Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Lunka Koszycka (2958 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zbyszekc napisał:
Kolego jasta102, obiecałeś szczekanie pod stołem. Człowiek z honorem obietnicy dotrzymuje.....Chyba, że u Ciebie honor to taki jak u tych komunistów których Gabriel trafnie opisuje.
będą jeszcze następne przykłady wkładu bratów w ograniczenie bezrobocia w latach 2005-2007???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Zbigniew Cichoń
(zbyszekc)
Wiking
Kolego jasta102, pytam się wprost. Masz honor czy nie? Jak masz to szczekaj. Ostatecznie to możesz załączyć plik dźwiekowy np. mp3 ze szczekaniem. Ten stół już Ci daruję. A jak nie masz honoru to spadaj, bo nie ma z kim rozmawiać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zbyszekc napisał:
Kolego jasta102, pytam się wprost. Masz honor czy nie? Jak masz to szczekaj. Ostatecznie to możesz załączyć plik dźwiekowy np. mp3 ze szczekaniem. Ten stół już Ci daruję. A jak nie masz honoru to spadaj, bo nie ma z kim rozmawiać.
szczekać to miałem oszołomie jak mi pokażesz jakieś dowody na to, że tych dwóch twoich podklamkowych bratów zrobiło coś, aby ograniczyć bezrobocie w Polsce. przypominam tylko, że te dwa małe byli przeciwko wstąpieniu Polski do UE i teraz nie było by swobody podróżowania , pracy, dopłat, a były by ordery białego orzełka, święcona woda,parady, pochody, procesje, Katyń i temu podobny bogoojczyźniany bełkot
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
zbyszekc napisał:
Kolego Gabriel, i tym razem w 100 procentach się z Tobą zgadzam!!!! Mój stosunek do komunistów jest dokładnie taki sam!!!!!!!! Tylko czego wcześniej na mnie musiałeś wyrzucić tyle błota???? Pozdrawiam gorąco!
Nie wyrzekaj się Tych Twoich Braci , dzięki którym Miałeś Paszport do Norwegi w 1977Roku .
I pewnie jako bezpartyjny student , dostałeś Go za dobrą Naukę .../przynależność do studenckiej przybudówki PZPR , to też komunistyczna służalczość /
WIESZ
jest takie mądre powiedzenie ludowe .... pasujące jak ulał do Twojej sytuacji...

... " PLUJ KURWIE W OCZY , A ONA MÓWI ŻE DESZCZ PADA "....

I to też , było by na tyle , dyskusji akurat z Tobą w tym i każdym innym temacie.
BĘC...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nikt nie będzie szczekać tylko trzeba powiedzieć że w kraju nie jest normalnie i tyle ---- panie zbyszekc , może już dość tego wmawiania i wpajania jak świadkowie jehowy --- wszystko co ci trzeba to jakieś dane z internetu bez pokrycia . Idź spać i nie marudź , bo każdy myślący człowiek przecież wie jak jest .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok