Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

prozba jak dzwonic z lebary w polsce?? - Norwegia

13 Posty
leszek żak
(zabik55)
Wiking
prosze o pomoc jestem w polsce a niemoge dzwonic z lebary tylko smsmy moge wysylac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:21  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
1. Wybierz *145*, kod kraju, numer telefonu # a następnie przycisk aktywujący połączenie.
Na przykład: *145*004781068666#
2. Na wyświetlaczu Twojego telefonu ukaże się informacja "Venter på resultat".
3. Twój telefon zacznie dzwonić - odbierz jak zwykle. Usłyszysz jak nawiązywane jest połączenie
4. Następnie usłyszysz dźwięk swojego dzwonka, co oznacza, że nastąpiło połączenie z wybranym przez Ciebie numerem.
5. Jeśli nikt nie odbierze, to nie zostaniesz obciążony żadna kwotą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
yzia napisał:
1. Wybierz *145*, kod kraju, numer telefonu # a następnie przycisk aktywujący połączenie.
Na przykład: *145*004781068666#
2. Na wyświetlaczu Twojego telefonu ukaże się informacja "Venter på resultat".
3. Twój telefon zacznie dzwonić - odbierz jak zwykle. Usłyszysz jak nawiązywane jest połączenie
4. Następnie usłyszysz dźwięk swojego dzwonka, co oznacza, że nastąpiło połączenie z wybranym przez Ciebie numerem.
5. Jeśli nikt nie odbierze, to nie zostaniesz obciążony żadna kwotą.

dlatego lepiej kupic Czesia ( Chess ) , takie same koszta a nie ma jakis pokreconych regulek przy dzwonieniu, masz zwykly roaming jak w kazdej innej szanujacej sie sieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
no niestety nie tylko ty masz problem z dzwonieniem, ja jak bylam w PL tez nie mogłam dzwonic a wlasciwie mogłam na kilka nr nie wiem od czego to zależało a i dzwoniłam też przez ten kod ale to nic nie dawało i do dziś nie wiem czemu i na następny raz kupie chessa i nie bedę się stresować :0
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
justyna85 napisał:
no niestety nie tylko ty masz problem z dzwonieniem, ja jak bylam w PL tez nie mogłam dzwonic a wlasciwie mogłam na kilka nr nie wiem od czego to zależało a i dzwoniłam też przez ten kod ale to nic nie dawało i do dziś nie wiem czemu i na następny raz kupie chessa i nie bedę się stresować :0

wystarczy ze zadzwonisz do czesia i poprosisz o przeniesienie numeru z lebary, w ciagu 10 dni dostaniesz nowa karte sim

drugie rozwiazanie to podpisac umowe na abonament z lebara...i nie ma zadnych klopotow z roamingiem....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok