1 NOK
Witam! Może ktoś z was wie czy do wyrejestrowania samochodu (numery Norweskie) wystarczą tylko tablice? Z góry dzięki
Witam mam pytanko jakie jest teraz minimum za godzinę w norwegi bo pracuje w agencji w Oslo i mam 139 NOK na godzinę, pracuje po 10h dziennie i nie mam nic płacone za nadgodziny czy ...
Witam! Bardzo proszę o wypełnienie ankiety (ok 3 min) na temat wyjazdów do Norwegii. www.ankietka.pl/ankieta/59055/turystyka-...lskiego-turysty.html Dziękuję bardzo!
Sprzedam bilet samolotowy Krakow-Stavanger na 27 kwietnia.Cena 1100kr z przebukowaniem i jednym bagazem.
Witam serdecznie Jestem na forum po raz pierwszy. Mam pytnaie do kolegów i koleżanek. Norwegia jako kraj bardzo mi się podoba, mam tam swoich znajomych i przyjaciół. Nie będę ukrywał , że w ...
Mam takie pytanko?Czy ktoś wie jaki jest okres na zarejstrowanie się na zasiłek dla bezrobotnych???..
Mam do sprzedania bilet Krakow- Stavanger na 27.04 cena 1100kr z przbukowaniem
Witam wszystkich. Potrzebuje przetlumaczyc dokumenty z jezyka polskiego na norweski. Czy ktos ma namiary na tlumacza? Dziekuje za odp. Pozdrawiam
Witam, Razem z moją dziewczyną zamierzamy przylecieć do Oslo na weekend 13-15.05.2011r. Lecimy tylko z bagażem podręcznym. Możemy więc dokupić dodatkowy bagaż, aby przywieźć komuś do Oslo paczkę w ...
prosze o pomoc jestem w polsce a niemoge dzwonic z lebary tylko smsmy moge wysylac
WITAM WSZYSTKICH! CZY POWIE MI KTOŚ UPRZEJMIE O GRUPIE Z POLSKI KTÓRA WYJECHAŁA DO NORGE CAŁKIEM NIE DAWNO DO PRACY Z ADECCO NA STANOWISKO MALARZ SZPACHLARZ? W JAKIM MIEŚCIE PRACUJĄ?CZY SĄ ...
.
Oslo-Rzeszów tel. 46381964
Witam w marcu uslyszalem wyrok w bergen 21 dni pierdla za wybryki na drodze , sedzina powiedziala ze mam czekac na list ktory mnie powiadomi o terminie w ktorym mam sie zglosic zeby odsiedzec wyrok ...
Cześć. Jadę do pl w środę wieczorem. Mam jedno wolne miejsce wygodne(fotel kapitanski) oraz dużo wolnego miejsca bagazowego. Jadę z aalgaard, sandnes, stavanger, promem do Danii, dalej przez Hamburg, ...
Witam, poszukuje transportu BUS, pusty lub w miarę pusty (ok 70%-80% wolne miejsce) na transport z Alesund do Polski, może być do Świnoujścia, moze być do Trójmiasta lub dalej na południe (jestem ...
Witam, chciałem zamontować gaz do swojego auta (norweskie blachy), czy ktoś ma może jakiś kontakt z kimś kto się tym zajmuje w norwegii (legalnie). Pozdrawiam
Sethur Asher
05-04-2011 01:29
Jade do Polski samochodem 07.04.2011 moge kogos zabrac mam wolne miejsca mieszkam kolo Drammen tel 968 865 40
witam.mam pytanie :czy moge odpisac cos na konkubine ktora mieszka w polsce.mamy dziecko.jezeli tak to jakie dokumenty sa tu potrzebne potwierdzajace ten zwiazek. .
Poszukuję fachowca który zamontuje mi Polsat Cyfrowy w Oslo. Pozdrawiam
moge ci ustawic jesli chcesz
witam mam pytanie mieszkam w polsce ale moj maz pracuje w norwegi mam nadzieje dojechac niego z synem ,jakie papiery sa potrzebne by dziecko moglo chodzic do przedszkola (ma 5 lat)
Szukam pracy jako au-pair, pomoc domowa, mam 31 lat, duze doswiadcznie w Polsce jako pomoc domowa, sprzatanie, mycie okien, pranie, prasowanie, gotowanie, zakupy, opieka nad dziecmi. Posiadam kurs ...
...a powrot 21 maja--okolice Oslo tel. 96814414
Poszukuje 1 lub max 2 osob ktore chialy by jechac do Norwegii samochodem posiadam fiata stilo 3 drzwiowy planuje jechac 18.05.2011 ze swinoujscia do ystadt przez szwecje do norwegii oslo i okolice ...
Mam takie pytanie do doświadczonych rodaków mieszkających w Norwegii: Jaki charakter mają umowy oferowane przez firmy typu Adecco ? Zaproponowano mi pracę na vikariatach z płacą 127 kr/godz. Co ...
Witam może ktoś mnie oświeci czy mogę lecieć do pl czy z pl do no bez paszportu tylko z dowodem osobistym...?Pozdrawiam
SZUKAMY PILNIE POSZKODOWANYCH PIELĘGNIAREK W ZWIĄZKU Z PRZYGOTOWYWANYM PROCESEM W POLSCE, PRZECIWKO ADECCO NORGE AS. KONTAKT E-MAIL: spartacus101@interia.pl
Dlaczego Bóg dał mężczyznom większe mózgi niż psom? - Żeby nie obwąchiwali kobiecych nóg na przyjęciach. - Żeby nie zatrzymywali się by pobawić się z każdym mężczyzną napotkanym podczas spaceru ...
PODANIE PENISA O PODWYŻKĘ: Ja penis, zwracam się z prośbą o podwyżkę z następujących powodów: 1.wykonuje prace fizyczną 2.pracuje na głębokościach 3.pracuje głową 4.nie mam wolnych weekendów ...
Rozpoczęła się akcja w europejskich mediach wspierająca wersje KGB smoleńskiej katastrofy. stanzag.nowyekran.pl/post/8450,norweski-...-smolensku-odcinek-2 To tak jakby po Katastrofie nad ...
czy moze ktos ma aktualny nomer telefonu pani haliny ktora prowadzi bioro rolliczeniawe i gdzie te biuro sie znajduje okolice Stavanger
Witam serdecznie Proszę bardzo o poradę w jakim Bank najlepiej założyć konto aby mieć normalnie wszystkie usługi online (przelewy, wgląd do konta itp.) i oczywiście aby była karta płatnicza. I ...
witam poszukuje polaków którzy są zatrudnieni do budowy meczetu przez Team Case SA w Drammen prosze o kontakt na prv lub tel.40591997 dziekuje i pozdrawiam
Był kiedyś humor z zeszytów szkolnych, teraz jest humor z ogłoszen 1. Poruszam sie transportem telekomunikacji. 2.Szukam Pracodawcy zaufanego,ktory pomoze mi w znalezieniu mieszkania,czyli ...
Adam Wybranski
29-03-2011 20:23
hej Czy ma ktos zbedne opakowanie tych tabletek ??? bardzo prosze o pomoc pozdrawiam
Czy moze ktos mi powiedziec gdzie na terenie Oslo jest schronisko dla zwierzat? Jak wyglada zaadoptowanie takiego zwierzaka?
A ja chce plusa
Cześć. W środę 30.03 wieczorem będę jechał do Stavanger-Sandnes-Aalgaard busem i mam trochę wolnego miejsca. Chętnie zabiorę paczki,bagaż itp.za drobną opłatą. Do PL będę wracał w następną Srodę ...
Dzisiaj miałem szansę zadać swoje pytanie - wy też możecie wysłać pytanie do Premiera mailem kontakt24@TVN Program poprowadzi Marcin ...
Mam do oddania ciuszki dla dziewczynki w wieku 3 lat, mnóstwo zabawek oraz regał w kolorze bardzo jasnego brązu (120x120 cm).Mieszkam w Sandnes , okolice Lura. tel. 46239607
witam.mam takie pytanie.chce kupić tutaj uderzone auto nie jeżdżące i bez tablic.naprawić w Polsce i dalej nie wiem jak ma to przebiegać.domyślam się że trzeba będzie zrobić EU przegląd i dopiero ...
Witam szuka domkow letniskowych w oslo lub w okolicy
Moze jesli juz tak jedziemy i myslimy ze jak to Polak Polakowi za granica umi pomoc w calkowitej odwrotnosci tego slowa Sprobujemy zlamac stereotypy i jakos sobie pomagac Utworzyc watek gdzie i ...
Tomasz ...............
25-03-2011 22:33
Witam wszystkich, mam prośbę a mianowicie chciałbym się dowiedzieć, która Waszym zdaniem książka do nauki norweskiego jest najlepsza. Zaznaczam, że chodzi mi o te w języku polskim. Z góry dzięki dla ...
Jest taka sprawa, 3 tygodnie temu doznalam porazenia nerwu twarzowego i chcieli mi zrobic punkcje ledzwiowa zeby wykluczyc borelioze i inne choroby, ale nie zgodzilam sie poniewaz nie ufam tu ...
Witam! Czy może mi ktoś podać adres i numer telefonu do Firmy Adecco na terenie Oslo?
Czy na ma ktoś pusty kurs powrotny z lawetą, ewentualnie możliwość wypożyczenia lawety na przewiezienie samochodu z okolic Oslo do Polski w najbliższy weekend? Jestem również zainteresowany ...
Drodzy forumowicze w zawodzie! Jestem technikiem dentystycznym z ponad 15 letnim, bogatym doświadczeniem (od akrylu po cresco). Prawie dwa lata temu z powodów osobistych opuściłem Polskę i... Nie ...
Podaję stronę: www.fleksi.no . Ta firma nazywa się Fleksi Bemmaning. Mam nadzieję że przecztasz tę wiadomość. Zapomniałam twojego adresu
to fakt ze trzeba sie cenic ale jesli sie strz prywatnie w domu to tez nikt nie wyskoczy z cena jak w salonie i mysle ze jako strz w domu 100kr jak na poczatek wystarczy
magda d
23-03-2011 17:27
witam!!! mam pytanie odnosnie dzialania na norweskim rynku polskiej firmy!!! dzialania na norweskim rynku polskiej firmy!!! moze ktos ma doswiadczenie w tej kwestii? znalazlem norwega ktory chce ...
Witajcie, Mam pomysł (i możliwości ) organizacyjne jeśli chodzi o sprowadzenie kabaretów i spektakli teatralnych (komediowych z aktorami znanymi z waszych ulubionych seriali lub filmów) z Polski na ...
Czy ktos z Was moglby mi powiedziec co ja tu jeszcze moge zwiedzic, mieszkam na Sola (Rogaland) i chcialabym pozwiedzac cos fajnego w okolicach ale brakuje mi juz pomyslow. Plaza Sola zwiedzona ...
WITAM MAM PYTANIE ILE KOSZTUJE WYWAZENIE DWOCH KOL W OKOLICACH FREDRIKSTAD