Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Don Andreas Rafał O Adrian Tutak piotr lubocki gregory2804 Jarekk122 lukasz119 Bartosz Jabłoński (4155 niezalogowanych)
48 Postów
kasia xxxxx
(google)
Nowicjusz
nie sprawdzałam dat bo mnie to nie interesuje w twoim przypadku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Dodałbym (rzadkim przez przez rzadkie sitko).tak to już jest że młody zwraca uwagę przeważnie na wygląd a nie to a nie na to jaki (a)jesteś i często zamiast się umyć to wali pół flakonu wody lub perfum,parę warstw tapety i ciągnie się potem za takim(ą)ogon jak za panną młodą welon .A gdy zmyje to wieczorem przed pójściem do łóżka to lepiej wziąć (tosiu skorygój)nogi za pas i wiać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
Juz bylo o d...e zmarszczkach ,odchodach.....A co z tym samochodem.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
SUZII napisał:
Nastepna ze zmarszczkami ooooo ,skad wiesz ze data ktora napisalam jest prawdziwa?????
Jeżeli data urodzenia , ktorą podałas nie jest prawdziwa, to znaczy ze jestes zakompleksioną kłamczuchą. Zachowujesz sie jak mała dziewczynka.
Poza tym miałas sie juz nie wdawac w pyskówki, tak? To po co nadal ciągniesz temat? A jesli jestes dwudziestolatką, to nie wdawaj sie w dyskusje z dorosłymi na powazne tematy, z pewnością temat sprzedazy samochodu ciebie nie dotyczy. A jesli chcesz dyskutowac na temat urody to załóż nowy wątek i konicznie wklej swoje zdjęcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(tosia3)
Wiking
(tosiu skorygój) napisał retier1 i tak dla rozluznienia tematu skoryguję ,ale to naprawdę nie ma już dla mnie znaczenia czy pisząc robisz błędy czy też nie,bo i tak lubię czytać to co piszesz......pozdrawiam!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
A wracając do tematu...kasiar ...ja sprzedałam swoje autko na pl. blachach w Norwegii w tamtym roku jednemu chłopakowi który zjeżdzał do kraju na urlop ...nie powiem,troche zjechałam z ceny ale miałam problem z głowy a on sobie zarobił.Po przyjeździe wstawił do komisu i tyle.Może też rozejrzyj sie wsród znajomych kto ma takie mozliwości załatwienia sprawy o ile cie to interesuje..życzę pomyślnego załatwienia sprawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
kasia robakowska
(kasiar)
Wiking
dzieki za odpowiedz B.K mam nadzieje ze i mi uda sie sprzedac tutaj w norwegi samochod ,cena za niego tez nie jest wygorowana ,poprostu aby tylko sprzedac pozdr.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Dzięki tosia,mnie mam że w przyszłości będziesz korygować bez proszenia.Wiesz,czuję się wtedy taki troszkę ważniejszy www.mojanorwegia.pl/components/com_fireb...emoticons/wassat.png
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Sory,to na końcu to przez pomyłkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:
Sory,to na końcu to przez pomyłkę
Jeżeli coś źle wpisałeś i po wyświetleniu widzisz ,że jest coś nie tak ...
To możesz swojego posta edytować i dany element wykasować i po kłopocie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok