Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

stomatolog-pilne!! - Norwegia

Czytali temat:
Tomy Nik Marcin Łabno (2287 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Witam, czy w Stavanger są dobrzy stomatolodzy? jest tutaj jakiś z Polski? a jeśli nie, to czy ktoś z Was orientuje się o tutejszej opiece stomatologicznej? Już trzecią noc borykam się z bólem zębów i tak się zastanawiam, czy nie lepiej pakować się i lecieć do Polski czy też tutaj zrobić to co należy,czyli iść do stomatologa najgorsze jest to,że mam dziecko,które karmię piersią i z tabletkami przeciwbólowymi nie mogę przeginać a to nie jest takie łatwe wytrzymanie z tym bólem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
marta wroblewska
(tuska.wro)
Wiking
magdalena nie wiem jak jest w Stavanger ale jak jeszcze mieszkalam w Molde bylam u norweskiego stomatologa i powiem Tobie ze pierwszy raz mialam leczenie kanalowe bez zadnego bolu. Takze polecam tutejszych dentystow tyle ze jesli chodzi o cene to masakra ale w tej chwili na bilety wydasz wiecej niz to wszystko warte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
koleżanka moja raz była tutaj i mi nie poleca,kanałowe leczenie miała i tylko sam ból.kazała jej tabletki przeciwbólowe brać w domu, aż w końcu ją przyjęła no i ponoć 700NOK zapłaciła za wizytę. u mnie jest inaczej, bo ząb dwójka się uszczerbił a jedynka boli boję się,że mogą mi źle zrobić tutaj i będę chodziła z zamkniętą buzią przed innymi wyjazd planuję do Polski jakoś po połowie września, więc jeśli ból nie minie to nie wytrzymam tyle czasu chyba będę musiała skorzystać z tutejszej opieki i sprawdzić jak to jest...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
no cóż, w piątek byłam u stomatologa, okazało się że to zapalenie dziąseł... zapłacić zapłaciłam...ale co tam z kasą, ważniejsze żeby pomogło, i co? w nocy z bólu nie mogłam spać. wczoraj byliśmy na pogotowiu i dostałam tabletki przeciwbólowe, które jak na razie działają... wizyty u dentysty nie żałuję,bo opieka jest super.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(maniek1)
Wiking
W Tau przyjmuje polski stomatolog nazywa się Andrzej Pawłowski tel do gabinetu 51746231
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok