Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

odsiadka !! - Norwegia

Czytali temat:
Andrzei Zwykły Obywatel (502 niezalogowanych)
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
Witam w marcu uslyszalem wyrok w bergen 21 dni pierdla za wybryki na drodze , sedzina powiedziala ze mam czekac na list ktory mnie powiadomi o terminie w ktorym mam sie zglosic zeby odsiedzec wyrok dopiero co zaczelem prace w nowej firemi i nie moge wziasc miesiaca wolnego czy istnieje szansa zebym odwlekł ta odsiadke w czasie ?

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
zuis napisał:.. dopiero co zaczelem prace w nowej firemi i nie moge wziasc miesiaca wolnego czy istnieje szansa zebym odwlekł ta odsiadke w czasie ?...
Odwlec prawnie ...nie jesteś w stanie ... dlatego , że Tu w Norge , czeka się cierpliwie na Swoją kolejkę do tego przybytku do skutku , Mój znajomy Norg dostał wezwanie po -9- miesiącach i poszedł grzecznie na 15dniówek...
Najlepszym wyjściem będzie jak pójdziesz z tym problemem do Swojego SZEFA i przedstawisz Mu Problem... Który i tak wyjdzie na wierzch ...
Natomiast jak teraz to zapodasz to będzie czas na ustalenie logicznego i prostego rozwiązania ...

MOŻE JEST możliwość , dodatkowej pracy po godzinach by zminimalizować czas na odsiadkę i nie korzystać z innych form wolnego ...
Nie wiem gdzie pracujesz , jednak ten Mój znajomy miał właśnie taką możliwość ...
Pracował po godzinach i uzbierał tyle ..."nadgodzin"... , że wystarczyło na pokrycie czasu pobytu na przymusowych wczasach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
pracuje na rotacje wiec nie mam szans wypracowania wiekszej ilosci godzin wielka szkoda , a moze ktos jeszcze cos wie na ten temat ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok