Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

operacja w Norwegii - Norwegia

15 Postów
Witam wszystkich.Mam pytanie: jaki jest czas oczekiwania na operację w Norwegii ? Dziękuję za wszelkie informacje i pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
iga23 napisał:
Witam wszystkich.Mam pytanie: jaki jest czas oczekiwania na operację w Norwegii ? Dziękuję za wszelkie informacje i pozdrawiam!

ODPOWIADAM NA TO PYTANIE

W Norwegii na operację z reguły czeka się od DNI TRZECH do LAT TRZECH...
OD TEJ REGUŁY SĄ WYJĄTKI....jednak wtedy trzeba dokładnie wiedzieć o jaką to operację chodzi....

CZY o :

-operację ....BANKOWĄ...
-operację ....STOMATOLOGICZNĄ...
-operację ....CHIRURGICZNĄ..... GŁOWY....MÓZGU...
-operację.....ONKOLOGICZNĄ....

OPERACJĘ..... MYŚLENIA....pisania tekstu ze zrozumieniem .... z tym jest gorzej i trzeba czekać nieraz DZIESIĘĆ LAT.... .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Brawo, nasz ekspert od logicznego myślenia i czytania ze zrozumieniem tekstów jak zwykle czujny i trzyma ręke na pulsie.Chyba masz cenzorskie zacięcie,co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Do Gabriela jeślii nie potrafisz powstrzymać się od złośliwych uwag to proszę nie odpowiadaj na moje pytanie. Fakt nie określłam. Operacja chirurgiczna, czy dalej leczenie będzie onkologiczne nie wiem. Po zabiegu zrobią badanie histopatologiczne. Pytanie kieruję do osób, które miały operację w Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
NOooo...proszę ...proszę , proszę ... BOLIiiiiii....?

A mówią ,że myślenie nie boli ..... .
--------
--------
Moja uwaga nie jest złośliwa tylko konstruktywna i tyle , natomiast jak Ty to odbierasz to już jest Twój biznes .....

UCZONO MNIE KIEDYŚ TAM CHEN ,,,chen... i jeszcze dawniej , że aby otrzymać pełną i logiczną odpowiedź na zadane pytanie ...
TO TE PYTANIE POWINNO BYĆ PRECYZYJNE I CZYTELNE NIC PONAD TO...

Niemniej odpowiedziałem logicznie ... bo przecież sama napisałaś....
...".Dziękuję za wszelkie informacje i pozdrawiam.."..
To w czym problem ...? ,
... czyżbyś była rozkojarzona ...?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ANNE)
Wiking
Jestes naprawde zlosliwy...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ANNE)
Wiking
Z ta zlosliwoscia to bylo do Gabriela.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Dowiedziałam się kilka godzin temu, że czeka mnie poważna operacja. Mam prawo być zdenerwowana i rozkojarzona. Nie czuję się w obowiązku pisać jaka to operacja dokładnie!!! Tak boli, silne leki p/bólowe i rozkurczowe nie pomagają. Zadowolony?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
iga23 napisał:
Dowiedziałam się kilka godzin temu, że czeka mnie poważna operacja. Mam prawo być zdenerwowana i rozkojarzona. Nie czuję się w obowiązku pisać jaka to operacja dokładnie!!! Tak boli, silne leki p/bólowe i rozkurczowe nie pomagają. Zadowolony?
Iga, musisz sie uspokoic i na spokojnie zadzwon jutro do szpitala i zapytaj ile bedziesz musiala czekac. Wydaje mi sie ze czas oczekiwania wiąze sie z tym, czy jest wysokie ryzyko, zagrozenie zycia itp. Gdyby to byla sprawa nicierpiaca zwloki, juz bys byla pod "nozem". Lud skontaktuj sie ze swoim lekarzem. trzymam kciuki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ANNE napisał:
Jestes naprawde zlosliwy...........
ALEŻ EPOKOWE ODKRYCIE...
Jednym słowem , jestem jak każdy inny tylko z tym się nie kryję , nie kiszę tego w sobie ... .
Ponadto zawsze staram się odpowiadać tak jak ktoś pisze i nie mieszam do tego rodziny tychże... jak co niektórzy na tym forum ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok