Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomyślmy..... - Norwegia

Czytali temat:
(536 niezalogowanych)
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Czy na tym forum niektórzy użytkownicy nie posunęli się aby za daleko?...do tej pory bardzo lubiłam poczytać ,,przekomarzania się ,,i zwady niektórych ale ostatnio jestem zażenowana rosnącą wrogością...a te zdjęcia są dla mnie poniżej krytyki...jak można tak z kogoś szydzić i to na forum publicznym...oj nie ładnie...zatrzymajmy się w tym biegu i pomyślmy czy aby nie robimy komuś krzywdy i czy chwila rozbawienia jest tego warta...pozdrawiam..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Czasami ktos potrzebuje sie oczyscic ze slow,hihihihii Mysle ze musimy poprostu niebrac tak na powarznie tego wszystkiego choc przyznaje racje ze niekiedy staje sie zenujace to co mozna przeczytac. Inaczej czy kasia jakas tam piszac o mnie kretyn i tak dalej nienawidzi mnie? Nie ona nienawidzi mojego wymadrzania sie tutaj a mnie niezna wiec nie moze nienawidziec,hihihihiihi(napluj w oczy a on powie ze deszcz pada,hihihihi). Coz nasze mysli nieuczesane przelewamy tutaj pokazujac sie z jak najlepszej strony,hihihihi. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
B.K. napisał:
....a te zdjęcia są dla mnie poniżej krytyki...jak można tak z kogoś szydzić i to na forum publicznym...oj nie ładnie..
NIEŁADNIE , ŁADNIE.... ,
...jakie to ma znaczenie ...
...ktoś chciał zaistnieć i się popisał ...
I na nic zdadzą się połajanki dlatego , że to na taka osobę działa jak płachta na byka...i tym bardziej go motywuje do jeszcze bardziej wyszukanego ataku .
Tak został wychowany w takim kręgu się obraca ...to go rajcuje...

ON SWOIM POSTĘPOWANIEM nie szkodzi TEMU na tym zdeformowanym zdjęciu TYLKO I WYŁĄCZNIE SOBIE....oraz wszystkim tym którzy w mojej obecności będą komentować te "PRACE"z moja podobizną i Tyle..
A JA dalej będę tym kim jestem w rzeczywistości ....taka kolej rzeczy...

P.S
Drobny przypadek sprawił , iż właśnie ten post nosi kolejny -"-7777-"NUMER
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
fazi napisał:
Czasami ktos potrzebuje sie oczyscic ze slow...
Publiczne forum nie jest raczej miejscem na to. Zaglądają tu ludzie szukający informacji, chcący pogadać itp i trafiają na kłotnie, ataki na innych itp. Komu by się chciało w takie bagienko wdeptywać? Forum zaczyna powoli przypominać fora z Naszej-Klapy.pl. Tam panuje grupa Trolli atakujących siebie nawzajem i wszystkich dookoła, posty wrzucają tylko odważni lub samobójcy . Nie sądzę, aby większość użytkowników portalu MojaNorwegia.pl była zainteresowana czymś takim . Mieszkamy w spokojnym kraju, skąd ta agresja?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Dino napisał:
.... Mieszkamy w spokojnym kraju, skąd ta agresja?

Z nudów .... ,
z naszego temperamentu ... ,
Z tego ,że Wacek ma więcej na godzinę ode mnie i jeszcze na dodatek mniej się narobi... .
I ..i...jeszcze pewnie ze sto innych przyczyn powodujących to ,że na forum niektórzy starają się być innymi niż w realu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
gabriel napisał:
Dino napisał:
.... Mieszkamy w spokojnym kraju, skąd ta agresja?

Z nudów .... ,
z naszego temperamentu ... ,
Z tego ,że Wacek ma więcej na godzinę ode mnie i jeszcze na dodatek mniej się narobi... .
I ..i...jeszcze pewnie ze sto innych przyczyn powodujących to ,że na forum niektórzy starają się być innymi niż w realu...

To przecież nasze życie codzienne .

Wszystko to jest nieodłącznie związane z byciem człowiekiem. Zazdrość, stres i nuda, nasza codzienna Trójca kierująca życiem. Wiem, że są inne metody na wyładowanie nadmiaru emocji niż agresja. Niestety, tak jest najłatwiej . Do tego przez internet, gęby od razu nie obiją, adrenalina i często coś jeszcze, krąży w żyłach, jest fajnie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
No tak portal staje sie moze zabardzo towarzyskim niz spolecznosciowym ale czy to zle hm............... ????? nasza-klapa, srotka-fotka itp sa moze odpowiedniejszym miejscem dla workow na sperme,kretynow i staruchow ale coz wszyscy pol-norki upodobali sobie ta strone jak na zlosc. Ja moze tylko powtorze -kazdy piszac tutaj daje sie poznac z jakiejs tam strony a inni oceniaja go wedlug swoich kategori,doswiadczen,humoru itd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Nasze zycie codzienne?nuda,stres i zazdrość....to po co wogóle żyć i sie męczyć a jeszcze innym zatruwać...jestesmy tutaj dla polepszenia swojej egzystencji,statusu materialnego i właśnie samopoczucia.Udaje nam sie to w wiekszym lub troche mniejszym stopniu,zarabiamy niezłe pieniądze,stać nas na to o czym w Polsce mogliśmy tylko pomarzyć...Więc skąd się biorą te negatywne uczucia...nie mogę tego zrozumieć...nie wiem,może to ja jestem jakaś nienormalna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mozna równiez zauważyc, ze najpierw jakis tam forumowicz pisze "POMOCY JAK ZAŁATWIC PRZEMELDOWANIE", lub "POMOCY JAK TO JEST Z TYM NAVEM??". Ty człowieku setny raz z rzedu piszesz mu słowo po słowie, mimo iz ten temat był juz wałkowany 100 razy, ale poszukac mu sie nie chcialo. Wytłumaczysz, odpowiesz na pytania, nawet wkleisz link z wnioskiem, nr telefonu i adresem. On ci podziekuje, ok A za tydzien jak napiszesz cos, co takiemu nie przypasuje, to potem czytasz, ze jestes zarozumiały, przemadrzały, ze sie wywyższasz itp.
Coż, niektórzy nie potrafią życ z tym, ze istnieją na swiecie mądrzejsi od nich i ze zawsze mogą sie zwrócic o pomoc. Oni nie rozumieją sytuacji, ze jak ty czegos nie wiesz, to juz nie masz sie kogo zapytac... sam dzwonisz, chodzisz, dowiadujesz sie.
Jak mnie ktos kiedys tu zdenerwuje, to bede pisała jeszcze wiecej i bede uzywała wyrafinowanego, naukowego języka, tak aby tylko nieliczni zrozumieli.
A tak juz z niewyrafinowaniem - to mam w dupie co kto o mnie mysli, ale niech bedzie konsekwentny do konca i nie korzysta z moich rad i mojej wiedzy, ktora ja sama zdobyłam i to nie było łatwe. To zajeło czas.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
B.K gdyby niebylo zla skad bys wiedziala jak wyglada dobro?? gdybysmy pisali tylko pozytywnie i z wrodzona Polska uprzejmoscia(hihihihi) to juz dawno skonczylyby sie tematy. A dlaczego sa negatywne uczucia??? A dleczego kobieta czasami jest zla??? BO TAK!!!!!(hihihihi) nie jest tak zle jak piszesz -niektorzy chca zaistniec przez napisanie np.(cytat moze nie doslowny) mam was w dupie ale pomozcie,a niektorzy wymadrzaja sie z nudow jak ja,aniektorzy zawieraja znajomosci. jest tutaj pare naprawde fajnych osob.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok