Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Nowe papierosy ktore same gasna.. - Norwegia

Czytali temat:
(742 niezalogowanych)
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
zastanawialam sie czemu od jakiegos czasu pale i odloze papierosa i znowu musze przypalic az bylam zakoczona a teraz juz wie Tez tak macie...www.polskicaravaning.pl/pl/news/2152/papierosy-ktore-same-gasna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
do tego dołożą zapałki P-POŻ i podatek od produkcji CO2 przez palaczy.Paranoja. Czy procz kasy dla PL stwarzaja dodatkowe korzysci? Same zakazy i nakazy.To żuczek to żaby czy tunele dla jeży mimo ze rolnicy i dzialkowcy narzekaja na te robaki i zwierzeta.Sprawy istotne dla wiekszosci polakow musza byc konsultowane z reszta UE a jak wiadomo nie jedziemy na jednym wozie.My zaczynamy sie cywilizowac a oni juz nie maja pomyslow.Ciezka sprawa ale te samogasnoce pety to niewypał.sam pet spala sie w ok 5-10 min w zaleznosci od temp.Ludzie lubia sobie przypalic przy rozmowie a teraz to juz nie przejdzie bo zamiast gadac beda szybko ciągnąć by nie zgasl.Mam nadzieje ze nam od tego pomyslu płóca nie wypadna.czekam na testy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
a ja sie tak glowialm czemu mi tak szybko zapalniczki nawet ida ,nie zwrocilam uwagi ze..a tu prosze Pale i sie smiej jak widze jak szybko gasna papierosy ...coz popyt tym samym faktycznie wzrosnie na ogien...pozdrawiambergenmarekk napisał:
do tego dołożą zapałki P-POŻ i podatek od produkcji CO2 przez palaczy.Paranoja. Czy procz kasy dla PL stwarzaja dodatkowe korzysci? Same zakazy i nakazy.To żuczek to żaby czy tunele dla jeży mimo ze rolnicy i dzialkowcy narzekaja na te robaki i zwierzeta.Sprawy istotne dla wiekszosci polakow musza byc konsultowane z reszta UE a jak wiadomo nie jedziemy na jednym wozie.My zaczynamy sie cywilizowac a oni juz nie maja pomyslow.Ciezka sprawa ale te samogasnoce pety to niewypał.sam pet spala sie w ok 5-10 min w zaleznosci od temp.Ludzie lubia sobie przypalic przy rozmowie a teraz to juz nie przejdzie bo zamiast gadac beda szybko ciągnąć by nie zgasl.Mam nadzieje ze nam od tego pomyslu płóca nie wypadna.czekam na testy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
moze nakarza produkcje zdrowych papierosow.np takich ktore lecza raka pluc albo mentolowe na potencje i plodnosc.do tej pory przescigali sie zeby papierosy jak najlepiej sie palily a teraz?no coz. po zakazach palenia w miejscach publicznych,pubach i dyskotekach niepalace sie szlugi juz nie robia wrazenia.Jestem palaczem a czuje sie jak neandertalczyk.Chcialem demokracji a teraz jestem jej ofiara a momentami czuje sie przesladowany Wyobraz sobie ze palisz marlboro "setki" z rodzaju tych nowych p-poż.zapalniczka za zapalniczka.przyjdzie jeszcze od swieczki odpalac albo na ulicy proszac ludzi "moge odspawać?" Precz z niedopałkami, doPałki górą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
a hehe zebys wiedzial ,ale to nawet dobrze wiecej znajomych od ognia proszac sie nabedzie zawsze cos dobrego ...i bedzie skad ja go czy ja znam ..aaa kiedys o ogien prosilem aaa i tego tez Kurcze dobre zas nawiasem ja tylko pale mietowe a teraz probuje by jednego papierosa spalic musze 3 razy odpalac o zesz ... pozdrawiam bergenmarekk napisał:
moze nakarza produkcje zdrowych papierosow.np takich ktore lecza raka pluc albo mentolowe na potencje i plodnosc.do tej pory przescigali sie zeby papierosy jak najlepiej sie palily a teraz?no coz. po zakazach palenia w miejscach publicznych,pubach i dyskotekach niepalace sie szlugi juz nie robia wrazenia.Jestem palaczem a czuje sie jak neandertalczyk.Chcialem demokracji a teraz jestem jej ofiara a momentami czuje sie przesladowany Wyobraz sobie ze palisz marlboro "setki" z rodzaju tych nowych p-poż.zapalniczka za zapalniczka.przyjdzie jeszcze od swieczki odpalac albo na ulicy proszac ludzi "moge odspawać?" Precz z niedopałkami, doPałki górą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
czyli zmuszony bede wyjsc z inicjatywa stworzenia stowarzyszenia Nazwe sie wymysli. moze "wieczny ogien" albo "iskiereczka zgasła" Powstaną kółka towarzyskie "fajer"
a straż pożarna zredukuje etaty.Niech wprowadza zakaz sikania do rzek jezior i morz to nie bedzie powodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
takie papierosy już dawno temu były produkowane w Polsce
nazywały się - klubowe
nie dość, że same gasły, to jeszcze wydzielały bardzo intensywną i obrzydliwą woń i z tego powodu jako jedyne można było je palić na wszystkich tankowcach pływających po morzach całego świata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
Klubowe Sporty Nordy same nie gasły,miałeś lipna partie.bylo sporo marek ktore trzeba bylo palic w pionie zeby żar nie wypadal ale same z siebie nie gasly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok