1 NOK
SKLADAMY SIE NA WSPOLNY KUPON LOTTO W NORSKTIPPING (1000 - 2000) ZAKLADOW PROSTYCH ZYSK DZIELIMY NA UDZIALOWCOW.! IM WIECEJ CHETNYCH TYM SZERSZY SYSTEM MOZEMY WDROZYC. zainteresowanych zapraszam. ...
Witam!! Czy ktos ma informacje, gdzie w Jessheim czy okolicach mozna pojsc na kurs jezyka norweskiego?
Witam, chciałabym prosić o pomoc może ktoś się orientuje w prawie Norweskim?? w skrócie wytłumaczę o co chodzi: moja znajoma jechała autem w Norwegii zatrzymali ją: stantens vegvesen posiadała ...
Poszukuję dziewczyny,która leciała 20 września z Gdańska do Oslo-Gardemon liniami Norwegian,miała miejsce 15D,
witam wszystkich jak w tytule szukam kolezanek i nowych znajomosci poniewasz przeprowadzilam sie do kvelde i nikogo tu nie znam mam dwujke dzieci
Mozecie mi pomoc...Od 2 dni a dzis kolejny , jak nie moge wysylac odp na priv Wiem ze jak sie duzo jednego dnia pisze to z czasem wyskakuje iz trzeba czekac,usunac wiadomosci by oczyscic ...ale ...
Pytanie do księgowych oraz ludzi, którzy znają się na prawie.. Czy to prawda, że ostatnio wszedł przepis mówiący o tym, że firmy nie mające stałych zleceń i dochodów w okresie zimowym, mogą ...
www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=30766631 Jak tak mozna to prosze.
Pilnie poszukuje pokoj lub mieszkania w Stavanger,Sandnes . Jestem spokojnym 40 latkiem, pracujący. kontakt- 96869647
Witam. We wtorek, 13 września, w noc przed wyjazdem z Oslo, wraz z moimi znajomymi zostałam okradziona. Z samochodu złupiono nam plecaki z ubraniami, straciliśmy pieniądze, ja- paszport oraz ...
25.09 jadę samochodem z Haugesund do Karlskrony wolne 3 miejsca potem promem do Gdyni Mogę też jechać haugesund - Kristiansand-Hirtshals-Szczecin-Gdynia.
Kandyduję do sejmu z okręgu warszawskiego. Tu głosują Polacy zamieszkali za granicą. Wierzę, że Polonia powinna być bliżej spraw Polski, a Polska wsłuchana w potrzeby Polaków za granicą. Będę działać ...
kryss d
19-09-2011 17:34
Hejka mam pytanko , czy moze ktos zna jakis link do norweskiej strony z domkami do wynajecia , takie ich zwane "chyty" , chcialabym na wekend wyjechac w okolice konsberg i wynajac jakis ...
Kupię szyby do samochodu opel astra 2 interesują mnie: - szyba przednia - tylnia - szyby boczne tylnie (prawa, lewa) - oraz przednia boczna (prawa od strony pasażera) Mój numer telefonu: ...
Czesc, czy ktos z Was ma wiedze lub/i doswiadczenie w kwestii dlugow malzenskich i separacji? Na przyklad: maz ma dlug 35 tys. koron na karcie kredyt., zaciagnal w malzenstwie na kupowanie sobie ...
Bardzo pilnie poszukuje malutkiego pokoju gdzieś w Oslo, jestem spokojnym 26latkiem bez nałogów, pracujący. Bardzo prosze o jakiekolwiek wiadmości, oczywiście żeby cena wynajmu nie była przesadna... ...
witam potrzebuje 4 opon 16/215/55 letnich mogą być używane w dobrym stanie lub nowe prosze podawać ceny ewętualnie może ktoś przywiezie z polski to za ile
Pilnie poszukuje mieszkania do wynajecia w Bodo, Nordland. Szukam juz wszedzie ale jest naprawde bardzo ciezko. Moze ktos z Was zna kogos czy ma jakies informacje o mieszkaniu w Bodø?? Bede bardzo ...
Grupa stowarzyszeń ofiar księży pedofilów złożyła dzisiaj w Międzynarodowym Trybunale Karnym w Hadze skargę, w której oskarża papieża Benedykta XVI i wysokich rangą dostojników watykańskich o ...
Witam. Znaleziono dowód osobisty i bilet autobusowy w autobusie lini numer 9,w dniu 15.09.2011 osobę zainteresowaną prosze o kontakt. Mój telefon 405982
Krystian Kmieciak
15-09-2011 18:38
Wystawiliśmy na Finn samochód na sprzedaż i otrzymaliśmy zapytanie następującej treści.."Hei. Jeg lurer på om du er intr i innbytte?" Czy ktoś może mi to przetłumaczyć? Ni cholery nie wiemy ...
Magdalena Swierczek
14-09-2011 11:54
Szukam stomatologa pilnie!!!..Moze ktos byl i moze polecic dobrego Stomatologa..z Halden i okolic...moze bys w Sarsborg byle byl dobry....
znacie cos co ma sklad podobny do isostara, szukalam w Sunkoscie itp ale nie ma, jakies witaminowe ciecze mi chcieli wcisnac. Jak ktos widzial isostara w sklepie to niech sie podzieli info
poszukuję przewodnika po City hall, Muzem Vikingów w języku polskim . proszę o kontakt lub wysłanie nr tel SMS z nr tel mój numer + 48 604 944 142 ja oddzwonię pozd Fran
Witam Szukam informacji dotyczacych pracy dla płetwonurków przy zbieraniu skorupiaków, bądź innej pracy w podobnym charakterze. Interesują mnie szczególnie firmy zajmujące się taką działalnością ...
U mnie słowo droższe od pieniędzy jak mówię ,że będę w czwartek o 18 pod tygryskiem to będę. Pozdrawiam wszystkie panie i do miłego ...
witam wszystkich. czy jako właściciel firmy muszę zamówić byggkort dla siebie również,czy tylko dla pracowników????
niepoprawni.pl/blog/4873/11-faktow-o-zamachu-na-wtc
WITAM SERDECZNIE MIESZKAM NIEDALEKO HAMAR I POTRZEBUJĘ POMOCY. POSIADAM ZEPSUTY SAMOCHÓD,KTÓRY TRZEBA SPROWADZIĆ DO POLSKI. JEST TO AUDI A6 Z 1996 ROKU. MOŻE BYĆ KTOŚ,KTO WRACA NA PUSTO,A MA ...
Mam nietypowe pytanie?Gdzie szukac pracy dla kobiety w okolicach Bergen? Mam zamiar sciagnac kobiete do Norwegi ale ona chciala by pracowac no i ja tez bym tego chcial Dzieki z GÓRKI---Romulus100
Witam, mam pytanie odnośnie licencji na crossa, na czym to polega, gdzie to moge zrobic, ile to kosztuje, od ilu lat, i ogólnie wszystkie informacje na ten temat , pozdrawiam.
Mikołaj Żakowski
10-09-2011 22:31
Witam wszystkich mam pytanie czy jest jakis polski sklep w Oslo. Czy moze ktos sprzedaje jakies polskie produkty
Witam, poszukuję 2-3 osób chcących podjąć naukę norweskiego od podstaw. Nasz lektor zaoferował niższą cenę (100NOK/h) jeśli stworzymy grupę 5-osobową. Obecnie chętna jestem ja wraz z chłopakiem. ...
Wynajme pokoj w hagan komuna Nittedal.Wiecej informacji prosze pisac na priva.
witam wszystkich i mam pytanie jak to jest z tymi podatkami w norwegi a chodzi mi o to ze daja mi na godzine 149 nok brutto wiec ile bede musial placic podatku miesiecznie i jezeli ktos moze mi ...
tomasz zyczenko
09-09-2011 22:30
www.dagbladet.no/2011/09/09/nyheter/inne...s/vestfold/18046254/
Od tygodnia jestem w Oslo przyjechalem na wariata zmuszony trudna sytuacja w Polsce usilnie szukam pracy i mieszkania moze ktos ma jakies informacje .Oczywiscie mieszkanie z kims do spolki doloze ...
sebastian gryniec
09-09-2011 13:36
Witam. Jestem pedagogiem z wykształcenia i pracuję w norweskim przedszkolu jako pedagogisk leder, w weekendy lub wieczory chętnie podejmę się barnavakt'u w Oslo i okolichach.
Kamila .....
08-09-2011 23:23
Witam Mam nie typowe pytanie w wiekszości skierowane do Pań Ofientujecie się może czy w którymś z norweskich sklepów można kupić ciasto francuskie Wielkie dzięki za odpowiedź
www.sb.no/nyheter/bygde-om-bilen-for-a-u...e-tollerne-1.6470067
WItam Mam pytanko,poniewaz chce przerejestrowac samochod na norweskie blachy mam pewien problem ,mechanicy w pracy powiedzieli mi ze auto nie przejdzie kontroli bo musze wymienic podlużnice w ...
Witam! Jade do polski, dolnyslask 16/09 i mam wolne miejsca w samochodzie. Nr tel. 93089304
Wyprowadzamy się wraz z końcem września z mieszkania w domu jednorodzinnym w Oslo, bydel Ullern, 2 sypialnie, salon z kuchnią, łazienka, duży balkon z widokiem na fiord. Cena 8000nok + prąd. Piękna, ...
Heja Zapraszam na forum ogolnym do spotkania dziewczyn ktore odbedzie sie jutro o godzinie 13:30 w Strømmen Storsenter-jest nas 6 w tej chwili ale chetnie poznamy wiecej kolezanek w roznym ...
Hej! Jestem nowa na forum ,witam wszystkich serdecznie. Do Norwegii przyjechałam z synem 4 tygodnie temu do męża który tu pracuje od roku.Mieszkamy na pięknej wyspie Valderoya niedaleko Alesund. ...
MILek Pawlikowski
06-09-2011 16:12
Dzien dobry wszystkim. Ja mam pytanie do polskich kierowcow. Sam jestem kierowca od jedenastu lat i dzis zastanowilem sie nad czyms. W zwiazku z informacja jaka NRK od rana podaje, ze w Polsce ...
Hej Czy ktoś zna dokładną datę przerwy jesiennej w tym roku??? Dodam że jestem z okolic Sarpsborga. Pilneeeeee Pozdrawiam
Witajcie Czy moze ktos podac adres polskiej strony kosciola Sw Olafa? Dzieki,pozdrawiam,Darek
Witam, być może taki wątek już był ale nie chce mi się przegrzebywać całego forum a jest to dla mnie ważne i potrzebuję info szybko. Czy ktoś się orientuje jak wygląda podróż z oslo, tego rygge ...
Marta Szarek
05-09-2011 18:07
Witam mam do sprzedania bilety lotnicze stavanger-berlin, berlin-stavanger na 13/09/11 powrotny 27/09/11 jesli ktos bedzie zainteresowany prosze dzwonic +4793089304 Marcin
Czy wybiera się ktos na mecz do Eindchoven? Mam zamiar jechac swoim autem. Info na priv please.
Oferujemy tlumaczenia polsko-norweskie i norwesko-polskie Oto email wszystkie pytania prosimy tam kierowac tlumaczeniapolskonorweskie@gmail.com. Albo odwidzic nasza strone ...
Oferujemy tlumaczenia polsko-norweskie i norwesko-polskie Oto email wszystkie pytania prosimy tam kierowac tlumaczeniapolskonorweskie@gmail.com. Albo odwidzic nasza strone ...
Witam was serdecznie Mam od 2 lat w norwegii ładny samochód vw touran 2006 rok 1,9TDI 105KM, varebil zarejestrowany na mnie, chcem go sprzedać gdyż potrzebuję więcej foteli czyli miejsc siedzących... ...
iksiński igrek
04-09-2011 11:01
jestem w Oslo od tygodnia zaczęłam pracę i jest ok...ale gdyby ktoś wiedział gdzie mogę znaleść jakieś dane na temat szkoły dla mojego syna ,który w tym momencie rozpoczął naukę w Pl w 3 kl gimnazjum ...
Witam,czy w Norwegii można holować auto na drodze expresowej?