Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nowa metoda wykrywania raka - Norwegia

Czytali temat:
(316 niezalogowanych)
1 Post
Magdalena Buczek
(Madziutek825)
Wiking
W ówczesnej "rakotwórczej" rzeczywistości warto być dobrze poinformowanym, posiadać świadomość zagrożeń, jakie niesie ze sobą ta jakże powszechna i dziedziczna choroba. Istnieje " Nowa metoda wykrywania raka ". Wejdź na stronę tojefura.com - przejdź test i uzyskaj informację o tym, czy w Twoim organizmie znajduje się nowotwór.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Ten link to chyba tylko jak żart można traktować, to i ja coś dołożę:

Przychodzi facet ze złotą rybką do onkologa. Wchodzi. Milczy. Onkolog również milczy. Patrzą na siebie pytająco.
- Kicha. - wydusza z siebie wreszcie facet.
- Słucham?
- Kicha.
- Jaka znowu kicha?
- Rybka kicha. Chora jest znaczy się.
- Panie, coś pan! Jak rybka może panu kichać? A w ogóle ja jestem onkologiem, czemu przynosi pan do mnie chorą rybkę?
- Kolega pana zareklamował. Podobno raka pan wyleczył.

po za tym, czy ty aby nie przeginasz pały?!?

www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...wykrywania_raka.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Spike Spike
(spike198811)
Wiking
Nowa metoda wykrywania raka. Warto już od tej chwili mieć pewność, że z rakiem można wygrać!!! To nic nie kosztuje, Twoje zdrowie i istnienie zależy od Ciebie!!! Wykryj objawy raka. Przejdź test już teraz i uzyskaj informację o tym, czy w Twoim organizmie znajduje się nowotwór. Przystąp do testowania on-line: tojefura.com SPRAWDŹ, NAPRAWDĘ WRTO!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ze

niby jak?

to je fura.com ??

to brzmi raczej jak

strona dla zwolennikow wypasionych fur,na 22'calowych allusach!

i krotkich fallusach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok