Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adrian Elko jasminne Emilia Druse (1262 niezalogowanych)
75 Postów
Artur Kozlowski
(artisandnes)
Początkujący
Propnuje udac sie do jakiejs z agencji posrednictawa pracy . to na poczatek, a potem mozesz sie rozgladac za ofertami pray na necie. z angielskim w agencjach cos dla ciebie znajda, ale jesli myslisz o czyms stalym to proponuje zaczac nauke norweskiego. tak ogolnie to jie jest latwo, ale mozna cos znalezc. ja po pol roku mam stala prace a tez zaczynalem od zera , ad posrednika , ale potrafie sie porozumiec po norwesku, a to jest plus. Powodzenia.
A jesli chodzi o poziom foum to sie z toba zgadzam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Hej! Wykonuję tłumaczenia i korektę CV dostosowując je do standardów norweskiego rynku pracy. Zachęcam do kontaktu!

Kontakt tel.:
z Polski + 48 58 743 07 53
z Norwegii + 47 21 999 409
lub mailowy tlumacz@multinor.no
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
artisandnes napisał:...A jesli chodzi o poziom foum to sie z toba zgadzam.
TY... również tworzysz... poziom Tego Forum ...

Ponadto pamiętajcie , że wbrew pozorom ...TO FORUM JEST NAJBARDZIEJ PRZYJAZNYM DLA KAŻDEGO , BEZ WZGLĘDU NA JEGO INDYWIDUALNE POGLĄDY...

DLATEGO SZANUJCIE TĄ WOLNOŚĆ ....

NA INNYCH FORACH , BANUJĄ ZA WŁASNĄ , NIEZALEŻNĄ WYPOWIEDŹ...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Artur Kozlowski
(artisandnes)
Początkujący
To moze zle sie wyrazilem, nie chodzi mi o poziom forum tylko o poziom niektorych odpowiedzi, no i pytan rowniez ( typu gdzie moge znalezc prace itd... )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok