1 NOK
Witam. W grudniu czeka mnie przeprowadzka do Moss. Muszę wynająć jakieś lokum. Znalazłem na finie hybla http://www.finn.no/finn/realestate/lettings/object?finnkode=29992778. W związku z tym mam ...
Co to jest donosicielstwo,jakie są jego oblicza? My jako Polacy po długich okresach zniewolenia,kojarzymy donosicielstwo jako współprace z znienawidzoną władzą. Ale czy donoszenie może też mieć ...
Przyjezdzam jutro Do oslo i potrzebuje pokoju czy ma ktos moze do wynajecia ??? O czy ktos wei gdzie jest jakis tani Hotel ??? Z gory dzieki za pomoc
Witam, Wiem, że temat już był poruszany ale słyszałem, że podobno pod kościołem można było kupić polskie gazety. Czy ktoś coś wie na ten temat. Sam prenumeruje gazety w internecie ale to jednak ...
Mam kolege. Czy moze jezdzic na polskich blachach jak nie ma stalego fodsel numer?
BARDZO DUZA POJEMNOSC BUSA
witam!!! jutro jadę do Polski dokładnie do Szczecina mam wolne miejsce na dzien 1 listopad na prom wieczorny oraz duzo miejsca ponieważ jadę Busem, powrót 2 listopad na noc wolne 2 miejsca oraz dużo ...
Witam jest ktoś może z tych okolic
Na początek, witam serdecznie wszystkich forumowiczów i Polaków którzy znaleźli swoje miejsce w NO. Jestem 30 paro letnim mieszkancem wielkopolski, mężem i tatą, mam pracę w naszym kraju no cóż ...
CHCEMY Z MEZEM WYJECHAC DO NORWEGI CHEMY ZNALEZC PRACE I WYNAJAC MIESZKANIE WYJAZD PLANUJEMY NA KONIEC WIOSNY 2012 ALE NIEBARDZO WIEMY GDZIE ,,CZY MOZECIE NAM POLECIC DO ...
Zapraszam wszystkich wlascicieli czterch kolek.fachowcow,i majsterkowiczow do grupy .Temat porady pomoc, spostrzezenia, dyskusje ,myki i triki, czesci i wszystko co jest zwiazane z naszymi ...
Bardzo chętnie zabiore sie z osobą ktora wyjezdża do Polski 16-12-2011 do Wrocławia lub okloic... Ja jestem z Jelenia Góra
M A S A K R A !!!!!!!!! co za ludzie wstyd!!!!!! wiadome ze wystepek tej panny jest godny potepienia ale nie wy na szczescie jestescie sedziami i ta osoba za to odpowie ale nie przed wami!! co ...
Nagroda za udzielenie informacji na temat skradzionych kół zimowych : GOODRIDE 195/65/15 (alufelgi Audi ) - opony nowe 4szt. GOODRIDE 195/70/15C (felgi stalowe - czarne ) - opony jednoroczne ...
-dlaczego dla zapewnienia sobie podstawowych warunków bytowych musimy (większość) ukredytować się? ukredytować dlatego,ponieważ przez większość naszego dorosłego życia dobrowolnie oddamy ponad połowe ...
allegro.pl/show_item.php?item=1886482419 wszystko w tym temacie.. mam nadzieje, że znajdą sie ludzie z sercem
Hello Forum Can someone help me with information about train from Krakow and into Ukraine.
Witam, Takiego tematu chyba jeszcze tutaj nie było Właśnie przyjechałam do Oslo i chciałabym kontynuować naukę jazdy konnej, niestety kompletnie nie znam tutejszych możliwości. Może ktoś z ...
Parę dni temu,no może z tydzień zamieściłem na niniejszym form ogłoszenie .Patrz poniżej.Ogłoszenie to przejrzało blisko pół tysiąca osób.Odpisało parę.Wszystkim za to bardzo dziękuję.To miłe ...
Nagroda za udzielenie informacji na temat skradzionych kół zimowych : GOODRIDE 195/65/15 (alufelgi Audi ) - opony nowe 4szt. GOODRIDE 195/70/15C (felgi stalowe - czarne ) - opony jednoroczne ...
witam czy ktoś może orientuje sie gdzie w oslo można zrobić zdjęcie do paszportu?
Wyjazd juz na ten weekend wiec zapraszam do składania zamówienia A oto lista produktow: Szynka wedzona - 1kg- 110kr Schab wedzony(poledwica) gotowany - 1kg - 110kr Baleron - 1kg - 100kr ...
witam,moja mama z bratem i kuzynem sa w haugesund,niemaja pieniedzy i nieznaja miasta,niemaja tam nikogo.potrzebuja noclegu do poniedzialku rana bo wtedy maja powrotny bilet.nieudany wyjazd...prosze ...
wejdzcie na profil Aferry.pl na Facebooku i zagrajcie o iPad2 http://www.facebook.com/pages/AFerrypl/206924646004401
Potrzebuje pomocy. Dzisiaj zrobiłem EU kontrol i mam pare rzeczy do zrobienia ale nie wiem co to oznacza:1 Bakaksel- slakk i innfestinger. 2.Stor slakk i kuler foran. 3. Slakk i hjullager. Jeśli ...
Może inaczej. Szukam dziewczyny-Polki, z firmą sprzątającą która potrzebuje pracowniczki Proszę odezwijcie się
Angelina F
26-10-2011 16:21
WITAM CZY KTOS CZEKA NA PRZESYLKI OD UZYTKOWNIKA BROWAREK, W ADRESIE MAILOPWYM MA COS Z PAMPERSA.MIAL BYC U MNIE W CZORAJ I NIE PRZYJECHAL.NIE ODBIERA TELEFONOW,NIE ODPISUJE NA SMSY I NA MAILE.BOJE ...
Witam Przyjechałem do Norwegii swoim autem na PL tablicach i możliwe, że zostanę tutaj na dłużej i mam pytanie jak długo mogę nim jeździć po Norwegii jako turysta, a jak sprawa wygląda jeśli ...
I wszystko jasne ,trzeba tylko jezdzic cytuje w te i nazad.
Witam, do wynajęcia mieszkanie w bardzo spokojnej dzielnicy Ekeberg, b.blisko przystanek autobusowy oraz tryk.Przed domem miejsce parkingowe bezpłatne, mieszkanie fajne i w pełni umeblowane, szawki, ...
Ryszard Wolny
24-10-2011 22:37
Witam, Wiecie moze jak najlepiej sie dostac z maisteczka Moss do lotniska Rygge? sa jakies miejskei autobusy w ogole kosmiczne ceny hoteli w tym Moss (100e) ale bede jechal w Goteborga wiec ...
Jestem z Krakowa,chciałbym przyjechać do Norwegii.Raczej na stałe.Szukam kogoś kto mógłby mi w tym pomóc.Chodzi o pracę i mieszkanie.Jakieś sensowe rady.Mogę pracować w handlu,produkcji ,na ...
witam mam pytanie czy wasze dzieci tez sa meczone przez Norwesie dzieci? moj sym jest meczony przez gruke starszych chlopakow ze szkoly a wczoraj nawet mu wlali to bylo poza szkola przyszedl ze ...
Tak To On
22-10-2011 21:11
Nic dodac nic ujac dla tych ktozy nic nie rozumieja
Ja tam bedę,pozdrawiam
Mariusz M.
22-10-2011 17:53
Witam czy ktoś wie ile kosztuje wymiana opon w Norwegii? i gdzie to zrobić w okolicach Bergen?
dzieki wielkie ivka111.już mam rozeznanie jakieś wstępne. jakby ktoś coś jeszcze mógł dodać to jestem bardzo wdzięczna za info.
mirka mysielska
21-10-2011 20:40
Witam mam pytanie chciałem pojechać ze znajomymi gdzieś porobić fajne fotki niedaleko od skien czy może ktoś mi powiedzieć gdzie i pokazać jakieś fotki z tego miejsca pozdrawiam serdecznie )
NO NOK
20-10-2011 21:14
Witam serdecznie, Zbieram zamowienia na zywnosc z Polski. W Norwegi bede w weekend 22-23 października. Wszystkie wyroby z miesa sa robione przez prywatna masarnie czyli swojskie wyroby. Bardzo ...
Michał K
20-10-2011 11:29
Witam, Poszukuje: Jakiejkolwiek pracy w godzinach popołudniowych (od godziny 15-16), weekendy mam całe do dyspozycji. Myślałam głównie o sprzątaniu ale innej pracy też chętnie się podejmnę. ...
rozliczalem sie z podatku w tym roku moze ktos wie jakie sa daty lub terminy wyplad podatku
nieaktualne
Witam, tak jak napisałam już w temacie szukam pracy. Proszę o kontakt osoby, które naprawdę chcą i mogłyby mi pomóc i z góry dziękuję za głupie komentarze typu: "sama sobie poszukaj ...
tomasz cyrwus
19-10-2011 13:49
witam wszystkich czytelników chciałabym sie dowiedziec czy wyjeżdzajac z norwegi na stal muszę likwidować konto w banku?
Mateus Z.
19-10-2011 11:07
Oczywiscie nie ma za na co! pozdrawiam rowniez! i powodzenia
Poszukuje osoby która będzie na świeta zjezdzała do Polski własnym autem. Bardzo prosze o kontakt jesli jest mozliwośc by sie zabrać. don-eduardo@wp.pl
za friko warunek prawo jazdy na wypadek gdyby było ciężko dojechac najchętniej okolice Elbląga wyjazd ze Stavanger 46356711
witam!!! poszukuję elektryka z norweskimi papierami, mam do wyklonania elektryczne ogrzewanie na podłogę oraz zainstalowanie kilku gniazdek w kuchni oraz łazience ...bardzo prosze o jakies namiary ...
czesc szukam kogos kto sciagnie simlocka w noki n82 albo prosze o info jesli ktos wie gdzie w oslo jest tak owy punkt gsm
Witam wszystkich bardzo serdecznie, szukam pracy w norwegii w charakterze fizjoterapeuty Mam 2 letnie doświadczenie pracy z dziećmi. Ukończyłem kurs PNF i kilka mniejszych. Znajomość jezyków: ...
Witam!Proszę o informacje na temat pracy w Arendal.Może ktos się znajdzie kto chciałby mi pomóc,nie wiem nawet ilu polaków tu mieszka,Sprawdzam ogłoszenia w inernecie,ale ciężko coś znalezć.Posiadam ...
Mam 47 lat . Po nowym roku chciałabym wyjechać do córki i wnuczki do Norwegii .Chcę zacząć od nauki języka, a następnie szukać pracy . Z wykształcenienia jestem elektromechanikiem pracuję na ...
Cześć! Mieszkam w Bekkestua, mam 49 lat i szukam normalnej babki z którą można pogadać o wszystkim a nie tylko o pieniądzach i sprzątaniu. Bardzo lubię spacery i chodzę często na basen.
www.bibula.com/?p=44722
Czy moze ktos wie dokladnie kiedy nalezy wymienic opony na zimowe i kiedy na kolce?
Witam orientuje się ktoś jak wygląda sprawa chorobowego, czyli przedstawienia druku L4 z Polski w Norwegii, pracuje w systemie 4 na 2, podczas tych dwu tygodni co jestem w kraju gdybym zachorował czy ...