1 NOK
oraz 10 paczek L^M z fitrem zmiennym na mięte
Olaa Jooooot
12-01-2012 15:34
Moje kolejne pytanie dotyczy konkubinatu. Jak on jest w Norwegii rozumiany? Czy gdzieś trzeba go zglosic, slyszalam, ze jest rozumiany bardzo podobnie do małzeństwa tutaj. Przyjechałam do chlopaka i ...
Heyka. Zamierzam wykupic karnet na caly sezon w Drammen : www.skiinfo.com/Lift-Ticket-Prices/Dramm..._campaign=ResortMenu Cena za sezon to 3200nok. Czy karnet obowiazuje wylacznie na Drammen ...
www.skatteetaten.no/pl/International-Polska-polska strona norweskiego urzędu skarbowego www.nav.no/Polski-strona NAV czyli tzw ZUS,gdzie składa się podania o rodzinne,zasiłek dla bezrobotnych itp ...
www.ojej.pl/Praca/Dam_prace/praca_w_norwegii.html link dam prace!
Europejska Karta Ubezpieczenia Zdrowotnego uprawnia do usług zdrowotnych podczas tymczasowego pobytu w innym kraju należącym do Unii Europejskiej, Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG) lub ...
Mam pytanie czy ktos z was chrzcił dziecko w Oslo? Jesli tak to prosilabym o napisanie mi jakie dokumenty mi sa potrzebne? I czy rodzice chrzestni tez musza przedstawić jakies dokumenty, jak tak to ...
Witam Jestem w norwegi w mieście Larvik chcialem zapytac czy ktos z okoli moglby mi pomoc bo nie wiem w jakich firmach moge szukac pracy potrzebowal bym nazwy firm oraz jakis kontakt do nich lub ...
Witam mam w Norwegi do sprzedania spacerówkę qunni bus 3 jest rózowo pomarańczowa,wózek był używany,na gogle można sprawdzic jak wygląda wózeczek i jego opis a ja moge wyslać fotki wózka na e-mayla ...
Witam, chciałabym zapytać o zarobki w małych miasteczkach w Norwegii. Ja sprzątam, mój chłopak jest budowlańcem. Obydwoje pracujemy w prywatnych firmach. Ja mam 140NOK/h , chłopak 150NOK / h, ...
Kochani zamierzam się przeprowadzic z chłopakiem ze Stavanger do Tananger. Czy jest ktos kto tam mieszka? Czy tam jest jakis sklep itp. Nie wiem dlaczego, ale kojazy mi sie to jakos tak jak mała ...
Witam! Poszukuje osoby, ktora moglaby wykonac drobne prace remontowe w lazience u mojej kolezanki. Zainteresowanym podam bezposredni kontakt do niej. Kolezanka nie jest Polka, mowi po norwesku i ...
siemka dla wszystkich mam pytanko potrzebue mieszkania lub domku do wynajęcia na 4-5osoby czyli tak 3 pokoje macie może jakieś namiary na wynajem?poszukuje mieszkania w okolicy oslo tak żwby nie ...
Kaśka N.
09-01-2012 16:09
WYJAZD Z hAUGESUND DO OSLO W LUTYM NA DNIACH POWINNAM PODAC DOKLADNE DANE I CZAS WYJADU, WIĘCEJ INFORMACJI ZAPRASZAM ODPISZE NA POCZTĘ WYJAZD SAMOCHODEM OSOBOWYM MESRCEDES:JADE PO RODZINKĘ DO ...
więcej inf INFO
Witam . Czy oriętuje się ktoś jak ma się sprawa wymiany polskiego prawa jazdy na norweskie . Moje polskie prawo jazdy kończy się w kwietniu tego roku i zastanawiam sie nad wyrobieniem go w ...
XX Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Oslo!!! Dołącz do nas i zaproś znajomych WOSP 2012 www.n-portal.no/news/gallery/40/wosp-oslo-2012 Szczegóły całej imprezy na : ...
.
A macie może jakieś stronki z mieszkaniami do wynajęcia??
Yatsek :)
08-01-2012 01:34
Witam , jestem Nowa na forum . Pozdrawiam wszystkich
Oferuję przewóz mniejszych lub większych przesylek... POLSKA - NORWEGIA - POLSKA *****STAŁE KURSY***** Odbiór przesylek z Allegro... Posiadam ubezpieczenie na transport OC-Przewoźnika... ...
Apeluję o kolejną w tym roku hojność Dokładaliście się już do zapchlonych piesków i kotków, tudzież samotnych matek. Wspomóżcie tym razem Dziadka który co normalne w tym wieku, postradał rozum i ...
Proponuje założyć wątek z linkami do FakeKont ..czyli po prostu zająć się tymi co się podszywają pod kogoś a nim nie są .Nie mogę już jak niektórzy się ślinia i piszą bzdury pod takimi podrobionymi ...
Witam. Wie ktoś może gdzie w Arendal lub okolicy można zamontować kolce do opon? Mam opony z otworami do montażu ale nie mam kolców. A może można samemu gdzieś kupić kolce i zamontować? Ewentualnie ...
Witam wszystkich rodaków )) Moi drodzy mam do Was pytanie- czy posiadacie może jakieś info na temat nurkowania w Norwegi??? Mamy z kolegami, nurkami z Pl pomysł na organizację wyjazdu na ...
Mam pytanie do kogoś kto interesuje się, albo cokolwiek poprostu wie na temat dozwolonych ras psów w norwegi? Dokladnie chodzi mi o Daga Argentynskiego?
Witam Wszystkich Forumowiczów ..... Pozdrawiam z Poznania .... Robert
czy ktos wie jakie dokumety i formalnosci sa potrzebne zeby otwozyc bar w norwegii
Chcialem zapytac gdzie moge potwierdzic swoje wyksztalcenie z Polski.Dodam,ze skonczylem technikum.
poszukuje transportu dla dwóch osób dorosłych i malucha z lotniska w sandefjord do notodden, ewentualnie z porsgrunn lub skien, samolot przylatuje o 17:30, ewentualnie jakies informację jak moge się ...
Przeprowadzamy sie z Oslo do tromso i mimo, zę nie boerzemy mebli ani nic wielkiego to drobnicy też za duzo na walizki samolotowe. Byłoby fajnie jakby ktoś jechał samochodem do tromso i mógł nam coś ...
Czy ktoś wie jakie są warunki, żeby Polka mogła podejśc do egzaminu w Norwegii? Czy istnieją Polskie szkoly nauki jazdy w Norwegii?
Witam W mam problem otrzymałam poczta karte do konta, brylok i pani z banku wyslala mi kod na telefon. W jaki sposób moge sie zalogowac.? Z góry dziękuje za pomoc
Aż mi się łezka w oku zakręciła... Maluch !!! http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=32380631 Samochód rodzinny, sportowy i towarowy jednocześnie o zawrotnej mocy 24 koni ...
Okazja. Ostatnie cztery działki budowlane każda o pow. 3100 m2 , w miejscowości Drogusza Gm. Bielawy Pow. Łowicki Woj. Łódzkie, bezpośrednio przy trasie wojewódzkiej nr 703 Łowicz - Łęczyca. Działki ...
jeśli poszukuje ktoś mechanika samochodowego, to właśnie znalazł mam narzędzia i lokal, na co dzień pracuję w autoryzowanym serwisie, po południa i soboty jestem do dyspozycji, okolice sarpsborga, ...
Witam Poszukuje pracy obojętnej jakiej bez znajomości języka najlepiej u polaka jestem wstanie się nauczyć języka angielskiego ale trochę to potrwa Posiadam prawo jazdy kat B ukończony kurs ...
nasygnale.pl/kat,1025343,title,Norweskie...sc.html?ticaid=5d9ae To dopiero lobuz !
Witam, w styczniu lecę do Gdańska a chciałbym się dostać do Poznania. Znacie jakiekolwiek możliwości dojazdu poza taxi i wypożyczeniem auta? Chyba, że tania wypożyczalnię znacie z możliwością ...
Witam! Wiele razy spotkałem się z opiniami na temat Norwegów w polskim Internecie, a tym razem po raz pierwszy natknąłem się na blog w którym jakiś Norweg jedzie po Polakach jak po najgorszych ...
Witam Lece W wigilie do wroclawia z sandefjordu (torp). mialbym pytanko Mieszkam w sandefjordzie i z tego co widze nie za bardzo mam sie jak dostac na lotnisko bo kolejka ostatnia jedzie o 14 a ...
Cześć mam na imie Dominik i obecnie jestem w Norwegi od 4 miesiecy. Podejme jaka kolwiek prace w okolicach larvika mam 23 lata i ucze sie samodzielnie jezyka jestem energiczna, komunikatywna ...
witam wszystkich jak w tytule szukam bratniej duszy z kim mogla bym pogadac jestem z kvelde
do administratora MN zamykając moje stare konto Krzysztof1970krk zwróciłem się z prośbą o likwidacje moich wpisów i zdjęć dziś przeglądając MN widze Moje zdjęcia z mojej starej ...
Witam! Jestem studentem 5 roku studiów niestacjonarnych, poszukuję pracy, dam prowizję za znalezienie DOBREJ pracy na produkcji lub jakiejkolwiek innej, mam doświadczenie na pracy na produkcji, przy ...
Cześć Wracam do Polski i mam przesiadkę w Kopenhadzę, obydwa loty SASem. Czy podczas przesiadki muszę odebrać bagaż rejestrowany i nadać na drugi lot, czy przejmuje to na siebie linia lotnicza?
Wlodek Kowalski
20-12-2011 13:34
Witam jesten nowy w norwegi i potrzebuje pomocy przy wypełnieniu wniosku BARNETRYGD i KONTANTSTOTTEN Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam
hey bedzie troche z bledami skoro nie czesto pisze po polsku. nie dawno temu byl reportasz w norweskiej gazecie o polakach ktuzy pracuja w norwegji. ci polacy robia robote muzyna, pisali. wogule ...
Potrzebuje elektyka samochodowego Stavanger Bryne Neabro i okolice Ludzie Pomocy!!! Mam do wymiany tuner radiowy samochód BMW X5 jest nowy dopiero sprowadzony wywala mi bezpiecznik chlopaki ...
zx zx
17-12-2011 18:39
My juz nie gwałcimy. Ostatnio policja sie w parkach na nas czai
- polskie tablice - rocznik 99 - 1,2 silnik benzyna - stan ogólny dobry - kolor żółty - przegląd zrobiony do listopada 2012 - lekkie wgniecenia w okolicach błotnika przedniego - cena 7000 NOK ...
Poszukuje pracy w piekarni i kokum do zamieszkania w Oslo .Mam ponad 30 letnie doświadczenie w tym zawodzie.Obecnie pracuje w restauracji w Drammen u araba ale jest beznadziejnie jak człowiek jest ...
Order Lenina (ZSRR) – 1968 i 1983 Order Rewolucji Październikowej (ZSRR) – 1973 Order Czerwonego Sztandaru (ZSRR) – 1978 Order Przyjaźni Narodów (ZSRR) – 1973 Medal „100-lecia ...
Hej Jadę vanem 22 grudnia do Polski, mam 2 lub 3 wolne miejsca , zabiorę każdego kto umie dużo mówić i ma korony żeby się zrzucić na paliwo Wszystkie szczegóły do dogadania, mogę zjechać z ...