodowanie od swojego pracodawcy. Mój brat, który skręcił sobie nogę w pracy za pośrednictwem firmy odszkodowawczej starał się o odszkodowanie i je uzyskał. Sprawa co prawda trwała bardzo długo, ale brat był zadowolony i ze współpracy z firmą i wysokości odszkodowania, które uzyskał.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
spiepszaj z ta reklama
1 protokol z wypadku ,po uznaniu wypadku przez nav masz zwrot za leczenie i 100% platne zwolnienie
potem do ubezpieczyciela zakladu po kase
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
mila988 napisał:
A jak bardzo jesteś poparzona, albo jaką część ciała masz poparzoną. Jeśli tylko tydzień byłaś na zwolnieniu to nie wiem czy mogłabyś się starać o odszkodowanie od swojego pracodawcy. Mój brat, który skręcił sobie nogę w pracy za pośrednictwem firmy odszkodowawczej starał się o odszkodowanie i je uzyskał. Sprawa co prawda trwała bardzo długo, ale brat był zadowolony i ze współpracy z firmą i wysokości odszkodowania, które uzyskał.

moze by tak popatrzec na date zamieszczona w temacie przy udzielaniu odpowiedzi..bo moim zdaniem po roku i 10miesiacach dana osoba pewnie wszystko zalatwila....

jpatim dobrze piszesz....czego sie nie robi, zeby reklame zrobic....szkoda ze post juz przedawniony
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Sylwia Żukowska
(Rossi1)
Wiking
Wydaje mi się, że przysługuje Ci odszkodowanie, na pocieszenie dodam, że nie musisz płacić za żadne porady, są firmy, które walczą o odszkodowania dla ludzi dotkniętych wypadkiem za granicą jak np. www.compensio.pl. Mają sztab specjalistów nawet w Norwegii a jeśli nawet coś dla Ciebie wywalczą to i tak otrzymujesz 100 %, nie wiem jak to działa ale tak już jest Głowa do góry!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
moze by tak popatrzec na date zamieszczona w temacie przy udzielaniu odpowiedzi..bo moim zdaniem po roku i 10miesiacach dana osoba pewnie wszystko zalatwila....

eee tam... ja mam juz od ponad roku przesylke do odebrania. lezy w magazynie celnym na Alnabru... ponad rok... i nie chce mi sie albo czasu nie mam... albo cos innego... takie rzeczy nigdy nie sa przeterminowane )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ja 4 lata pisze z IF i nadal nie mam kasy
pomimo ze zaklad pracy zLamal 19 przepisow BHP i zostal za to skazany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Yatsek napisał:
magdalena_d84 napisał:

eee tam... ja mam juz od ponad roku przesylke do odebrania. lezy w magazynie celnym na Alnabru... ponad rok... i nie chce mi sie albo czasu nie mam... albo cos innego... takie rzeczy nigdy nie sa przeterminowane )

eeetam.. ja tak naspialam bo kiedys jak dolaczylam na forum,to tez do mnie ktos tak napisal

a te : "..albo cos innego..." to co to?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok