1 NOK
XX Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Oslo!!! Dołącz do nas i zaproś znajomych WOSP 2012 www.n-portal.no/news/gallery/40/wosp-oslo-2012 Szczegóły całej imprezy na : ...
.
A macie może jakieś stronki z mieszkaniami do wynajęcia??
Yatsek :)
08-01-2012 01:34
Witam , jestem Nowa na forum . Pozdrawiam wszystkich
Oferuję przewóz mniejszych lub większych przesylek... POLSKA - NORWEGIA - POLSKA *****STAŁE KURSY***** Odbiór przesylek z Allegro... Posiadam ubezpieczenie na transport OC-Przewoźnika... ...
Apeluję o kolejną w tym roku hojność Dokładaliście się już do zapchlonych piesków i kotków, tudzież samotnych matek. Wspomóżcie tym razem Dziadka który co normalne w tym wieku, postradał rozum i ...
Proponuje założyć wątek z linkami do FakeKont ..czyli po prostu zająć się tymi co się podszywają pod kogoś a nim nie są .Nie mogę już jak niektórzy się ślinia i piszą bzdury pod takimi podrobionymi ...
Witam. Wie ktoś może gdzie w Arendal lub okolicy można zamontować kolce do opon? Mam opony z otworami do montażu ale nie mam kolców. A może można samemu gdzieś kupić kolce i zamontować? Ewentualnie ...
Witam wszystkich rodaków )) Moi drodzy mam do Was pytanie- czy posiadacie może jakieś info na temat nurkowania w Norwegi??? Mamy z kolegami, nurkami z Pl pomysł na organizację wyjazdu na ...
Mam pytanie do kogoś kto interesuje się, albo cokolwiek poprostu wie na temat dozwolonych ras psów w norwegi? Dokladnie chodzi mi o Daga Argentynskiego?
Witam Wszystkich Forumowiczów ..... Pozdrawiam z Poznania .... Robert
czy ktos wie jakie dokumety i formalnosci sa potrzebne zeby otwozyc bar w norwegii
Chcialem zapytac gdzie moge potwierdzic swoje wyksztalcenie z Polski.Dodam,ze skonczylem technikum.
poszukuje transportu dla dwóch osób dorosłych i malucha z lotniska w sandefjord do notodden, ewentualnie z porsgrunn lub skien, samolot przylatuje o 17:30, ewentualnie jakies informację jak moge się ...
Przeprowadzamy sie z Oslo do tromso i mimo, zę nie boerzemy mebli ani nic wielkiego to drobnicy też za duzo na walizki samolotowe. Byłoby fajnie jakby ktoś jechał samochodem do tromso i mógł nam coś ...
Czy ktoś wie jakie są warunki, żeby Polka mogła podejśc do egzaminu w Norwegii? Czy istnieją Polskie szkoly nauki jazdy w Norwegii?
Witam W mam problem otrzymałam poczta karte do konta, brylok i pani z banku wyslala mi kod na telefon. W jaki sposób moge sie zalogowac.? Z góry dziękuje za pomoc
Aż mi się łezka w oku zakręciła... Maluch !!! http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=32380631 Samochód rodzinny, sportowy i towarowy jednocześnie o zawrotnej mocy 24 koni ...
Okazja. Ostatnie cztery działki budowlane każda o pow. 3100 m2 , w miejscowości Drogusza Gm. Bielawy Pow. Łowicki Woj. Łódzkie, bezpośrednio przy trasie wojewódzkiej nr 703 Łowicz - Łęczyca. Działki ...
jeśli poszukuje ktoś mechanika samochodowego, to właśnie znalazł mam narzędzia i lokal, na co dzień pracuję w autoryzowanym serwisie, po południa i soboty jestem do dyspozycji, okolice sarpsborga, ...
Witam Poszukuje pracy obojętnej jakiej bez znajomości języka najlepiej u polaka jestem wstanie się nauczyć języka angielskiego ale trochę to potrwa Posiadam prawo jazdy kat B ukończony kurs ...
nasygnale.pl/kat,1025343,title,Norweskie...sc.html?ticaid=5d9ae To dopiero lobuz !
Witam, w styczniu lecę do Gdańska a chciałbym się dostać do Poznania. Znacie jakiekolwiek możliwości dojazdu poza taxi i wypożyczeniem auta? Chyba, że tania wypożyczalnię znacie z możliwością ...
Witam! Wiele razy spotkałem się z opiniami na temat Norwegów w polskim Internecie, a tym razem po raz pierwszy natknąłem się na blog w którym jakiś Norweg jedzie po Polakach jak po najgorszych ...
Witam Lece W wigilie do wroclawia z sandefjordu (torp). mialbym pytanko Mieszkam w sandefjordzie i z tego co widze nie za bardzo mam sie jak dostac na lotnisko bo kolejka ostatnia jedzie o 14 a ...
Cześć mam na imie Dominik i obecnie jestem w Norwegi od 4 miesiecy. Podejme jaka kolwiek prace w okolicach larvika mam 23 lata i ucze sie samodzielnie jezyka jestem energiczna, komunikatywna ...
witam wszystkich jak w tytule szukam bratniej duszy z kim mogla bym pogadac jestem z kvelde
do administratora MN zamykając moje stare konto Krzysztof1970krk zwróciłem się z prośbą o likwidacje moich wpisów i zdjęć dziś przeglądając MN widze Moje zdjęcia z mojej starej ...
Witam! Jestem studentem 5 roku studiów niestacjonarnych, poszukuję pracy, dam prowizję za znalezienie DOBREJ pracy na produkcji lub jakiejkolwiek innej, mam doświadczenie na pracy na produkcji, przy ...
Cześć Wracam do Polski i mam przesiadkę w Kopenhadzę, obydwa loty SASem. Czy podczas przesiadki muszę odebrać bagaż rejestrowany i nadać na drugi lot, czy przejmuje to na siebie linia lotnicza?
Wlodek Kowalski
20-12-2011 13:34
Witam jesten nowy w norwegi i potrzebuje pomocy przy wypełnieniu wniosku BARNETRYGD i KONTANTSTOTTEN Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam
hey bedzie troche z bledami skoro nie czesto pisze po polsku. nie dawno temu byl reportasz w norweskiej gazecie o polakach ktuzy pracuja w norwegji. ci polacy robia robote muzyna, pisali. wogule ...
Potrzebuje elektyka samochodowego Stavanger Bryne Neabro i okolice Ludzie Pomocy!!! Mam do wymiany tuner radiowy samochód BMW X5 jest nowy dopiero sprowadzony wywala mi bezpiecznik chlopaki ...
zx zx
17-12-2011 18:39
My juz nie gwałcimy. Ostatnio policja sie w parkach na nas czai
- polskie tablice - rocznik 99 - 1,2 silnik benzyna - stan ogólny dobry - kolor żółty - przegląd zrobiony do listopada 2012 - lekkie wgniecenia w okolicach błotnika przedniego - cena 7000 NOK ...
Poszukuje pracy w piekarni i kokum do zamieszkania w Oslo .Mam ponad 30 letnie doświadczenie w tym zawodzie.Obecnie pracuje w restauracji w Drammen u araba ale jest beznadziejnie jak człowiek jest ...
Order Lenina (ZSRR) – 1968 i 1983 Order Rewolucji Październikowej (ZSRR) – 1973 Order Czerwonego Sztandaru (ZSRR) – 1978 Order Przyjaźni Narodów (ZSRR) – 1973 Medal „100-lecia ...
Hej Jadę vanem 22 grudnia do Polski, mam 2 lub 3 wolne miejsca , zabiorę każdego kto umie dużo mówić i ma korony żeby się zrzucić na paliwo Wszystkie szczegóły do dogadania, mogę zjechać z ...
Cześć Mam konto w Sparebanken Vest. Wracam do Polski przed świętami i nie planuję powrotu do Norwegii w najbliższej przyszłości, dlatego muszę zamknąć konto. Będąc ostatnio w Polsce założyłem ...
Polski neurolog lub pediatra pilnie poszukiwany! Oslo i okolice
Roman Polanski
13-12-2011 22:50
Hmm. W listopadzie na stronach portalu pojawiły się konkursy na zdjęcia do Kalendarzy. Jednak mimo podanej daty zakończenia konkursów nie zauważyłem aby pojawiły się żadne informacje dotyczące ...
Szukam znajomych z Haugesund i okolic koło 30tki.
witam mam takie pytanie bo zadecza mnie kolega. ma on samochod 6 letni w full kasko i ciekawi go co by sie stalo mjak by auto mu ukradli w polsce!!! jak wyglada sprawa papierkowa? jakie trzeba ...
markus d
11-12-2011 22:46
jezu,ale Wy się ścinacie na forum,,,,.... nawet nikt już nawet nie może napisać że Was kocha
www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.7911482 nie poszło jak po maśle- a gościu chciał miec parę kilo więcej na święta,przecież rodzina przyjedzie
witam potrzebuje pomocy w zrealizowaniu przelewu z norweskiego konta nordeii na konto polskie w nordeii. Po zalogowaniu do netbanku przechodze do zakladki platności, i nie mam opcji wyboru ...
Myslicie ze dobry kurs korony utrzyma sie dluzej ibedzie wzrastał czy wymieniac puki jest wysoki?
Gdzie w Stavanger mozna kupic odziez uzywana:laugh
i wez tu poslij dziecko do szkoły..... albo buchnie je BV albo jakis kretyn sie " przechyli " : ))) www.fvn.no/lokalt/kristiansand/Skolebuss...ennesla-2168774.html
Witam mam 28 lat kawaler szukam jakiej kolwiek pracy,posiadam prawo jazdy kat c+e wszystkie swiadczenia.Dobry stan zdrowia oraz jezyk angielski,niekarany.Aktualnie pracuje jako kierowca w Polsce,ale ...
Moscisław taki tam
09-12-2011 21:31
Witam, może jest tu ktoś kto pracuje w gospodarstwie rolnym i mógłby napisać mi jak wygląda praca, co sieją, sadza jakie duże są gospodarstwa czy duże jest zapotrzebowanie. itp.