Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Egzamin - Norwegia

Czytali temat:
(507 niezalogowanych)
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
Rocznica zdania egzaminu przez nasze władze skłania mnie do zapytania.
Z czego on był? Bo jeśli z religii to według mnie Tusk go oblał.
Powiedzcie mi, co to za gest wykonuje Tusk.Nigdy się z czymś takim nie spotkałem.

Czego oczekiwać od człowieka ,który przed ruskim aparatczykiem rodem z KGB wstydzi
się przyznać do własnej wiary,pozostawia własnego prezydenta bezbronnego na konfrontacje
z ruską bandą odpowiedzialną za liczne morderstwa polityczne (Politkowska,Litwiniennko,
Biesłan, itd,itp), czy mówi o Polsce ,że to nienormalność?
Ja już niczego nie oczekuje od niego poza rezygnacją ze stanowiska.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
grupa Laokona napisał:
...Powiedzcie mi, co to za gest wykonuje Tusk.Nigdy się z czymś takim nie spotkałem.
OT widać , iż jesteś niedouczonym i zaciećwierzonym MOHEROWYM KATOLEM...
Niemniej oświecę Ciebie ...
Ten gest , który wykonał klęcząc ,to przeżegnanie się po protestancku , bo tak został wychowany .
A w protestantyzmie nie okazuje się uczuć na pokaz ... tylko ważne jest co się Samemu czuje w danym Momencie...
I TYLE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
gabriel napisał:
grupa Laokona napisał:
...Powiedzcie mi, co to za gest wykonuje Tusk.Nigdy się z czymś takim nie spotkałem.
OT widać , iż jesteś niedouczonym i zaciećwierzonym MOHEROWYM KATOLEM...
Niemniej oświecę Ciebie ...
Ten gest , który wykonał klęcząc ,to przeżegnanie się po protestancku , bo tak został wychowany .
A w protestantyzmie nie okazuje się uczuć na pokaz ... tylko ważne jest co się Samemu czuje w danym Momencie...
I TYLE

Brawo za wyjaśnienie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
grupa Laokona napisał:

Powiedzcie mi, co to za gest wykonuje Tusk.Nigdy się z czymś takim nie spotkałem.

hmmm. niech no pomyślę
a już wiem Tusk rozpędza sztuczną mgłę co to ruskie rozpylili nad lotniskiem, aby uniemożliwić Największemu W Dziejach Prezydentowi rozpoczęcie kampanii wyborczej na grobach oficerów w Katyniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
Tusk jest protestantem? A przeciw czemu on protestuje? Chyba nie przeciwko twoim kłamstwom
na tym portalu.A z jego wiarą to jest tak samo jak i ze wszystkim u niego czyli jeden wielki pozór
i pic, a za picem nic.
Pali ,a się nie zaciąga. Rządzi ,a jakby nie rządził.Wierzy ale nikt nie wie w co,
bo sam tego nie wie.
Tusk:
"Ja nie byłem żarliwym katolikiem, jednak doświadczenie z Janem Pawłem II, osobiste spotkania, ale przede wszystkim jego śmierć, to było coś, co mnie przywróciło do Kościoła. "

Przez 27 lat Ojciec św. nauczał nas ale ta nauka dla Tuska była
za ciężka odrzucił ją jak się odrzuca ciężkie kamienie.Bo takich jak Tusk nauczać to jak skorupy sklejać
albo śpiącemu coś tłumaczyć ,który się obudzi i spyta ,a o co chodzi.
Więc prowadzi was jak osioł stado baranow na środek pustyni na rzeź dla lwów,
tam staniecie bezbronni w oczekiwaniu na zagładę nie wiedząc skąd przyjdzie.
A przyjdzie na pewno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
grupa Laokona napisał:
Tusk jest protestantem? A przeciw czemu on protestuje? Chyba nie przeciwko twoim kłamstwom
na tym portalu.A z jego wiarą to jest tak samo jak i ze wszystkim u niego czyli jeden wielki pozór
i pic, a za picem nic.
Pali ,a się nie zaciąga. Rządzi ,a jakby nie rządził.Wierzy ale nikt nie wie w co,
bo sam tego nie wie.
Tusk:
"Ja nie byłem żarliwym katolikiem, jednak doświadczenie z Janem Pawłem II, osobiste spotkania, ale przede wszystkim jego śmierć, to było coś, co mnie przywróciło do Kościoła. "

za ciężka odrzucił ją jak się odrzuca ciężkie kamienie.Bo takich jak Tusk nauczać to jak skorupy sklejać
A przyjdzie na pewno.

a Amen to kto doda na końcu???? bolszewiku jeden kagebowska kanalio i przebierańcu nie udało ci się tym razem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
grupa Laokona napisał:
i pic, a za picem nic.
bo sam tego nie wie.
Tusk:

A przyjdzie na pewno.

koles, ale ty masz zryty beret, lecz sie na nogi bo na glowe za pozno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Gabriel....Jasta.....Bizi....poparcie....
Wyłączcie....tą grupę ... Laokona.....bo mnie już cholera bierze.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
grupa Laokona napisał:
Tusk jest protestantem? A przeciw czemu on protestuje? Chyba nie przeciwko twoim kłamstwom....
Jesteś OGRANICZONY EMOCJONALNIE i nadpobudliwy do tego stopnia , iż zaćma pada na Twoje oczęta w trakcie czytania tekstów , które są nie po Twojej myśli...

GZIE JA NAPISAŁEM ŻE JEST PROTESTANTEM... no gdzie jest to Moje kłamstwo...
Czytaj dokładnie i nie staraj się zmieniać znaczenia ...
Za cienki jesteś do takich Erystycznych zabaw słownych ...

Jest różnica ....być Obecnie TU i Teraz protestantem ....
............a......... zostać tak wychowanym /znaczy w tej wierze/...
Która też jest katolicka , tylko o innej orientacji "POLITYCZNEJ" , nieuznającej prymatu PAPIEŻA I RZYMU jak i Moherów...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
Ponieważ wciąż używasz swoich pokrętnych argumentów i retoryki opartej
na fałszu,zostawiam cię ze słowem na niedzielę:

„Do każdego (…) , który się przyzna do Mnie przed ludźmi, przyznam się i Ja przed moim Ojcem, który jest w niebie. Lecz kto się Mnie zaprze przed ludźmi, tego zaprę się i Ja przed moim Ojcem, który jest w niebie. (Mt. 10, 32-33)

„Bodaj byś był zimny albo gorący, ale żeś letni (obojętny), a ani zimny, ani gorący, pocznę cię wyrzucać z ust moich” (Ap 3, 15).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok