Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zawa ł serca ! - Norwegia

Czytali temat:
tomek wojciechowski Grzegorz Stachowiak (4376 niezalogowanych)
5 Postów
Wiking
mam pytanie , miesiąc temu miałem tu w Norwegii zawał serca zostałem przewieziony do szpitala w Oslo i tam natychmiast zrobiono mi Koronografię .! pracuję tu oczywiście legal mam kontrakt stały , słyszałem że za taką chorobę należy mi się odszkodowanie z tytułu cierpień i uszczerbku na zdrowiu , czy może ktoś wie czy to prawda !! a cha i nie stało to się w pracy lecz w domu !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
À przez prace dostales zawal??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
gregor47 napisał:
mam pytanie , miesiąc temu miałem tu w Norwegii zawał serca zostałem przewieziony do szpitala w Oslo i tam natychmiast zrobiono mi Koronografię .! pracuję tu oczywiście legal mam kontrakt stały , słyszałem że za taką chorobę należy mi się odszkodowanie z tytułu cierpień i uszczerbku na zdrowiu , czy może ktoś wie czy to prawda !! a cha i nie stało to się w pracy lecz w domu !....witaj -z tego co ja się orientuję to się nie należy,ale jest wyjątek ,jak byłeś,jesteś ubezpieczony to napewno z ubezpieczenia powinieneś dostać ,jakiś procent-to zależy jak orzeknie lekarz...trzeba złożyć papiery do odpowiedniej instytucji!Chyba ,że się mylę-tak jest w Polsce!Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gregor47 napisał:
słyszałem że za taką chorobę należy mi się odszkodowanie z tytułu cierpień i uszczerbku na zdrowiu , czy może ktoś wie czy to prawda !! a cha i nie stało to się w pracy lecz w domu !
na to są odpowiednie tabele z tego co wiem i za zawał to chyba pół miliona się należy, za ból zęba około 2 tysięcy ci dadzą, a za biegunkę jak trwa dłużej niż godzinę to bodajże tysiąc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
jasne a za bol umyslowy ze trzeba z rana wstac ile daja jasta102

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:

na to są odpowiednie tabele z tego co wiem i za zawał to chyba pół miliona się należy,...

PANIE ..."jasta 102"... BARDZO NIE ETYCZNE...!!! .
Proszę Uważać co , i do Kogo ,oraz na jaki , konkretny TEMAT...Pan pisze...!!!... bo może się to odwrócić przeciwko Panu..
A szkoda było by ,nieobecności Pana na Tym Forum , M.N.
W tym konkretnym przypadku... NAPRAWDĘ NIE JEST TO ŚMIESZNE...
A wręcz odwrotnie ,,,
PANA wypowiedź jest Naprawdę Żenująca ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
lena kkkkkkkk
(lena64)
Nowicjusz
No i jak można Cię nie poznać Gabryś Bardzo trafna riposta w stosunku do tego co sam ostatnio zebrałeś...ale to zrozumią tyjko inteligentni...prawda IZA? Ale oczywiście popieram Jastę..I nie to żebym nie współczuła człowiekowi....no ale.....pomysł z odszkodowaniem...tylko do Nobla!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
lena kkkkkkkk
(lena64)
Nowicjusz
Oczywiście nie jestem pewna,że to Ty Gabriel???? Więc przepraszam jakby co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
lena64 napisał:
Oczywiście nie jestem pewna,że to Ty Gabriel???? Więc przepraszam jakby coDziwne tu dla mnie stwierdzenie,ze tu cokolwiek napisał Gabriel i dziwne odpowiedzi dla człowieka ,którego Nikt nie zna-prosi o jakaś pomoc -radę a tu....?Brak kultury-znowu Polacy pokazują jakimi są....Kto inteligentny niech sobie sam skończy...etcacha i uwielbiam kolor niebieski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
Widac ze My polack kochamy sie.Jak to sie muwi??Kto sie lubi ten sie czubi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok