Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
MARIUSH EF Jarek Mobile Phone krzysztof kowal (1627 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
realistka napisał:
...za to chamstwo,na ktorym nie wszyscy sie znają...!!!!

A Mnie kto pomógł i pomaga nadal...

Gdybym miał polegać na pomocy innych ...to na dzień dzisiejszy mieszkał bym pod MOSTEM a nie opłacał ...TRZECH ...tak tak ...TRZECH pokoi w trzech różnych Miastach Norwegi... ...

ECH SZKODA SŁÓW na nieudolność niektórych MUNDRYCH INAKSZY...Wiesz ...kiedyś tam gdzieś na Innym Forum miałem taki własny temat... ,
w stylu...>Ludzie pomóżcie , bo Szef chce , bym robił a Mnie jest bardzo dobrze na permitteringu..<
I wszyscy bez wyjątku pisali , iż jestem w takim lub innym stopniu prowokatorem ...
Bo w Norge jest mnóstwo Ludzi , którzy nie mają pracy bo trudno Im znaleźć ,
a Ja mam i nie chce Mi się pracować...

I nadal tak jest... no może nie całkiem dokładnie...
Niemniej ...
Nadal pracuje w Mojej Macierzystej Firmie , gdzieś Tam na PÓŁNOCY... bo Szef Ten sam nie chce Mnie zwolnić z firmy dobrowolnie...
Ponadto mam stały etat w Oslo , firma WYNAJMUJĄCA na vikariat , oraz ostatnio zawitałem do Ålesund... by zobaczyć jak się buduje ...ŻELBETOWE... PŁYWAJĄCE ..."DOMY NA WODZIE"...

No to pytam się...KUR ZAPIAŁ PIES ZASZCZEKAŁ... JEST TA PRACA DLA CHCĄCYCH PRACOWAĆ...?!!! .
Czy JEJ NIE MA...!!! .

Pusty śmiech Mnie ogarnia ..jak czytam posty NIEDORAJDÓW...POMÓŻCIE...
IDĘ LULU ...bo rano byde patrzał jak wodują właśnie taki jeden pływający przybytek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(realistka)
Wiking
Oj szkoda Gabriel,że Ty tak daleko...i nie dlatego aby Cię poderwać...bo za stara już jestem..a i męża mam...ale tak zwyczajnie po ludzku prosiłabym Cię o pomoc..... tylko,że ja w Oslo....ale ..lubię Cię czytać człowieku.....BO Żeś EWENEMENT!!!!!!! IDZ SPAC DZIS WCZESNIEJ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
realistka napisał:
Oj szkoda Gabriel,że Ty tak daleko...i nie dlatego aby Cię poderwać...bo za stara już jestem..a i męża mam...ale tak zwyczajnie po ludzku prosiłabym Cię o pomoc..... tylko,że ja w Oslo....ale ..lubię Cię czytać człowieku.....BO Żeś EWENEMENT!!!!!!! IDZ SPAC DZIS WCZESNIEJ!

ŻADEN PROBLEM... właśnie w tą sobotę i niedzielę będę w OSLO...

W czym można pomóc Kobiecie...!? ... skoro One są w całości Swojego... EGO... , bezapelacyjnie SAMOWYSTARCZALNE....

Nie widzę natomiast problemu by spotkać się na kawie lub piwie , w z góry obranym lokalu , do tego przeznaczonym
...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów

(arturnor102)
Nowicjusz
Szkoda że to co piszesz to wszystko ściema!!! Masz 3- mieszkania 4-samochody 15-łodzi wiemy wiemy, tylko czemu dalej nie potrafisz rozmawiać po norwesku, nie znasz przepisów, prawa i reguł tutaj obowiązujących, nie wprowadzaj ludzi w błąd oni nie przyczynili się do twoich problemów i dewiacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
realistka napisał:
Oj szkoda Gabriel,że Ty tak daleko...i nie dlatego aby Cię poderwać...bo za stara już jestem..a i męża mam...ale tak zwyczajnie po ludzku prosiłabym Cię o pomoc..... tylko,że ja w Oslo....ale ..lubię Cię czytać człowieku.....BO Żeś EWENEMENT!!!!!!! IDZ SPAC DZIS WCZESNIEJ!....no widzisz Gabryś nie tylko ja tak myślę!pozdrawiam realistkę(tak starą,jak ja.....Wesołych Świąt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
robert chojęta
(robertmacius)
Wiking
skąd ty bierzesz te żelbetowe domy w ålesund ty masz coś z chłopie z betonu tylko ci brak zbrojenia ... właściciel toalety a marzącym o domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Alexandra M.
(alexandra29)
Wiking
Ale zgrzyty......

Kochajmy sie!!! Swieta idą!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
alexandra29 napisał:

Kochajmy sie!!! Swieta idą!!!!!

bardzo chętnie, a gdzie się możemy spotkać???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
robertmacius napisał:
skąd ty bierzesz te żelbetowe domy w ålesund ty masz coś z chłopie z betonu tylko ci brak zbrojenia ... właściciel toalety a marzącym o domuW czym masz Chłopie , Problem z samego , Dzisiejszego Świątecznego Rana ...
Że już od 8 rano ziejesz Takim jadem...
Nie wstyd Tobie ? .

Ponadto gdzie napisałem , że sam zakład mieści się w Ålesund... ?, gdybyś faktycznie chciał coś rzeczowo Mi przykopać i to o ile... to wszedł byś Sobie do działu o Ålesund i tam dokładnie poczytał a nie Tutaj się ośmieszał...
Przy okazji ,jeżeli już ktoś jest właścicielem toalety , to tym samym jest właścicielem gruntu na którym stanie Jego Dom.

Tak przy okazji... to ładny numer kolejnego postu...-87778-
Właśnie wczoraj zastanawiałem się nad Tą własnie kolejną liczbą i proszę , trafiłem jak szustkę w lotto...
Może czas pójść do kolektury i zagrać...? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Tutaj też złożę zyczenia,takie inne-niech myslą Ci którzy plują tu jadem...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok