Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Don Andreas Rafa艂 O Adrian Tutak piotr lubocki gregory2804 Jarekk122 lukasz119 Bartosz Jab艂o艅ski (4355 niezalogowanych)
8929 Post贸w
Maniak
pawello napisa艂:
Zaczelo sie ....
E TAM nic si臋 nie zacz臋艂o to ca艂y czas trwa...

Co Tacy zgorzkniali jeste艣cie ...na takiej piknej wyspie mieszkacie a takie muchy pod nosem....
Czy偶by w Was jeszcze by艂y dymy z koksowni na [ Rusinowie ?]
poprawiam na Sobi臋cin.
To taka zmy艂ka dla sprawdzenia poprawno艣ci danych
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
P & B .
(pawello)
Pocz膮tkuj膮cy
Niewiem czy masz muchy pod nosem ja bynajmniej niemam.>A kiedy byla koksownia na Rusinowej bo gdzies mi to umknelo i nie pamietam.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Post贸w
kasia xxxxx
(google)
Nowicjusz
do HILTON kochana znasz przys艂owie "nie r贸b drugiemu dobrze a nie bedzie ci zle" ty dajesz dobre rady a taka sie czepia ale wiesz kogo艣 moze boli ze jest ktos kto wie lepiej i wiecej a wiesz to boli jak widac co niekt贸rych a co do zdjecia to samo zazdro艣cia mi tu 艣mierdzi i to strasznie bi porownaj swoje zdjecie a zdjecie osoby kt贸ra cie obra偶a hahaha
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
P & B .
(pawello)
Pocz膮tkuj膮cy
Gabriel a czemuz to mnie sprawdzasz.Znasz te okolice czy z tamtat jestes i twoje dane sa nie poprawne.Ha.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
P & B .
(pawello)
Pocz膮tkuj膮cy
A ta dzielnica to Rusinowa nie Rusin贸w.Tak dla zcislosci.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Post贸w
Maniak
pawello napisa艂:
Gabriel a czemuz to mnie sprawdzasz.Znasz te okolice czy z tamtat jestes i twoje dane sa nie poprawne.Ha.Moje dane s膮 poprawne lecz niepe艂ne bo miejsca by brak艂o.

Natomiast dzielnica ma tak膮 nazw臋 jak podali艣cie co nie znaczy , i偶 i ja nie napisa艂em poprawnie ...Tak dla z艂o艣liwo艣ci....

By艂y takie kiedy艣 czasy ,偶e biega艂em w/ majtkach-rajtuzach/ po po艂owie dawnego Podg贸rza...po ca艂ym nie mog艂em bo mieszka艂em przy -7-...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
365 Post贸w

(alma78)
Sta艂y Bywalec
Do SUZI , po co komentujesz czyj艣 wygl膮d , skora sama nie wstawi艂a艣 foto do profilu ?? Wstaw jak膮艣 fotk臋 , to por贸wnamy kto ile ma zmarszczek .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Post贸w
kasia xxxxx
(google)
Nowicjusz
Masz racje alma78 jak mozna komentowa膰 czyjs wygl膮d przecie偶 ka偶dy wie ze uroda i piekno to pojecia wzgl臋dne dla ka偶dego czlowieka co艣 innego jest piekne jednemu podoba sie rude innemu czarne jeden woli chudzinki drugi grubiutkie poza tym kazdy wie 偶e ilo艣膰 zmarszczek tez moze 艣wiadczy膰 o zyciowym doswiadczeniu i przej艣ciach a przede wszystkim piekno czlowieka to jego s艂owa i czyny tutaj jest zr贸d艂o urody i piekna ja mysle 偶e osoba kt贸ra oczernia kogos po wygl膮dzie nie zas艂uguje na nasz膮 uwage.

Niestety kilka os贸b zosta艂o tu sprowokowanych zachowaniem pewnej osoby kt贸ra wystawia opinie po wygladzie moja rada prosze nie dajcie sie prowokowac nie dajcie jej tej satysfakcji ze sie unosicie jej pewnie o to chodzi najlepiej OLA膯 J膭 SIKIEM PROSTYM (偶e sie tak wyra偶e)
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Post贸w

(SUZII)
Pocz膮tkuj膮cy
Nastepna ze zmarszczkami ooooo ,skad wiesz ze data ktora napisalam jest prawdziwa?????
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
100 Post贸w

(SUZII)
Pocz膮tkuj膮cy
SUZII napisa艂:
Nastepna ze zmarszczkami ooooo ,skad wiesz ze data ktora napisalam jest prawdziwa?????Do Ilony pokazalas klase to wypowiedzia...
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok