Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Krzysztof17 (1274 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
maniek2015 napisał:
jak juz pisalem o Marku Piotrowiczu i nadal ostrzegam ten frajer zmienil znowu swoj login z audir8 na Avatur. takze uwazajcie kobitki to ten sam oszuszt i kmiminalista tylko z innym loginem----- pozdrawiam .. Maniek

Czy ten facet to aby nie twój dobry "kolega" z pracy co to sie chwali jak tu laski rwie, a ty go "przyjacielu" tak niełanie sprzedajesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
------------ m
(maniek2015)
Wiking
MILE PANIE !!!
Ten frajer Marek Piotrowicz dalej oszukuje kobiety i juz nie jedna zostala przez niego wykorzystana sexualnie jak i finnansowo......
Uwazajcie bo zmienia loginy i podaje sie za inna osobe a nigdy nie wstawia swojego aktualnego zdjecia jego mordy akoholika i kriminalisty!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
------------ m
(maniek2015)
Wiking
tak znam go wlasnie z pracy ale juz teraz nie pracuje z nim bo za wode dostal wolne.. wlasnie to taki jest frajer ma 48 lat szczuply, wrecz chudy przechlany czlowiek a do tego bajko pisasz i zlodziej a tez i poszukiwny w kraju,, ale to jego zamkna a nie mnie.. ja tylko nienawidze tego ciolka bo to szuja!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
szuja ale tulipan pewnie ma to coś zaczynam się zastanawiać czy nie robisz mu reklamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
------------ m
(maniek2015)
Wiking
to myslisz zetak nisko upadlem zeby takiemu dupkowi robic reklame haha!!! jak bys wiedzial kto to jest to sam bys napisal o takim frajerze zeby inne osoby od niego stronily a nie narazaly sie na porazke!!!a tu na forum jest kilka kobiet ktore poznal i sponsorowal raz ale juz nastepnego nie bylo gdyz wystarczylo jesdno spotkanie nawet chilowka zeby odechcialo sie wypicia z nim nawet kawy!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
167 Postów

(miodopłynny)
Stały Bywalec
Mój ulubiony wątek. Pozwala zapomnieć o szarzyźnie życia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Początkujący
Ej maniek2015, czemu Ty się tym kolesiem tak podniecasz?
Wyskakujesz z tekstem antypromującym Twojego koleżkę, jakbyś chciał z przed nosa zgarnąć wszystkie panienki.
Skoro facet jest chudy, stary, a jego twarz jest przetyrana przez alkohol, to wyjaśnij mi, jaka panienka będzie wobec niego naiwna? Odpali delikwenta i już.
Weź się rozpędź i zrób sobie baranka na ścianie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Solo - masz plusika ! PS : moze jakas zazdrosc targa Mariankiem -tylko o co ? Pozdrawiam !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Maniuś , Twoje posty są ciut niespójne.
Raz piszesz, że już niejedną laskę uwiódł, wykorzystał (sexualnie jak i finansowo) a w następnym poście piszesz, że sam sponsorował na pierwszym spotkaniu ( hmmm cokolwiek miałoby to znaczyć ) a drugiego już nie było, bo żadna nie chciała po raz drugi nawet kawy z nim wypić.
To jak to w końcu jest.
Jest alkoholikiem , kryminalistą, naciągaczem, czy jest przystojnym amantem, sponsorem uwodzącym laski, bo ja już się pogubiłam w Twoich "opowieściach z krypty"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Viola K.
(Viooltje)
Wiking
maniek2015 napisał:
to myslisz zetak nisko upadlem zeby takiemu dupkowi robic reklame haha!!! jak bys wiedzial kto to jest to sam bys napisal o takim frajerze zeby inne osoby od niego stronily a nie narazaly sie na porazke!!!a tu na forum jest kilka kobiet ktore poznal i sponsorowal raz ale juz nastepnego nie bylo gdyz wystarczylo jesdno spotkanie nawet chilowka zeby odechcialo sie wypicia z nim nawet kawy!!!

No, nie wiem, jak nisko trzeba upaść, żeby przez półtora miesiąca robić komuś w gacie.
Jeśli koleś jest taki, jak go opisujesz, to nie stanowi niebezpieczeństwa dla żadnej kobiety. To chyba raczej Tobie zalazł za skórę i "naraził Cię na porażkę", jak to uroczo opisujesz.
A w ogóle, paplanie na forum publicznym i podawanie nazwiska jest - delikatnie mówiąc - passe.

A Ty się, panie Marku nie ciesz. Wcale Cię nie bronię. O!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok