Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

świerzak w norwegii:) - Norwegia

Czytali temat:
(429 niezalogowanych)
3 Posty
Rafał Gagat
(gagi)
Wiking
witam ludzie! jestem tu nowy chociaz od jakiegos czasu "sledze" strone. wybieram sie do norwegii i chcialbym pogadac na temat pracy, mozliwosci zatrudnienia, problemow poczatkujacego itp... jestescie juz doswiadczeni i wdzieczny bede za kilka szczerych slow. widzialem kilka podobnych watkow i nie chcialbym zeby ten temat wygladal tak ze ktos z kims sie kloci, licytuje itd. znam angielski, mam gdzie sie zatrzymac a przede wszystkim jestem bardzo zmotywowany... proste pytanie: czy mam szanse znalezc prace zwyczajnie biegajac po miescie i roznoszacz cv gdzie tylko sie da? z gory dzieki za odzew
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
poczytaj sobie tych najbardziej oblatanych

www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj..._10,1200.html#211762
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
a jezeli 100 osob napisze Ci, ze nie masz szans na znalezienie pracy,
to cos to zmieni??? Tym pytaniem pokazujesz, ze nie jsts zmotywowany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Paulina Skibowska
(Paulinakrk1)
Wiking
Ja ci podam na przykladzie znajomego. Przyjechal do Norwegii w pazdzierniku, mial sie gdzie zatrzymac tez zna angielski, latal od miejsca do miejsca roznoszac cv byl na poczatku bardzo zmotywowany i co z tego, do tej pory siedzi bez pracy jedyne o co udalo mu sie zachaczyc to chwilowy vikariat. Niestety z praca tutaj jest coraz ciezej zwlaszcza jak sie nie zna norweskiego. Pracodawcy maja juz taki wybor w osobach z jezykiem angielskim ze chyba podniesli poprzeczke Ale w kazdym badz razie powodzenia zycze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gagi napisał:...nie chcialbym zeby ten temat wygladal tak ze ktos z kims sie kloci, licytuje itd.
ALE NAM SIĘ JUŻ ZNUDZIŁY TAKIE GŁUPIE TEMATY I OGŁOSZENIA ... złotych naiwnych ...
---
Dlatego wprowadzamy do podobnych tematów trochę życia ...
---
Wszak , zażarta czasami dyskusja , to podstawa zdrowej MOTYWACJI ...
---
Przeczytaj swój Post , jako ktoś obcy ...
---
JAKA BZDURA z niego wyziera ...
cyt:

...wybieram sie do norwegii i chcialbym pogadac na temat pracy, mozliwosci zatrudnienia, problemow poczatkujacego itp...
---
A do kurwy nędzy , JAKI MASZ ZAWÓD , DOŚWIADCZENIE ...?!!! .
---
Dzisiaj angielski to nie jest żaden atut ...!!! ,
nawet Ja potrafię powiedzieć i napisać w tym języku , jeżeli mam taką potrzebę i konieczność , a nigdy , tego języka się nie uczyłem w szkole ani na kursach .
---
w Norge LICZY SIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE ... TWARDY ZAWÓD ... Z WIELOLETNIM DOŚWIADCZENIEM .
---
Im większe wykształcenie , tym lepsza posada .
---
Dobrze kończę , szkoda Mi mego owłosienia , na łokciach i kolanach ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok