Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(537 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
fazi napisał:
No tak portal staje sie moze zabardzo towarzyskim niz spolecznosciowym ale czy to zle hm............... ????? nasza-klapa, srotka-fotka itp sa moze odpowiedniejszym miejscem dla workow na sperme,kretynow i staruchow ale coz wszyscy pol-norki upodobali sobie ta strone jak na zlosc. Ja moze tylko powtorze -kazdy piszac tutaj daje sie poznac z jakiejs tam strony a inni oceniaja go wedlug swoich kategori,doswiadczen,humoru itd.

Ponad połowa Twojego pokolenia ma konto na N-K. Statystycznie ujmując, połowa z nich to idioci, reszta jest normalna. Ta normalna reszta nie życzy sobie patologii, ale jak to w życiu, idioci i szumowiny wypływają na wierzch. Na N-K, tego robactwa jest zaledwie parę tysięcy, na miliony .
Nie zdają sobie sprawy, że ich wartość po wybrykach spada czasem do zera i poniżej, że brak szacunku dla bliźnich jest bronią obosieczną. Zjawisko jest ogólnoświatowe i dotyczy nie tylko portali.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
kasia xxxxx
(google)
Nowicjusz
a moje zdanie jest takie ze agresywne zachowanie obelgi i poniżania to broń dla przegranych to bron dla tych którzy niemaja nic konkretnego do powiedzenia i aby głupio nie wygladało robi szum osoby ktore chca porozmawiac i maja cos do powiedznia po prostu rozmawiaja a to ze kazdy z nas inne poglady jest świetne mozna wymieniac sie poglądami wypowiadac swoje zdanie i co najwazniejsze sluchac co maja do powiedzenia inni ja zawsze lubie słuchac poniewaz mozna duzo sie nauczyc często ludzie kieruja moje mysli w kierunku spraw o ktorych nie pomyslałam i wlasnie to jest najlepsze w rozmowie z osoba o innych poglądach bo czesto otwieraja nam oczy poszezają nasze myslenie ale do tego potrzebna jest rozmowa a nie szum i szanowanie innego czlowieka za inne poglądy ale niestety jak ktos nie potrafi rozmawiac i wymieniac sie tymi poglądami jak juz pisałam robi szum szkoda mi takich ludzi bo oni moze chcieliby cos powiedziec ale nie wiedzą co.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
A bywa i tak że się wie co się chce powiedzieć tylko nie wie jak iw wtedy warczy my na wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
I w pośpiechu żle piszemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok