Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
tomek wojciechowski Grzegorz Stachowiak (4378 niezalogowanych)
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
JESTEM CIEKAWA CO DO TYCH GŁUPKÓW,JAK SIĘ TERAZ CZUJĄ PO TYM CO NAPISALI?HAHAHAAH-A WIADOMO,ŻE KAŻDY TO CZYTA!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Ja to zaraz sobie robię zawał i zgłaszam się po pół miliona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
Widzicie Okazuje się że mam szefa całkiem kumatego, i ubezpieczenie pracownicze obejmuje nas w pracy i poza i właśnie również od takich i innych rzeczy które człowieka mogą spotkać w życiu !
A cha no I serdeczne podziękowania Dla Izy za słowa wsparcia jednak są tu normalni ludzie !Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gregor47 napisał:
Widzicie Okazuje się że mam szefa całkiem kumatego, i ubezpieczenie pracownicze obejmuje nas w pracy i poza i właśnie również od takich i innych rzeczy które człowieka mogą spotkać w życiu !
A cha no I serdeczne podziękowania Dla Izy za słowa wsparcia jednak są tu normalni ludzie !Pozdrawiam

aj waj aj waj. coś podobnego przebierańcu.to ja się muszę dowiedzieć najpierw od czego mnie szef ubezpieczył, a dopiero potem chorować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
I.Z.A. napisał:
JESTEM CIEKAWA CO DO TYCH GŁUPKÓW,JAK SIĘ TERAZ CZUJĄ PO TYM CO NAPISALI?HAHAHAAH-A WIADOMO,ŻE KAŻDY TO CZYTA!
no i popatrz przed chwilą chory nic nie wiedział od miesiąca, potem raz, dwa, trzy w weekend wszystkiego się u źródła dowiedział i teraz wie
jak to czasami ciężko znaleźć głupka większego od siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
gregor47 napisał:

Zapytam tylko z czystej ciekawosci i nic nadto

Jaka prace wykonujesz ze,twoj szef wykupil Tobie ubezpieczenie od zawalu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(edi2)
Nowicjusz
jasta102 napisał:
I.Z.A. napisał:
no i popatrz przed chwilą chory nic nie wiedział od miesiąca, potem raz, dwa, trzy w weekend wszystkiego się u źródła dowiedział i teraz wie
Uderz w stół a nożyce się odezwą!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Uri Boyka napisał:
gregor47 napisał:

Zapytam tylko z czystej ciekawosci i nic nadto

Jaka prace wykonujesz ze,twoj szef wykupil Tobie ubezpieczenie od zawalu?

Uri, co prawda nie mnie pytales, ale w tym temacie moge sie wypowiedziec.
W niektorych firmach w Norwegii pracownicy maja wlasnie takie ubezpieczenia. Szczegolnie obcokrajowcy. Np. w KTP Oslo cudzoziemcy maja ubezpieczenie ( ktore jest obowiazkowe, skladka potracana jest z pensji) , obejmujace zawal przezyty lub nie, zlamania, porazenia pradem, smierc, przewoz zwlok do ojczyzny i inne. Np w "oslo forsikring" ( ubezpieczyciel) tak wlasnie jest i nie wazne jaka prace sie wykonuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
edi2 napisał:
jasta102 napisał:
I.Z.A. napisał:
Uderz w stół a nożyce się odezwą!!!

no i doczekałem się odzewu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
Ja to zaraz sobie robię zawał i zgłaszam się po pół miliona

ani to śnieszne ......ani to mądre......jak większość twoich postów.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok