1 NOK
Czy ktoś możne się orientuje jak mogę wysłać polskie złotówki z Norwegi do PL? Czy istnieje tutaj jakaś instytucja zajmująca się tym? Czy pozostaje mi tylko wymienić złotówki na korony? Dzieki i ...
Ulka XXX
08-01-2011 14:10
Witam! Chcę wysłać samochód do polski - woj. lubelskie. Czy ktoś może to robił i czy jest w stanie mi coś doradzić. Myślę o zapłaceniu komuś za transport lawetą lub TIR-em. Pozdro Mój numer to ...
szukam kontaktu z księdzem lub polakami ,którzy poinformują kiedy i gdzie najbliżej Steinkjer w regionie Nord-Trøndelag można uczestniczyćw mszy
Witam serdecznie. Jestem nowy na forum. W marcu razem z kuzynem chcemy wyjechać z Polski to któregoś kraju Skandynawii. Bierzemy po uwagę Norwegię, Szwecję i Danię. Chciałbym się dowiedzieć co ...
poszukuję fryzjerki w Lillistrom
Joanna C
05-01-2011 21:33
Witam poszukuje pilnie mieszkania do wynajecia w okolicach Vigrestad.JESLI KTOS WIE O JAKIMS PROSZE O KONTAKT. moj numer 4746372621.
PS. troche tu widze organizacyjny burdel.. korzystam z opcji SZYBKA ODPOWIEDZ i efektem (niezamierzonym..) jest NOWY WATEK z powielonym tytulem..juz widzialem cos podobnego ...
Witam. Rozumie i toleruje ludzi ktorzy szukaja partnerow za pomoca MN (jakichkolwiek..swing,les,itp..) Lecz : www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/inne_oglo...warzyskie/page1.html to juz lekka ...
Witajcie!! Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu pracy na ternie Sarpsborga, Fredrikstad i okolic. Jestem mamą dwóch chłopców. Dotychczas zajmowałam sie dziecmi oraz prowadzeniem domu. Od kiedy ...
Agnieszka N.
05-01-2011 00:35
Witam szukam pani do pomocy w sprzataniu na terenie Oslo .Potrzebna osoba z doswiadczeniam w sprzataniu w Norwegii wraz z samochodem od 10 stycznia stawka 150 kr za godzine pracy .Prosze pisac sms ...
witam szukam pracy w norwegii,jako monter wentylacji i klimatyzacji lub hydraulik mam pozwolenie na prace i pobyt w norwegi i numer personalny norweski obecnie przebywam w polsce to mój numer ...
WITAM POSZUKUJE PRACY W NORWEGII NAJLEPIEJ OD ZARAZ W CHARAKTERZE KIEROWCY SAM CIEZAROWEGO LUB TIRA MAM 4 LETNIE DOSWIADCZENIE W PROWADZENIU TAKICH POJAZDOW OSTATNIO PRACUJE NA ZWIROWNI JEZDZAC ...
Witam,kilka dni temu dodałem post z zapytaniem o pomoc w sprwiie pracy,życia i agencjii umożliwiających wyjazd..... i tylko jedna odpowiedź.. czy już nie ma Polaków normalnych?????zostali tylko ...
I juz wlasnie, kolejny nowy roczek mamy, nowe pomysly na niego, nadzieje i marzenia... Zycze Wam wszystkim aby byl on dla Was najfajniejszy z fajnych, pelen radosci, usmiechu i zadowolenia, obfity w ...
gdzie sie podzial ulv co pisal z nami jak rowny z rownym gdzie te jego posty jako czlowieka co sie z nim porobilo
Czyli nie liczymy tylko zgłaszamy zawiadomienie o przestępstwie, no cóż teraz gabriel jakoś nie ma obrońców
Czy wie ktoś gdzie są hotele dla psów w okolicy Fredrikstad? Planuję wyjazd i nie mam gdzie zostawić psa.
Witam, Chciałbym poinformować, że 20go grudnia opublikowana została aplikacja Życzenia w AppStore. Ze względu na zbliżający się Nowy Rok, aplikacja ta może ułatwi życie, spowoduje, że ...
Witam Czytalem troche forum w pogoni za moja odpowiedzia ale nie znalazlem konkretnej. Obecnie chodze na silownie i mam scisla diete, ktora kazdy dzien koncze bialkiem w postaci twarogu lub serka ...
Czy po rocznym okresie, przebywania na zwolnieniu lekarskim(Norweskim) można z automatu pracownika zwolnić?czy istnieje jakiś okres ochronny?
kto uwarza ze admin tutaj zabardzo sie mądrzy i udaje boga ! a jest wogle bez wykrztałcenia co swiadczy jego niski stopien inteligencji!!! zakładam darmowa strone ogłoszen w bergen !!! wejdzcie na ...
A tak na marginesie nie odpowiedziałeś mi na pytanie czy człowiek który jest rasista i narodowym socjalistą powinnien być użytkownikiem tego forum
Witam wszystkich Jestem nurkiem zawodowym i szukam pracy! Za wszelkie wiadomosci na temat firm hydrotechnicznych i nurkowych bede wdzieczny!
Dziś Wigilia, dzień wspaniały Niech wesoły będzie cały Już choinka w domu świeci Piękny prezent gdzieś tam leci Jeszcze Święta, Nowy Rok Sylwestrowej Nocy moc 2011 Rok zawita Miłość w domu ...
krzysztof paradoks
24-12-2010 16:45
Ania78 Czy oby napewno sa to kolki u Twojej coreczki? chcialabym Ci zaproponowac wizyte u kiropraktora-cos jak polski kregarz,z moja corcia bylo to samo,az pewnego dnia bylam na sniadaniu jesiennym ...
witam wszystkich,jestem tu nowy i piszę z nadzieją uzyskania pomocy.....od dwóch lat staram się o wyjazd do Norwegii,wertuje oglszenia i agencje,ale nic....mam kontakt ze znajomymi, ale twierdzą,że ...
siemanko ludzie .tak na starcie wesolych swiat i szczesliwego nowego roku,,a tak na marginesie slyszalem ze tu jakas laska sie oglasza ze maluje piekne obrazy i za niewielkie ceny jestem bardzo ...
Witam.Planuję z rodziną wyjechać na stałe do Norwegi.Ale mam dylemat jak to kobitka czy jechać czy zostać w tym niereformowanym kraju.Mam małą córeczkę i syna nastolatka i dlatego moje ...
Z okazji świąt Bożego Narodzenia, przepełnionych nadzieją i magią wigilijnej nocy, życzę Wam radosnych, spokojnych świąt oraz pomyślności w nadchodzącym roku.
Witam,pilnie potrzebny mi tłumacz lub osoba ,ktora biegle mowi po norwesku. kontakt pod nr.telef.96745222. Tlumacz potrzebny na 21Grudnia. Oczywiscie zapłace. Pozdrawiam Sylwester
Witam wszystkich,jak to jest z jazdą po Norwegii autem na polskich numerach? Mój mąż pracuje legalnie w No od 4 miesięcy,ma pozwolenie ma pobyt,w styczniu razem z dziećmi palujemy do niego ...
Z okazji rozpoczęcia roku szkolnego, nasuwa mi się kilka pytań. W jakim kierunku podąża edukacja w Polsce? Czyżby politycy wdrażali, słuszny z ich punktu widzenia, program ogłupiania ...
Witam Sprawa wygląda tak, w 2009 pracowałem kilka miesięcy w Norwegii, w tym roku sie rozliczyłem, pomogła mi agencja pracy przez która pracowałem. Przyznano mi zwrot podatku, lecz jak wiadomo ...
Barbara H
19-12-2010 14:34
bardzo fajne i bardzo prawdziwe miłego poczytania "WSPOMNIENIA Z DZIECIŃSTWA Ja, moi bracia i reszta naszej ulicy spędzaliśmy dzieciństwo na obrzeżach małego miasteczka--właściwie na ...
Coś o o zajebistej firmie. Zapraszam do lektury www.nrk.no/nyheter/norge/1.7431191.
witam wszystkich mam mały problem.... Mieszkam na campingu z przyjaciółmi w miejscowości stavern... nie daleko larviku. Poznaliśmy tu pewna parę młodych norwegów, zaprzyjaźniliśmy się z nimi a oni w ...
Kamil Ładnie
19-12-2010 11:34
maly rudy
18-12-2010 17:07
Kongres USA zatwierdził budżet na rok 2011. Departament Obrony otrzymał 725 mld USD, z czego 158,8 mld na operacje bojowe za granicą. Ciekawie to wygląda w zestawieniu z budżetem Polski na rok ...
Jak zachowujecie się w przypadku kiedy do drzwi zastuka polski żebrak? Młody dość dobrze wyglądający z karteczką, że jest polskim studentem szukającym wsparcia. Z jednej strony wypadałoby dać i ...
witam mam wazne pytanie czy wyrabial ktos paszport w ambasadzie w oslo , ile kosztuje to wiem bardziej zalezy mi na czasie oczekiwania, pozdrawiam i dziekuje za podpowiedzi
Obecnie czekam na chorobowe i jak zawsze jest dużo roboty papierkowej. Właśnie wysłali mi taki list z Nav i nie mogę go odczytać bo napisali go po noresku byłbym wdzięczny za pomoc w ...
Aga Luba
17-12-2010 03:33
Czy teraz mam się do Ciebie zwracac na Pan? Może w końcu zapanuje tu ład i porządek
kolejna rocznica zamachu na Wolność rocznica Morderstwa na Polskim Narodzie .........
mam pytanko czy ktos wie czy jest jakis fryzjer polski okolice skien posgrun
Hey ludki, mamy zamiar spedzic swieta w Bergen.Plis o informacje gdzie mozna dobrze i niedrogo zjesc.Chetnie chinska,indyjska itd.Dzieki i wesolych Swiat!
Łucja była włoską święta, więc dlaczego czci się ją tak uroczyście właśnie w Szwecji, a nie w jej ojczyźnie? Jest to wynikiem przedziwnego splotu tradycji. Wszystko zaczęło się od... Św. Mikołaja. ...
Darcia K
13-12-2010 20:50
ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia: DZIEŃ PIERWSZY 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU? Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. ...
jakie papiery trzeba załatwić jak sie zachoruje w polsce.co trzeba wysłać to pracodawcy w norwegi?
Ida swieta ,wiec znajdzmy troszke czasu by pomoc najbardziej potrzebujacym www.szlachetnapaczka.pl/ Przez ten link mozna robic paczki ,potrzebne jest wszystko.
Witam. Od pewnego czasu zaobserwowałem na rynku polskim "mini-boom" na myjnie reczne. Mimo lawinowej rozbudowy półautomatycznych myjni wysokociśnieniowych tzw "kerszerów" ( ...
Witam . Mam maly problem,otoz mojemu klintowi zostalo skradzione auto z pod domu wczoraj w nocy. Sprawa jest taka ze ja mam klucz od tego domu i malo tego rowniez kluczyk zapasowy zostal skradziony. ...
ania s
11-12-2010 18:54
witam!!! miałem ostatnio wypadek samochodowym, facet wymusił pierwszeństwo na mnie z miejsca zabrano mu prawko, ja w sumie cały, poza sporymi potłuczeniami, samochod nie byl moj tylko z firmy więc ...