Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1216 niezalogowanych)
23 Posty

(Tromik)
Wiking
ZUZU, muszę Cię zmartwić ponieważ prawdopodobnie nikt tego Ci nie powiedział..

wiesz.... ty jesteś jak te wytykane przez Ciebie najbardziej radykalne "mohery".

Jedyna różnica miedzy Tobą a nimi jest taka, że jesteś ekstremistą z innej paczki. Jesteś zwyczajnie EKSTREMA. Mówisz sloganami, że PiSiory jak nie będą miały z kim walczyć to ich nie będzie.
Ja zapytam... a jak ni będzie tych PiSiorów to Ty z kim będziesz walczył? Przecież Ty jesteś taki "ekstramoher" tylko, że te radykqalne staruszki mają czapeczki moherowe a Ty masz "beret z antenką"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
Zuzu napisał:
Dyskusja z takimi jak Ty jest bezcelowa, szybciej można ortodoksyjnego żyda nawrócić na islam niż takim cokolwiek wytłumaczyć.

Proszę nie chwalić ortodoksa , ponieważ dla niego to bluźnierstwo i zniewaga .
DWA W JEDNYM !
Dobrze , że tego nie czytają rzeczeni ortodoksi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Tromik napisał:
ZUZU, muszę Cię zmartwić ponieważ prawdopodobnie nikt tego Ci nie powiedział..

wiesz.... ty jesteś jak te wytykane przez Ciebie najbardziej radykalne "mohery".

Jedyna różnica miedzy Tobą a nimi jest taka, że jesteś ekstremistą z innej paczki. Jesteś zwyczajnie EKSTREMA. Mówisz sloganami, że PiSiory jak nie będą miały z kim walczyć to ich nie będzie.
Ja zapytam... a jak ni będzie tych PiSiorów to Ty z kim będziesz walczył? Przecież Ty jesteś taki "ekstramoher" tylko, że te radykqalne staruszki mają czapeczki moherowe a Ty masz "beret z antenką"

Jakiej walki ??? nie prowadzę żadnej krucjaty przeciwko pis, mam swoje zdanie na ich temat i tyle (wolność poglądów chyba nie?). Partie polityczne działają na zasadzie mówienia ludziom tego co by chcieli usłyszeć. Ze względu na historie łatwo ludziom wmówić że rządzący są be, bo to na pewno ich tu wsadzili obcy, a każdy z nich jest agentem albo żydem (najgorsi to ruscy agenci żydowskiego pochodzenia ) rządzący ze swoją polityką "miłości" też nie są wcale lepsi, ale ja od polityki trzymam się z daleka bo w Polsce nie ma i długo nie będzie opcji politycznej która cokolwiek zmieni.
Najpierw musi się zmienić społeczeństw mentalnie, żeby z tego mogły się wywodzić normalne partie, a do tego potrzeba czasu (w/g mnie dwa pokolenia minimum).Z tym beretem to nie trafiłeś (kiedyś nosiłem taki bordowy beret ale to inna bajka...), czasem chodzę w czapce z daszkiem, kapturze, a zimą to i kaska zakładam nawet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
q277 q267
(q277)
Wiking
Choose to wear jewelry Discount Watches Online Sale? must pay attention to style and color of the shape of the echo coordination. Watches jewelry by matching the shape of the same color to form a unified and consistent visual effect. Formal occasions, a selection of jewelry and clothing package commensurate with the grand style can seem extraordinary; many time the most popular Discount Tiffany Sale ?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok