ja rok temu kupowalam ale do trzeciej klasy plecak i piórnik książki zeszytu są w szkole ja kupilam zeszyty ale prosili abym dawala dziecku te zeszyty co byly w szkole poza ty wszystko na deszcz gumowce i kurtka lub plaszcz ja kupilam takie cienkie i ciągle plaszcz byl w plecaku caly rok takze jest to wygodne bo deszcz jak zaczoł padac to dziecko w kazdej chwili mialo polecam poza tym ja kupilam buty zmienne wsowane dla ulatwienia dziecku życia stroje do ćwiczen czyli koszulka i spodenki i na basen kapielowki i klapki w puzniejszym czasie kask bo często sa wycieczki rowerowe a z tymi kurtkami chcialam powiedziec ze w naszej szkole bardzo tego pilnuja
witaj 7-latkowi powinnas kupic pudelko na kanapki .plecak ,pozatym wszystko inne moja corka dostala w szkole.no mozesz jeszcze kupic jakie kredki zeby mogl odrabiac lekcje w domu
Nie musisz kupować , ale gdzieś swoje przybory dziecko będzie musiało nosić , np. kredki , ołówek czy gumkę .Plecaki w naszej szkole pierwszaki miały jednakowe , z tym się wstrzymaj , bo i u Was może tak być . A po za tym bidon na picie i pudełko na kanapki . Myślę , że o reszcie dowiesz się od nauczycieli na spotkaniu . Pozdrawiam
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.