Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
lukaszxyz napisał:
Poza tym to co opisujesz to pewnie znasz z doswiadczenia Albo jestes kierowca z osobówki i przeczytales gdzie na forach o sraniu pod naczepy etc.
ja w to nie wierzę
za zimno na dworze
sracie pewnie w torebki foliowe w kabinie
bo cieplej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Łukasz Wojciechowski
(lukaszxyz)
Wiking
marianekreaktywacja napisał:
lukaszxyz napisał:
Nikt nic nie wie?

setki jak nie tysiące na ta chwile takich jak ty....7

tak jestem kierowca osobówki, ale czasem latam z..... naczepą

ps: juz ponad 20lat na szlaku ,wiec nie pierdol Łukaszu!

powodzenia!

Wiadomo ze nie jestem samotnym poszukiwaczem pracy w NO,licze sie z tym ze bedzie ciezko.Ale to forum m.in. sluzy do tego zeby zapytac kogos o cos.Wiec jezeli naprawde nie masz niczego konkretnego do napisania to nie siej fermentu nie potrzebnie.
PS. Serdeczne pozdrowienia dla marianekreaktywacja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Marianek nie wie tego z forum tylko to jest z życia wziete...to prawda co ci napisał...nie raz mozna zobaczyć w tv norweskiej co robia Polacy-kierowcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
lukaszxyz napisał:
Poza tym to co opisujesz to pewnie znasz z doswiadczenia Albo jestes kierowca z osobówki i przeczytales gdzie na forach o sraniu pod naczepy etc.
ja w to nie wierzę
za zimno na dworze
bo cieplej

janek > łamią sie nawet przy -20 wierz mi, widze te białe, wygiete polskie dupska na codzien

Fajnie to wyglada, bo na pocatku udaja awarie, ze niby cos tam robią,etc...

buraki ze wsi, kierowcy urodzeni w latach 50/60..... > wstyd i jeszcze raz wstyd!

Tylko dlatego, ze kibel 5nok zrobili na statoli.....

A jak zajedzie na wies po wypłacie to pija bracie litrami i wtedy nie szkoda te 2,50pln....

Coraz czesciej nie przyznaje sie na parkingu ze jestem kołtun, na szczescie mam norw.blachy i bdb sie maskuje
Parkuje z dala od poltunerii, bo kradna łancuchy, rope,nawet plastykowe narozniki, pasy,etc.....

aaaaaaaaaaaa najlepsze, ze smieja sie z bułgarów/rumunów i ruskich, a sami są o 3 klasy gorsi

ps: najbardziej lubie, kiedy podchodza i pytaja o cos po.... "angielsku"

dzis na svinesund jeden pajacował w kgh jak to biegle mówi po niemiecku, a tymczasem trafił pania ,która bdb mówiła w tym jezyku i .....wyszło szydło z worka

powtarzam > WSTYD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
lukaszxyz napisał:
lukaszxyz napisał:
Witam wszystkich.Szukam pracy jako kierowca na zestaw,najlepiej w okolicach Aust-Adger,Vest-Adger,ewentualnie Stavanger.Jezyka NOR ucze sie indywidualnie,musze powiedziec ze nawet "wchodzi" do głowy Z gory dzieki za jakiekolwiek informacje na ten temat.

tak jak polamany angielski ci wszedł.....

stay away from here!

o ch.. Ci chodzi? Jak masz tak pisac to dzieki.

godzicie sie na glodowe stawki,robicie za 1000nok dziennie brutto, zapierdlaacie za 3, pojecia nie macie o jezdzie, zima to dla was kara,blokujecie ruch jadąc 40/50km/h, nie macie pojecia o lancuchach,przepisach! Naginacie tacho na maxa+magnesy,etc.....
Nie ma tutaj miejsca dla was, poprostu kurwa nie ma!
Kierowcy norwescy nie nawidza takich jak wy, bo za 500nok bedziecie jebac cały dzien i psuc rynek pracy!
Sracie pod naczypy, bo kibel 5nok, wyrzycacie smieci tam gdzie stoicie, jezdzicie na kacu, towar nie zabezpieczony,urywacie ludziom lusterka, bo nie czujecie auta/drogi i wiele, wiele innych!

ps: stawka dla kierowcy c+e to miniumum 40tys nok brutto, a wy robicie za połowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak

janek > łamią sie nawet przy -20 wierz mi, widze te białe, wygiete polskie dupska na codzien

wow
to musi im się robić szron na worze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Łukasz Wojciechowski
(lukaszxyz)
Wiking
oppland napisał:
Marianek nie wie tego z forum tylko to jest z życia wziete...to prawda co ci napisał...nie raz mozna zobaczyć w tv norweskiej co robia Polacy-kierowcy

Jasne.Nie trzeba wyjezdzac do Norwegii zeby odpierdalac numery na drogach. Duzo "kierowców zawodowych" zostalo przez przypadek,urzedy pracy na sile wysylaja na kursy. Ale istnieje tez grupa kierowcow z powołania Wiec nie wolno miezyc wszystkich jedna miara. A w TV pokazuja to co chca pokazac,podobnie jak w PL,niestety z polaków cały swiat sie smieje.Jak myslicie dlaczego?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
lukaszxyz napisał:
niestety z polaków cały swiat sie smieje.Jak myslicie dlaczego?
to pewnie przez żydów
to musi być robota bżydali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
lukaszxyz napisał:
lukaszxyz napisał:
Witam wszystkich.Szukam pracy jako kierowca na zestaw,najlepiej w okolicach Aust-Adger,Vest-Adger,ewentualnie Stavanger.Jezyka NOR ucze sie indywidualnie,musze powiedziec ze nawet "wchodzi" do głowy Z gory dzieki za jakiekolwiek informacje na ten temat.

tak jak polamany angielski ci wszedł.....

stay away from here!

o ch.. Ci chodzi? Jak masz tak pisac to dzieki.

godzicie sie na glodowe stawki,robicie za 1000nok dziennie brutto, zapierdlaacie za 3, pojecia nie macie o jezdzie, zima to dla was kara,blokujecie ruch jadąc 40/50km/h, nie macie pojecia o lancuchach,przepisach! Naginacie tacho na maxa+magnesy,etc.....
Nie ma tutaj miejsca dla was, poprostu kurwa nie ma!
Kierowcy norwescy nie nawidza takich jak wy, bo za 500nok bedziecie jebac cały dzien i psuc rynek pracy!
Sracie pod naczypy, bo kibel 5nok, wyrzycacie smieci tam gdzie stoicie, jezdzicie na kacu, towar nie zabezpieczony,urywacie ludziom lusterka, bo nie czujecie auta/drogi i wiele, wiele innych!

ps: stawka dla kierowcy c+e to miniumum 40tys nok brutto, a wy robicie za połowe

Taa. to sie odezwal kierowca Asfaltowy, co Ty tam masz w tym prawku? ile lat ? ile kilometrow?
To co Ty wypisujesz to jest czysta zawisc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Łukasz Wojciechowski
(lukaszxyz)
Wiking
jasta102 napisał:
lukaszxyz napisał:
ja w to nie wierzę
za zimno na dworze
bo cieplej

buraki ze wsi, kierowcy urodzeni w latach 50/60..... > wstyd i jeszcze raz wstyd!

Tylko dlatego, ze kibel 5nok zrobili na statoli.....

A jak zajedzie na wies po wypłacie to pija bracie litrami i wtedy nie szkoda te 2,50pln....

Coraz czesciej nie przyznaje sie na parkingu ze jestem kołtun, na szczescie mam norw.blachy i bdb sie maskuje
Parkuje z dala od poltunerii, bo kradna łancuchy, rope,nawet plastykowe narozniki, pasy,etc.....

aaaaaaaaaaaa najlepsze, ze smieja sie z bułgarów/rumunów i ruskich, a sami są o 3 klasy gorsi

ps: najbardziej lubie, kiedy podchodza i pytaja o cos po.... "angielsku"

dzis na svinesund jeden pajacował w kgh jak to biegle mówi po niemiecku, a tymczasem trafił pania ,która bdb mówiła w tym jezyku i .....wyszło szydło z worka

powtarzam > WSTYD

Maniek wiesz co "czym skorupka za młodu...To wynosi sie z domu.Takie rzeczy jakie przytaczasz faktycznie zdarzaja sie na codzien. Aha zapomniales dodac ze istnieje jeszcze cos takiego jak Fanta w Coli
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok