1 NOK
odkupię, przyjmę lub wykonam usługę fryzjerską w zamian za wózek spacerówkę dla 2 letniej dziewczynki. Wózek musi posiadać regulowane oparcie. Może ktoś posiada i chce się pozbyć. Proszę o email z ...
frizona.pl/threads/8223-Porwali%C5%9Bmy-...sne-dziecko-Norwegia LINK JEST BEZPIECZNY,BO SKOPIOWANY Z ONETU.....
Witam! Mam pytanie do was czy ktoś z was orientuje sie jakie są ceny biletów podróżując pociągiem na trasie Oslo-Stavanger i odwrotnie? I jak długo trwa podróż? Chyba ze ktoś z was zna inna ...
Witam. Pracowałem legalnie w Norwegii od 15-04-2005...od 03-12-2009 zachorowałem w Polsce i choruje nadal oraz wymagam dalszej rehabilitacji.Posiadam orzeczenia lekarza(rodzinnego-polskiego) że ...
Kilka lat temu Michał Kamiński i Marek Jurek -politycy PIS , pojechali do generała Augusto Pinocheta oddać mu cześć za walkę z komunizmem . Dla polityków prawicy każdy , kto zabił komunistę ...
Potrzebny natychmiast tłumacz Polsko -Norweski w Bergen. Czy ma ktoś może info na temat takiej lub takich osób w Bergen????? Proszę o pilny kontakt mailowy fachmann10@yahoo.no lub telefoniczny ...
Witajcie Kilka postów już na tej ,,mojej norwegii ,,napisałam. Nie raz wyciągnęliście do mnie pomocną dłoń. Piszę teraz z prośbą taką że szukam pracy dla siebie , bądź mojego syna . Chcemy ...
Jak podaję niektóre Polskie Media ... Pan Andrzej Lepper nie żyje... Podobno popełnił samobójstwo , przez powieszenie się w Warszawskiej siedzibie Swojej Partii... Czyżby następny zamach ...
MAM PYTANIE. ZŁOŻYŁEM PODANIE O PRACE DO ADECCO. I TERAZ ZASTANAWIAM SIĘ CZY DOBRZE ZROBIŁEM. KTOŚ MOŻE COŚ NAPISAĆ O TYM ADECCO.
Właśnie usłyszałam w wiadomościach o tym że Prezydent Polski Lech Kaczyński i cała delegacja lecąca do Katynia, zginęli w katastrofie samolotu.
Wybieram sie ze znajomymi do Oslo i nei wiem czy 2 dni wystarczy czy lepiej 3 jak myslicie? dodam od razu ze nie podniecaja nas muzea tylko chcemy zwiedzic miasto i jego najatrakcyjniejsze akcenty
Czy ktos z Was orientuje sie jak najtaniej przeprowadzic sie z polnocy Norwegii do PL? Szukalam, pare adresow i namiarow mam, ale nadal szukam najtanszej opcji transportu. Dziekuje z gory za Wasze ...
Witam, Poszukuję rolek jednak nie bardzo to mi wychodzi w internecie nic ciekawego nie znalazłam. W sklepach sportowych nie we wszystkich są a jak są to nie ma wyboru i są cholernie drogie 2tys KR ...
witam wszystkich potrzebuje informacjii na temat separacji tutaj w norwegii od 3 lat jestem zona norwega razem juz jestesmy 7 lat jak dla mnie dlugi czas roznie miedzy nami bywalo no ale milosc ...
W ówczesnej "rakotwórczej" rzeczywistości warto być dobrze poinformowanym, posiadać świadomość zagrożeń, jakie niesie ze sobą ta jakże powszechna i dziedziczna choroba. Istnieje " Nowa ...
Mam pytanie: Jak wyglądam podróż z psem do Norwegii? Ile kosztuję prom z Danii do Norwegii(Colorline) dla psa? Ile kosztuję kajuta dla psa?I czy można w niej przebywać razem z psem? I gdzie ...
Witam wszystkich będe wyjezdzał na 2-3 miesiace do Norwegii i chciałbym korzystac z internetu ale nie wiem czy jest taka mozliwośc kupienia karty sim i korzystac z GPRS ? W Nemczech korzystałem tak ...
pomoc z ambasady znalazlem sie w w bardzo zlej sytuaci zdzwonilem do ambasady w oslo z prozba o pomoc i uslyszalem ze mam przyjsc na pieszo albo przejechac na gape 700 km to dopiero mi pomoga
Witam: mam pytanie gdzie załatwić rodzinne na dzieci .Mąż pracuje w Norwegi m umowę , odprowadza podatek .Mamy dwoje dzieci my jesteśmy zameldowani w Polsce a on w Norwegii nie wiem czy ...
Barbara gg
02-08-2011 22:05
Niedawno dostałem pracę w Norwegi.Po otrzymaniu kontraktu załatwiłem wszystkie sprawy dotyczące karty podatkowej.Ku mojemu zdziwieniu po otrzymaniu karty podatkowej podatek który naliczyli mojemu ...
Witam serdecznie, zapewne nie jestem tutaj pierwsza z tego typu prośbą. Z racji tego, ze kryzys gospodarczy spowija Europę, a migracje zarobkowe nabierają zupełnie innego wymiaru niż kiedyś, ...
Alina L.
02-08-2011 20:57
Już dziś możesz ustrzec się przed nowotworem!!! Wystarczy wejść na proponowaną tu stronę poświęconą nowym metodom wykrywania raka- tojefura.com. Udostępnia ona wszelkie wiadomości dotyczące symptomów ...
brzy dal
02-08-2011 18:06
Witam. Poszukuję mieszkania w Kristiansand. Mam budżet 6 tysięcy nok. Jest to sprawa pilna! Proszę o pomoc...
Ważne jest, aby raka wykryć w miarę możliwości w jak najwcześniejszym stadium. Choroba ta dotyka wszystkich zarówno starszych jak i młodych a coraz częściej także małe dzieci dlatego zachęcam do ...
Witam jestem Mateusz jestem nowy wybieram sie do pracy w sierpniu, i niewiem gdzie najlepiej sie wybrac w poszukiwaniu pracy.. 1 raz sie wybieram do norwegi, znam dobrze angielski mieszkalem 4 lata ...
jedzie do Ojczyzny i pije, pije, pije, pije żre kapustę, ogórki i bigos i pije, pije, pije, pije, pije, pije.... potem wypoczęty wraca do głupich norków ech...
Witam, Jesteśmy młodą parą, która szuka pokoju do wynajęcia w Oslo. Oboje mamy pracę, jesteśmy spokojną, wesołą parą bez nałogów Okolica nie ma większego znaczenia, ważne aby był dostęp do ...
Poszukuję firmy , trudniącej się przewożeniem domów. ( Teren Norwegii ) Proszę o kontakt na priv.
Bardzo proszę wszystkie życzliwe osoby o odpowiedź na nurtujące mnie pytania... Mieszkamy w Polsce, w niedużym mieście mąż pracuje jako kierowca Tira, nie ma go od poniedziałku do piątku, zarabia ...
brzy dal
30-07-2011 16:46
Witam!! Tak jak w temacie chcem wynajac mieszkanko i moze ktos z doswiadczenia wlasnego wie czy nie lepiej pojsc do firmy ktora sie tym zajmuje ? Moze tez ktos wie jaka to firma? ( ...
itam wszystkich.Z tej strony Anka.Zaledwie dwa tygodnie temu przyjechalam do konsgsberg ze swoim chlopakiem.Mase strachu mnie to kosztowalo ale podjelam decyzje,zaryzykowalam no i jestem w ...
jade do Polski z Oslo- Stovner we wtorek 02.08.promem Ystad-Swinoujscie, docelowo do Kolobrzegu.moge zabrac 2-3 os.zainteresowanych prosze o kontakt pod nr 46399993.
Jedzie ktoś może w weekend do Polski? Chętnie bym się zabrał za jakieś przyzwoite pieniądze...
Witam. Powoli przymierzam się do wyjazdu do Norwegii do Tønsberg i chciałbym nawiązać kontakt z osobami mieszkającymi tam. Proszę o kontakt osoby znające tamtejsze realia dotyczące szkolnictwa, ...
Hej, jestem nowy i chcialem sie zapytac : zeby ogladac podstawowe norweskie kanaly tv w Oslo wystarczy zwykla antenka czy konieczny jest jakis dekoder?
Witam! Potrzebuje pomocy osób które starały sie o pobyt i pozwolenie na prace. Otóż dostałem kontrakt zarejestrowałem sie na stronie udi.no dostałem od nich meila Thank you for registering your ...
Jak podaje TV Norwegia rozważa zamknięcie przestrzeni powietrznej nad krajem dla tych mniej rozgarniętych - samoloty nie będą latać skończy się pewnie na straszeniu, ale spodziewajcie się ...
=) Mam mały problem związany z aktem urodzenia. Miesiąc temu urodził córeczkę w Norwegii i wychodząc ze szpitala otrzymałam FØDSELSATTEST (akt urodzenia) z tym tylko że nie przypomina on w ...
Witam Was dziewczyny , wolne i nietylko , pisze z ostrzezeniem przed jednym uzytkownikiem MN nazywa sie ANDREAS01 ,jest bardzo zdesperowanym chamskim i plytkim chloptasiem grzeczne rozmowy i odmowy ...
VG Nett) En video på YouTube, som angivelig ble lastet opp søndag, varslet om eksplosjon i Oslo 22. juli. Tittelen på videoen var opprinnelig «Wybuch w Oslo - Explosion in Oslo - 22.07.2011. ...
Witam , mieszkam w Lepsoy nie daleko Bergen i nikogo tu nie znam , chętnie poznam koleżanki ,ktore tak jak ja odczówają brak towarzystwa
witam od ponad roku mieszkam w norwegi okolice stavanger silownia to moja codziennosc orientuje sie moze ktos jak wyglada sprawa odzywek sprowadzanych z polski mial ktos juz moze do czynienia z ...
Witam wszystkich. Czy ktos z Was przechodzil rozstanie, separacje, rozwod gdzie jedna strona jest z Polski a druga z Norwegii? A moze ktos z Was ma wiedze prawnicza na ten temat? Czytalam troche, ale ...
Już mi się podoba www.youtube.com/watch_popup?v=6Cf7IL_eZ38&vq=medium
Witam! Mam pytanko a zarazem wielka prosbe do Was!!! Ma ktos z Was moze namiary do kierowcy badz kogos kto sie zajmuje przewozami z Polski rzeczy do Norwegii? mianowicie zepsula mi sie częsc w ...
..witam... wie ktos moze jakie sklepy sa otwarte w niedziele???
Anders Behring Breivik wsadził na neta video przed atakiem........jak będzie coś nowego to zapodam.....
krew mnie zalewa , zabil tyle niewinnych osob , Dzieci i tylko 21 lat wiezienia mu grozi ??? czy juz nigdzie niema sprawiedliwosci ? Chetnie sama wymierzylabym mu kare z zimna krwia zastrzelilbym ...
Witam Wszystkich Serdecznie!! Jestem nowym użytkownikiem tego forum!! Poszukuję hurtowni z odzieżą używaną na terenie całej Norwegii. Czy może ktoś posiada jakieś informację na temat fretexu, jak ...
Tomasz Ratajczak
23-07-2011 09:39
Jestem swiezy na tym forum ale wpadlem na pomysl ze moze ono byc mi pomocne dlatego pisze ... Moja kwestia przedstawia się tak ... Od 3 lat jestem w Norwegi (Polnocne rejony) Pracuje przez caly ten ...
Gdzie mozna kupic shishe tzw. fajke wodna ?
arek dykas
22-07-2011 14:14
Witam mam pytanie czy jest jakas Pani ktora sie zajmuje Przedłużaniem rzęs i zageszczaniem ? Mam Zrobione rzesy i potrzebuje regularnie dopelniac. Znalazlam Panie z Oslo ale nikogo w okolicach ...
mam pytanko ile przysłuje dni dla ojca na dziecko w ciągu pierwszego roku za którw płaci nav???
Grzegorz Szymczak
21-07-2011 20:41
w jaki sposób można się dostać z lotniska torp do sandefiord ? pkp pks , piechota ? a może jest możliwość wypozyczenia rowerka na lotnisku ? pozdro
witam wszystkich szukam kogos z larvik
witam wszystkich szukam kolezanek lub mam z dziecmi na wspulne spacerki zakupy itp moze ktos sie odezwie jestem z larvik czekam