Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
zbigniew moltkau Piotr Komisar Romek Burghardt Adamwp (2451 niezalogowanych)
10 Postów

(Milano)
Wiking
Dzięki za pomoc Panowie i wielki ukłon w waszą stronę za to Dla powyższych tak na marginesie... język angielski nie jest problemem (będziesz o tym widzieć kończąc jakąkolwiek szkołę średnią/wyższą), fora w takich miejscach jak to, służą m.in do tego by jednak pomagały uzyskać informację, a nie jak to nazywasz "dostawać coś na tacy" i faktycznie coś usłyszałem i kombinuję jak się wkręcić, ale co Ty możesz o tym wiedzieć. Będziesz cwany? To zarobisz i się nie narobisz... Zapisz To! Temat uważam za zamknięty i jeszcze raz Wam dziękuję za info.

Ps.
Tu pytanie do jelcyn111 - mieszkam obecnie w Stavanger (może się to zmienić w zależności od miejsca pracy) usłyszałem, że w Norgestaxi potrzebują do pracy, wiesz może coś o tym? Albo w Stavanger Taxi? Pytam, bo to informacje nie sprawdzone.
Pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
Tutaj masz odpowiedz na swoje pytania:

www.norgestaxi.no/sjafor
stavangertaxi.no/stavangertaxi/page.aspx...5118&docid=10371

i z tego co przeczytalem masz marne szanse bez znajomosci jezyka norweskiego ... ponadto musisz mieszkac w Norwegi minimum 5 lat...

Lykke til !!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Milano)
Wiking
Kolega napisał:
Tutaj masz odpowiedz na swoje pytania:

www.norgestaxi.no/sjafor
stavangertaxi.no/stavangertaxi/page.aspx...5118&docid=10371

i z tego co przeczytalem masz marne szanse bez znajomosci jezyka norweskiego ... ponadto musisz mieszkac w Norwegi minimum 5 lat...

Lykke til !!!!!!!

Dzięki Kolega
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
oczywidcie przeczytalem te pedalskie wypowiedzi fachowcow

i dodam tylko tyle ze jestescie niezle ruchani w du---pe jezeli ktos pisze ze za miesiac pracy na taxi zarobi ledwo 20 tys brutto

sam jezdze taxi i tyle to zarobie sobie jezdzac w weekendy czyli w soboty i w niedziele tylko i to z palcem e d....

pier---dolenie., pier---dolenie ...........

oczywiscie trzeba znac norweski i to biegle

a te cale linki co wrzucasz Milano to wsadz sobie w odbyt !!!

jesli firma potrzebuje taksowkarzy to (konkretna firma) to robi to bez zadnych egzaminow i utrudnien

ale czego sie nie robi by wych---ujac biednego Polaka - bezcenne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
obojętnie co kto nie napisze to chłopak chce spróbowac tylko,że nie pomyśli o tym że idąc do takiej firmy zrobi z siebie pośmiewisko na dzień dobry...taki szef sobie pomyśli co za kretyn przyszedł pytać o pracę,który nie zna języka i z ledwoscia dogaduje się o pracę...zresztą jak on chce klientów wozić...co za ludzie:blinkrzecież to nie PL,ze nawijać będzie po polsku...myślą.ludziska że jak doswiadczenie w PL na złotówie miał to go tu z otwartymi rekoma przyjma...no ale nie przetłumaczy się musi samu słyszeć na własne uszy...no ale zapomniałabym on już wie,ze jak ang zna to i pracę w taxi znajdzie,tylko ty kolego nie zapominaj,że nie wszyscy ang znaja...jest mała grupa ale jest...są tu jeszcze ludzie co zamiast ang niemiecki znają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
oppland napisał:
.jest mała grupa ale jest...są tu jeszcze ludzie co zamiast ang niemiecki znają mogłaś tego już nie pisać, teraz alieństwo z niemieckim zaatakuje norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
tak korwa po chinsku kor--wa tez sie dogadasz i w jezyku suahili

czytajac ten post jeszcze bardziej widze ze rodacy to dopiero maja naje---bane w tych swoich glowach

albo powiedzcie po prostu ze jestescie na wymianie miedzynarodowej dla osob z zespolem Downa --
prosze powiedzcie ze tak jest ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
powiatowy myśliciel napisał:
tak korwa po chinsku kor--wa tez sie dogadasz i w jezyku suahili

czytajac ten post jeszcze bardziej widze ze rodacy to dopiero maja naje---bane w tych swoich glowach

albo powiedzcie po prostu ze jestescie na wymianie miedzynarodowej dla osob z zespolem Downa --
prosze powiedzcie ze tak jest ....

niepotzrebnie pajacujuesz, tym bardziej, ze bredzisz !!!
Moze na wymianie to ty jestes, skoro to tak na szybko ci przyszło do głowy....

A te twoje 20t przez weekend,to juz w ogole ciekawe....
Mowa o zarobkach, a nie o przychodach z danego auta/weekend...
Tak sie składa,ze mam za sciana norka, który 15 lat jezdzi taksówka w Krs, czyli nie na wsi, co powinno zamknąc ci furtke na zbedne i wymyslne komentarze
Zeby zarobic 20klocków przez weekend, to musisz opierdlac gałe kazdemu samcowi, którego wieziesz+lizanie torby, a jesli netto, to z połykiem obowiązkowo!
Tak powiedział mi ten norek, który wie co mówi!

((((Poza tym juz kilka lat temu, byłem z nim na rozmowie u Big Bossa, który zaproponował mi dokładnie takie same warunki co innym, a było to ciut mniej niz 20t brutto, ale było to lat temu 5....))))

Mało tego > zadzwoniłem do znajomego polaka, który na taxi lata juz ponad 10 lat (Lillehammer/Hamar), który po moim zapytaniu o 20 klocków/weekend, rozłaczył sie i zadzwonil po 10 min wciąz sie smiejąc

Takze moja prosba > nie rób pizdy z i tak juz brzydkiej gęby!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
mają najebane coraz bardziej, wiekszosc szukaczy pracy jest w takiej desperacji ze nic mnie juz chyba nie zdiwi...

dzis czytam na snakerku: wybieram sie do Oslo szukac pracy czy łatwo tam znalezc prace? rece qrwa opadają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
cyba ten bog boss >Marianek to jezdzi palcam po mapie albo siaedzi na cantrali jak glupi h--uj

nie wiem czy sie orientujesz a czy ty w ogole masz cos takiego jak pasjentreiser , tilbringer itd???

czlowieku na taksowce jezdzi sie na procent a nie na jakies stale dochody

najnizszy procent jezeli jezdzisz nie swoja taksowka jest w tech chwili 41.6

a ci norkowie to niezle ruchaja ciebie w odbyt

wez sobie poczytaj na poczatek taryfy dla taksowkarzy jak znasz jezyk mistrzu i nie filozofuj

jestes tak ciemny czy trzymal ciebie ktos w piwnicy

ale widze ze ci kolesie maja z ciebie niezly ubaw

masz ko---rwo poczytaj sobie !!!

a pozniej porozmawiamy

www.transportarbeider.no/kunder/ntf/mm.n...skomst2012-2014.pdf/$file/Taxioverenskomst2012-2014.pdf
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok