Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Don Andreas Rafał O Adrian Tutak piotr lubocki gregory2804 Jarekk122 lukasz119 Bartosz Jabłoński (4192 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
pawello napisał:
Zaczelo sie ....
E TAM nic się nie zaczęło to cały czas trwa...

Co Tacy zgorzkniali jesteście ...na takiej piknej wyspie mieszkacie a takie muchy pod nosem....
Czyżby w Was jeszcze były dymy z koksowni na [ Rusinowie ?]
poprawiam na Sobięcin.
To taka zmyłka dla sprawdzenia poprawności danych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
P & B .
(pawello)
Początkujący
Niewiem czy masz muchy pod nosem ja bynajmniej niemam.>A kiedy byla koksownia na Rusinowej bo gdzies mi to umknelo i nie pamietam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
kasia xxxxx
(google)
Nowicjusz
do HILTON kochana znasz przysłowie "nie rób drugiemu dobrze a nie bedzie ci zle" ty dajesz dobre rady a taka sie czepia ale wiesz kogoś moze boli ze jest ktos kto wie lepiej i wiecej a wiesz to boli jak widac co niektórych a co do zdjecia to samo zazdrościa mi tu śmierdzi i to strasznie bi porownaj swoje zdjecie a zdjecie osoby która cie obraża hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
P & B .
(pawello)
Początkujący
Gabriel a czemuz to mnie sprawdzasz.Znasz te okolice czy z tamtat jestes i twoje dane sa nie poprawne.Ha.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
P & B .
(pawello)
Początkujący
A ta dzielnica to Rusinowa nie Rusinów.Tak dla zcislosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
pawello napisał:
Gabriel a czemuz to mnie sprawdzasz.Znasz te okolice czy z tamtat jestes i twoje dane sa nie poprawne.Ha.Moje dane są poprawne lecz niepełne bo miejsca by brakło.

Natomiast dzielnica ma taką nazwę jak podaliście co nie znaczy , iż i ja nie napisałem poprawnie ...Tak dla złośliwości....

Były takie kiedyś czasy ,że biegałem w/ majtkach-rajtuzach/ po połowie dawnego Podgórza...po całym nie mogłem bo mieszkałem przy -7-...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Do SUZI , po co komentujesz czyjś wygląd , skora sama nie wstawiłaś foto do profilu ?? Wstaw jakąś fotkę , to porównamy kto ile ma zmarszczek .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
kasia xxxxx
(google)
Nowicjusz
Masz racje alma78 jak mozna komentować czyjs wygląd przecież każdy wie ze uroda i piekno to pojecia względne dla każdego czlowieka coś innego jest piekne jednemu podoba sie rude innemu czarne jeden woli chudzinki drugi grubiutkie poza tym kazdy wie że ilość zmarszczek tez moze świadczyć o zyciowym doswiadczeniu i przejściach a przede wszystkim piekno czlowieka to jego słowa i czyny tutaj jest zródło urody i piekna ja mysle że osoba która oczernia kogos po wyglądzie nie zasługuje na naszą uwage.

Niestety kilka osób zostało tu sprowokowanych zachowaniem pewnej osoby która wystawia opinie po wygladzie moja rada prosze nie dajcie sie prowokowac nie dajcie jej tej satysfakcji ze sie unosicie jej pewnie o to chodzi najlepiej OLAĆ JĄ SIKIEM PROSTYM (że sie tak wyraże)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
Nastepna ze zmarszczkami ooooo ,skad wiesz ze data ktora napisalam jest prawdziwa?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
SUZII napisał:
Nastepna ze zmarszczkami ooooo ,skad wiesz ze data ktora napisalam jest prawdziwa?????Do Ilony pokazalas klase to wypowiedzia...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok