Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

podatek z konkubina - Norwegia

Czytali temat:
(481 niezalogowanych)
4 Posty
adam krasko
(muflon)
Wiking
witam.mam pytanie :czy moge odpisac cos na konkubine ktora mieszka w polsce.mamy dziecko.jezeli tak to jakie dokumenty sa tu potrzebne potwierdzajace ten zwiazek.
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
muflon napisał:
witam.mam pytanie :czy moge odpisac cos na konkubine ktora mieszka w polsce.mamy dziecko.jezeli tak to jakie dokumenty sa tu potrzebne potwierdzajace ten zwiazek.
.

A CO ROZUMIESZ PRZEZ ..."odpisać coś"... .

Tak na marginesie ...
rozumiem , że na Twoje Rodzone Dziecko chciałbyś coś odpisać /np. sporą kwotę w Euro/ ... ale , że na OBCĄ kobietę... to ni w ząb nie kumam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
muflon napisał:
.

wystarczą dokumenty potwierdzające rejestrację tego związku w urzędzie, oraz wspólne zameldowanie w Polsce przetłumaczone na angielski, bądź norweski i już tysiące koron wpłyną z rozliczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
i już tysiące koron wpłyną z rozliczenia
Dlaczego Ludziom , robisz wodę z ICH mózgu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:
jasta102 napisał:
i już tysiące koron wpłyną z rozliczenia
Dlaczego Ludziom , robisz wodę z ICH mózgu...

najszczerszą prawdę pisuję. przecież dostanie drugą klasę podatkową i status pendler i siup ze 40 tysięcy w kieszeni więcej. no minus 1500 koron za 3 minuty rozliczenia w agencji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jak na ten przygłupi móżdżek to jasta dobrze kombinuje ...zwroty można napisać wtedy rzędu 70 000 nok minus 1500
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok