Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karolam zielinski lechovsky W (5643 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Art54 napisał:
33 lata na morzu,wszystkie kontynenty,to tyle na temat marynarstwa
Skoro w tym zawodzie pracujesz TYLE LAT... I jesteś takim Morskim Globtroterem , który zna jakiś tam język inny od polskiego , to przy podpisywaniu następnego Kontraktu /gdziekolwiek na ŚWIECIE/ powinieneś wiedzieć już na początku , jakie Masz prawa i obowiązki... PODATKOWE .
A nie tylko Te związane z sama pracą na statku...
Jednymi słowy jesteś ..."cienki bolek"... poprzez umieszczenie tego tematu w takiej formie z TAK GŁUPKOWATYM PYTANIEM...
...JAKIE GŁUPIE PYTANIE ,TAKA GŁUPIA ODPOWIEDŹ... i tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Artur C
(Art54)
Nowicjusz
Gabrielu,czy Ty przypadkiem nie opiłeś się jakiś wynalazków?bo padło Ci na wzrok.Nie ja wywołałem temat podatków od marynarzy,wystarczy przeczytać od początku.Nie sil się na bycie wyrocznią na tym forum i folguj sobie z cienkimi bolkami,bo sam masz w histori tego forum aż za nad to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Art54 napisał:
Gabrielu,czy Ty przypadkiem nie opiłeś się jakiś wynalazków?bo padło Ci na wzrok.
WSZYSTKO JEST MOŻLIWE...
Ponieważ od wczoraj Molestuję uporczywie w pedofilski sposób , dwunastoletniego Małolata .../niejakiego Lacka Labela / non stop i ciurkiem ...
Niemniej nie ma to nic wspólnego z tym co opisałem powyżej... Dlatego , że jeżeli już stajesz w czyjejś obronie ...to zarazem nie atakuj przeciwnika w tak prostacki sposób... tylko trzeba było JAKO MORSKA WYROCZNIA odpowiedzieć konkretnie pytającemu na jego problem...
OT CO ...

Ponadto , proszę o bardziej jaśniejsze wytłumaczenie rzucanego w Moją stronę GŁUPIEGO POMÓWIENIA...!!!
Typu...cyt...

.Art54 napisał:"... ,bo sam masz w histori tego forum aż za nad to..."
A czegóż... to Ja mam aż Nadto ..!?..
mógłbyś Mnie Oświecić..?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok