Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Holandia "pedofile walcza o swoje" - Norwegia

Czytali temat:
Brutus Quintus (290 niezalogowanych)
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
Znalazlem art po kturym wyrazinie widac ze ten swiat nie idzie do przodu,lecz przodem do tylu.
www.kosciol.pl/article.php/2006053015144...y=pedofil+molestowan
Jak pedofile wogole moga walczyc o swoje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
Śmiać mi się chce z niewiedzy i chłonących propagandowe głupoty, ludzi z Polski gloszacych "Dobra Nowine"...
Cytuje z artykułu który podałeś:
"Partia NVD ma jednak według cytowanych przez "Algemeen Dagblad" ekspertów niewielkie szanse na zdobycie liczącego się poparcia. "-czyli zero poparcia.Pedofilia, jako czyn któremu towarzyszy cierpienie dziecka , będzie wszędzie tak samo traktowana.Bez przesady
Wiesz, to tak jak z "legalnymi" partiami faszystowskimi : głoszą słuszność poglądów popierajacych czystkę rasową... ale czy ktoś im na to teraz pozwoli? Raczej na pewno nie
Wiem jak jest w Holandii i jacy są Holendrzy,oni tez stukają się w głowę jak to słyszą.Tam naprawdę mieszkają normalni ludzie ,nie tylko geje i pedofile ,i tam naprawdę nie zabijają staruszków
Co do prostytucji i lekkich narkotyków( hasz czy marysia),to po pierwsze- prostytucja-najstarszy zawód świata, istniał,istnieje i będzie istnieć,czy to legalnie czy nie,( dzieki wam panowie)
a drugie- na temat zaostrzenia przepisów dotyczących legalnych narkotyków ciągle politycy holenderscy dyskutują
A ja jestem za legalizacja w Polsce! Oczywiście marysi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Kolejna partia oszołomów, w naszym parlamencie są groźniejsze i "nikt" się tym nie przejmuje. Zabawne jest, że hipokryzja władz w sprawie prostytucji i zakazu dla łagodnych i względnie bezpiecznych miękkich narkotyków przyczynia się do wielomiliardowych strat w finansach publicznych, wzrostu przestępczości i negatywnych skutków społecznych. Jednocześnie rząd wprowadza na rynek narkotyki twarde, śmiertelnie niebezpieczne, powodujące wielomiliardowe straty w finansach publicznych, wzrost przestępczości i negatywne skutki społeczne.
   Kiedyś Janusz Weiss w programie radiowym "Dzwonię do pana/pani w nietypowej sprawie" zadzwonił do urzędu skarbowego chcąc jako praworządny obywatel opodatkować dochody z własnego nierządu. Okazało się to niemożliwe , ponieważ prawo karne zabrania czerpać korzyści z cudzego nierządu - państwo pobierając podatek stałoby się przestępcą .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok