Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(666 niezalogowanych)
25 Postów
kasia m
(lkasiaM)
Wiking
nie rozumiem za bardzo twoim problemem jest to że siedzisz sam tak?
no to widze że nalezysz to tych ludzi co to rozczulaja sie nad soba wymyslaja problemy i nic z nimi nie robia no ylko mówia jacy sa nieszczesliwi po prostu doprowadz aby kogos miec kolo siebie ale problem.
Jesli uwazasz ze bycie samemu to problem pomyśl o ludziach w czwartym stadium raka pomysl o dzieciach ktorych rodzice zgineli w wypadkach pomyśl o gwałconych dzieciach pomysl o rodzicach ktorzy stracili dzieci pomysl o ludzich umierających z głodu bo tacy sa w dzisiejszych czasach a teraz prosze odpowiedz sam sobie czy masz problem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
lkasiaM napisał:

Jesli uwazasz ze bycie samemu to problem pomyśl o ludziach w czwartym stadium raka pomysl o dzieciach ktorych rodzice zgineli w wypadkach pomyśl o gwałconych dzieciach pomysl o rodzicach ktorzy stracili dzieci pomysl o ludzich umierających z głodu bo tacy sa w dzisiejszych czasach

Fakt, jak sobie pomyślałem o nich wszystkich, to mi się od razu weselej zrobiło...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
do Ikasm Z nika wnioskuje ze jestes kobieta, i chyba masz wiekszy problem jak ja. Ales sie spisala heejj na medal! Wszystkiego dobrego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok