1 NOK
Witam, Wyszukiwarka nie znalazła takich informacji więc zakładam nowy wątek. Czy ktoś na forum korzysta z mobilnego internetu dostarczanego przez Chess? Zaoferowali mi nieograniczony dostęp do ...
Witam W Norwegii jestem od niedawna. Pracuje w charakterze montera konstrukcji przez firmę Adecco ale nie jestem zbyt zadowolony czy znacie może jakieś pośrednictwa pracy szukające pracowników ...
miałem mała stłuczkę z autkiem na norweskich tablicach(ja mam autko na polskich,jeszcze nie minął rok jak tu jestem,wiec poruszam się nim legalnie).Spisaliśmy melding skode,i nie wiem co dalej !? ...
Pragnę podziękować za podwieszanie tematu. Dzięki temu odezwało się kilku Wartościowych Ludzi. Do jadu jestem przyzwyczajona, taki minus przy sprzedawaniu własnego życia. Tu chciałam być tylko Anią a ...
Witam. Oboje z zona pracujemy i czy ktos wie ile musimy miec rocznego dochodu aby dostac ok 3,2 mln ? Moze ktos to przerabial i wie. Oczywiscie mamy stale prace od dwoch lat.
Kalba Kalba
22-01-2012 19:35
Mam pytanie dotyczące kodeksu pracy w Norwegii. Jeżeli pracowałam w Święto Bożego Narodzenia- 26.12.2011, to powinnam mieć zapłacone tylko za przepracowane godziny-11godzin czy oprócz tego ...
witam potrzebuje namiary na wynajęcie domków nad fiordem lub jeziorkiem , tzw chytki , dzięki z góry pozdross
dzis odbył się strajk w obronie pracowników , ilu z was Frajerzy wzieło w nim udział ??
Witam ... przeglądając Forum zauważyłam większość młodych ludzi , bardzo dobrze,ale czy starsi boja się odezwać zapraszam ... poznajmy się ))) Pozdr.
Pozdrawiam wszystkich a jak z kierowcami autobusów w Norwegii jakie są wymagania? Czy wymagany jest kurs na przewóz osób? Mój mąż ma prawko kat D a na ten kurs w kraju nie mamy szans zarobić tak ...
Witam Czy może ktoś podać adres strony internetowej na której mogę wypełnić wniosek online o taką kartę... POZDRAWIAM
Marek Kryszak
19-01-2012 18:30
Mam parę pytań ważnych..pozdrawiam
Aga Cz.
19-01-2012 18:10
Witam Włóczęga po świecie to nasza pasja. Po kilku latach przymiarek wreszcie zapadła decyzja. W tym roku jedziemy na wakacje do Norwegii. Wyjazd na początku lipca przez Sassnit promem do ...
Witam mam takie pytanie jak to jest z pracą w Norwegi jako kierowca na kategorie C? ktoś się orientuje? jakie są potrzebne wymagania itp? pozdrawiam z góry Polskich Vikingów
szukam ludzi mieszkajaych w okolicy jeziora Mjosa
Jest nas 3 mężczyzn. w tej chwili jesteśmy na bezrobociu i szukamy jakiegoś mieszkanka w okolicach Drammen, Lier. Jesteśmy bezkonfliktowi i bez nałogów. Jeśli macie jakieś informacje na taki temat to ...
Ines Fernholc
17-01-2012 23:02
Chcę kupić nie duży, nie za drogi, sprawny samochód na polskich blachach region Vestvold, Buskerod, Telemark, Akerhus, Oslo. Tel. 96841032
Dominika Gomula
17-01-2012 17:10
Witam! Mam na imie Agata, jestem świeżakiem. Jeśli tutaj prowadzone są dyskusje ogólne to mam nadzieje, że wybrałam odpowiedni wątek, ale już tłumacze o co chodzi. Wraz z przyjaciółmi wybieramy ...
Witam, szukam pracy w Norwegii... kilka lat temu pracowałem w Stavanger w firmie budowlanej u b. nieuczciwego pracodawcy... a co z tym idzie, pozostały niemiłe wspomnienia: wypłaty w ratach, ...
Witam ! Wiecie moze czy dochody z chorobowego wliczaja sie do zarobkow ktore sie licza kiedy ide na bezrobocie ? Pozdrawiam!
Witam, w tym roku postanowiłam wybrać się do PL i robię przymiarki do podróży promowej. Trasa do Ystad jest strasznie męcząca... a przejazd przez połowę PL jeszcze bardziej. Czy ktoś ma jakieś ...
Szukam mieszkania2-3 pokojowego w Oslo, blisko stacji T-bany, ewentualnie pokoju, szukamy razem z kolegą.
2 przystojnych i zabawnych facetów poszukoje sympatyczne panie, dobry humor i dobra zabawa to, to co kochamy ... Zainteresowane Panie chcące poznać kawalerów prosimy o kontakt Mateusz 26L ...
Kasia choruje na mukowiscydozę, to bardzo okrutna choroba, chorzy z trudem dożywają 30 lat, potrzeba pieniędzy na przeszczep płuc 150000Euro w klinice w Austrii, to bardzo duża kwota, ale jak ...
dziś przez przypadek zauważyłem że moje opony letnie z alusami stały się nagle całkiem łyse ....całkowicie zero bieżnika nawet inny producent i typ jak miałem . stały sobie pod zadaszeniem u ...
Witam Stolarz meblowy szuka pracy mam 32lata, nie koniecznie przy produkcji mebli… Jestem osobą operatywną, odpowiedzialną ,punktualną, szybko zyskuję zaufanie. Sądzę, iż cechy te są szczególnie ...
a więc facet onanizuje sie pod prysznicem, żona go nakryła i oburzona pyta - co ty wyprawiasz !!! a on na to - to jest moje ciało!!! i będę je mył tak szybko jak mi sie to podoba
Szukam pracy 1 Dzień temu Oklaski: 0 Witam, szukam pracy w Norwegii... kilka lat temu pracowałem w Stavanger w firmie budowlanej u b. nieuczciwego pracodawcy... a co z tym idzie, pozostały ...
Osoby zainteresowane sprzedarzą proszę o kontakt. 96874187 - Janek
Witam Was serdecznie Na początek przedstawię ogólną sytuację, w której znajduje się obecnie moja rodzina ponieważ chciałabym poznać Waszą opinię na temat ewentualnego przeniesienia się na stałę ...
Ciasto kruche: 5 żółtek, 1 margaryna, 1/2 szklanki cukru, 3 łyżeczki proszku do pieczenia, 3 szklanki mąki pszennej, (można dodać ze 2 łyżki kakao wtedy jest fajny kontrast między ciastem a masą ...
hej ma do zaoferowania kosmetyki i inne produkty firmy LR w super cenach i nie tylko chetnych zapraszam . jesli chcesz zarobic dodatkawa kase mozesz sie zapisac super oferty dla poczatkujacych ...
allegro.pl/stylowy-retusz-rzetelna-obrob...jec-i2049458206.html ZAPRASZAM
www.ogloszenia-praca.info/praca-za-granica/oferty-pracy
Witam Nazywam się Marcin mam 30 lat i poszukuje pracy w rejonie Oslo. Aktualnie jestem w Polsce. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu pracy w norwegi. Nie mam doświadczenia w budowlance ale mogę ...
Zaplace za pomoc w znalezieniu pracy w norwegi 0048 721 705 308 LUB indeco1@vp.pl
Jeszcze mieszkam w Polsce ale chciałabym w najbliższej przyszłości osiedlić się z rodziną w Norwegii. Dziwnie może to brzmieć, ale parę lat temu spędziłam kilka razy po kilka tygodni w tym kraju i ...
Witam, Chciałbym was zaprosić do wspólnego oglądanie polskiej telewizji na żywo. Ramówka jest podana w czasie polskim. Serdecznie zapraszam. Czwartek 12 Styczeń Kibol TV 1 12:45 Eska TV ...
Odsprzedam papierosyprzywiołam z Pl,rzuciłam i chcę odsprzedać żeby nie kusily chętnych odpisze na prv okolice Haugesund
KOSTKI ROSOLOWE Winiary 1opakowanie 18szt kostek 2opakowanie 12szt kostek razem 30szt kostek cena 100kr 3opakowanie kostka mięskna Winiary 12 kostek 40kr Vegeta 500g cena 100kr ...
Olaa Jooooot
12-01-2012 15:36
oraz 10 paczek L^M z fitrem zmiennym na mięte
Olaa Jooooot
12-01-2012 15:34
Moje kolejne pytanie dotyczy konkubinatu. Jak on jest w Norwegii rozumiany? Czy gdzieś trzeba go zglosic, slyszalam, ze jest rozumiany bardzo podobnie do małzeństwa tutaj. Przyjechałam do chlopaka i ...
Heyka. Zamierzam wykupic karnet na caly sezon w Drammen : www.skiinfo.com/Lift-Ticket-Prices/Dramm..._campaign=ResortMenu Cena za sezon to 3200nok. Czy karnet obowiazuje wylacznie na Drammen ...
www.skatteetaten.no/pl/International-Polska-polska strona norweskiego urzędu skarbowego www.nav.no/Polski-strona NAV czyli tzw ZUS,gdzie składa się podania o rodzinne,zasiłek dla bezrobotnych itp ...
www.ojej.pl/Praca/Dam_prace/praca_w_norwegii.html link dam prace!
Europejska Karta Ubezpieczenia Zdrowotnego uprawnia do usług zdrowotnych podczas tymczasowego pobytu w innym kraju należącym do Unii Europejskiej, Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG) lub ...
Mam pytanie czy ktos z was chrzcił dziecko w Oslo? Jesli tak to prosilabym o napisanie mi jakie dokumenty mi sa potrzebne? I czy rodzice chrzestni tez musza przedstawić jakies dokumenty, jak tak to ...
Witam Jestem w norwegi w mieście Larvik chcialem zapytac czy ktos z okoli moglby mi pomoc bo nie wiem w jakich firmach moge szukac pracy potrzebowal bym nazwy firm oraz jakis kontakt do nich lub ...
Witam mam w Norwegi do sprzedania spacerówkę qunni bus 3 jest rózowo pomarańczowa,wózek był używany,na gogle można sprawdzic jak wygląda wózeczek i jego opis a ja moge wyslać fotki wózka na e-mayla ...
Witam, chciałabym zapytać o zarobki w małych miasteczkach w Norwegii. Ja sprzątam, mój chłopak jest budowlańcem. Obydwoje pracujemy w prywatnych firmach. Ja mam 140NOK/h , chłopak 150NOK / h, ...
Kochani zamierzam się przeprowadzic z chłopakiem ze Stavanger do Tananger. Czy jest ktos kto tam mieszka? Czy tam jest jakis sklep itp. Nie wiem dlaczego, ale kojazy mi sie to jakos tak jak mała ...
Witam! Poszukuje osoby, ktora moglaby wykonac drobne prace remontowe w lazience u mojej kolezanki. Zainteresowanym podam bezposredni kontakt do niej. Kolezanka nie jest Polka, mowi po norwesku i ...
siemka dla wszystkich mam pytanko potrzebue mieszkania lub domku do wynajęcia na 4-5osoby czyli tak 3 pokoje macie może jakieś namiary na wynajem?poszukuje mieszkania w okolicy oslo tak żwby nie ...
Kaśka N.
09-01-2012 16:09
WYJAZD Z hAUGESUND DO OSLO W LUTYM NA DNIACH POWINNAM PODAC DOKLADNE DANE I CZAS WYJADU, WIĘCEJ INFORMACJI ZAPRASZAM ODPISZE NA POCZTĘ WYJAZD SAMOCHODEM OSOBOWYM MESRCEDES:JADE PO RODZINKĘ DO ...
więcej inf INFO
Witam . Czy oriętuje się ktoś jak ma się sprawa wymiany polskiego prawa jazdy na norweskie . Moje polskie prawo jazdy kończy się w kwietniu tego roku i zastanawiam sie nad wyrobieniem go w ...