Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

BRUDNA POLITYKA-... ANDRZEJ LEPPER NIE ŻYJE ... - Norwegia

Czytali temat:
(742 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Jak podaję niektóre Polskie Media ...
Pan Andrzej Lepper nie żyje...
Podobno popełnił samobójstwo , przez powieszenie się w Warszawskiej siedzibie Swojej Partii...

Czyżby następny zamach Rosjan...?
Tym razem przez rosyjski ...Wywiad... Kontrwywiad ... i Inną Egipską Plagę

I CO MY POLACZKOWIE...
NA TAKIE DICTUM ...HE...EEE..
.!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Cokolwiek by nie pisać, domyślać się, spekulować pewnie jest, że człowiek czegoś nie udźwignął. Czas pewnie pokaże czego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty

(Tromik)
Wiking
Całe szczęście, że jak mam nadzieję wyjechałeś z Polski. Dobrze, że nazywasz siebie i swoich znajomych Polaczkami. Nikim więcej już nie będziesz ani Polakiem ani Norwegiem na 100%. Jakieś "coś". Jak Ci się wydaje , że w Polsce jest takie bagno to popatrz sobie na ta komunę w, której żyjesz. Jak jeżdżę po świecie i spotykam Polaków to widać wyraźnie trzy fale emigracji - ta po powstaniu listopadowym i z okresu kryzysu lat 20-ych - jej potomkowie wartościowi, zdrowi moralnie. Ta z lat Solidarności już wymieszana na pół intelektualna i cwaniaczkowata no i ta ostatnia fala mokasyny w białych skarpetach. Ci co nie potrafili sobie poradzić w Polsce. To najgorsza fala. Latają na zmywakach, dostają socjal i wydaje im się, że są europejczykami pełną gębą. Jak już przyjadą do Polski to już nawet udają, że zapomnieli polskiego bo tak świetnie mówią obcymi językami..buhahahah ale jaja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Tromik napisał:
Całe szczęście, że jak mam nadzieję wyjechałeś z Polski. Dobrze, że nazywasz siebie i swoich znajomych Polaczkami. Nikim więcej już nie będziesz ani Polakiem ani Norwegiem na 100%. Jakieś "coś". Jak Ci się wydaje , że w Polsce jest takie bagno to popatrz sobie na ta komunę w, której żyjesz. Jak jeżdżę po świecie i spotykam Polaków to widać wyraźnie trzy fale emigracji - ta po powstaniu listopadowym i z okresu kryzysu lat 20-ych - jej potomkowie wartościowi, zdrowi moralnie. Ta z lat Solidarności już wymieszana na pół intelektualna i cwaniaczkowata no i ta ostatnia fala mokasyny w białych skarpetach. Ci co nie potrafili sobie poradzić w Polsce. To najgorsza fala. Latają na zmywakach, dostają socjal i wydaje im się, że są europejczykami pełną gębą. Jak już przyjadą do Polski to już nawet udają, że zapomnieli polskiego bo tak świetnie mówią obcymi językami..buhahahah ale jaja.

.........ciekawe ile ty masz latek jeśli spotykasz Polaków z okresu powstania listopadowego i lat 20-tych przed drugą wojną światową
Tylko pogratulować zdrówka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty

(Tromik)
Wiking
No właśnie, nie trzeba długo czekać żeby przykład sam się pokazał. Nawet czytać nie potrafią. O reszcie nie powiem.

Więc łopatologicznie, jest myślnik, to taka pozioma kreseczka w śródwierszu a po nim ICH POTOMKOWIE. Oznacza to, że wypowiedź dotyczy ICH POTOMKOWIE.
Tego uczyli w szkole.

retier1 napisał:
Tromik napisał:

.........ciekawe ile ty masz latek jeśli spotykasz Polaków z okresu powstania listopadowego i lat 20-tych przed drugą wojną światową
Tylko pogratulować zdrówka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Tromik napisał:Całe szczęście, ...
.....buhahahah ale jaja.
Z Uwagą przeczytałem Twój post ...
Faktycznie , zrobiłeś z siebie Forumowe jaja a nawet gorzej...
I zauważam wiele problemów , jakie trapią Twoją Osobę ...
Niemniej , najważniejszym problemem u Ciebie Jest brak umiejętności , odniesienia się do danego tematu...
Czyżby , było to związane z Twoim zajęciem związanym z podróżowaniem przez Wiekowy przekrój , Emigracyjnej Polonii...!?!.
Zmęczony jesteś tą ciągłą zmianą , tym nieustającym dostosowywaniem się do danych poziomów intelektualnych , by w realu wypaść ...za ... i ...pro... tak bardzo , że nie zauważasz już co w danym momencie w trawie piszczy ...
A przecież temat ten , jest tak prosto zakomunikowany...
DLA PRZYPOMNIENIA ..Tobie i innym...

...BRUDNA POLITYKA...ANDRZEJ LEPPER NIE ŻYJE...

Czyżby to było tak trudne do rozszyfrowania... przez takiego znawcę za jakiego się uważasz...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Nie każdy ma charakter dziwki,policjanta czy też księdza.
Zaś to co ty nazywasz dawaniem sobie rady w kraju....... normalni ludzie nazywają nieco inaczej,
i taki obyty i wykształcony Polak jak ty pewnie wie jak.
Gratuluję szkół i dawania sobie rady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty

(Tromik)
Wiking
Jakoś powietrze z Ciebie schodzi...
post był odpowiedzią na to co w ostatnim pości mimo cytowania skrzętnie usunąłeś...

Co my na to Polaczkowie...

W lipcu 2008 roku, publicysta gazety The Times, Giles Coren, został oficjalnie zaskarżony przez społeczność polską za obraźliwe użycie słowa "Polaczki"......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Tromik napisał:...Co my na to Polaczkowie...
W lipcu 2008 roku, publicysta gazety The Times, Giles Coren, został oficjalnie zaskarżony przez społeczność polską za obraźliwe użycie słowa "Polaczki"......

NIC NIGDZIE NIE USUNĄŁEM ...inaczej jedynie zacytowałem to co sam napisałem ... mam takie prawo... / a może się mylę ..."znawco"...?/
Nie wmawiaj Mi tego czego nie zrobiłem , ponieważ jeszcze bardziej się Ośmieszasz ...

Znawco międzynarodowej ..."POPRAWNOŚCI"...
Zaczniesz w końcu pisać na temat...?
A może to takie niepoprawne i od Twoich Pracodawców dostał byś po łapach...?!?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty

(Tromik)
Wiking
Puszczają Ci nerwy...
Zamiast zachować się jak należy i powiedzieć, że napisałem zanim pomyślałem to zaczynasz brnąć coraz dalej.
Moja dyskusja zaczęła się od tego, że użyłeś obraźliwego zwrotu. Odpowiedziałem Ci że jeśli się czujesz Polaczkiem to Twoja sprawa ale mój stosunek do takich osób jest jasny tez to napisałem.

Jeśli nie miałeś takiej intencji i obraźliwe określenie nie było Twoim celem to napisz to i zamknij dyskusję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok